דיון: Your glee club saved my kid's life

עובדה שכן

רייצ'ל ממש לא דמות אהובה פה על רוב האנשים, ובטח ובטח לא אחרי רצח הדמות שעשו לה... את בליין בעיקר אוהבים בתור הבן זוג של קורט. קורט בהחלט אחד מהאהובים כאן. אבל שכחת את בריטני? יש גם הרבה שאוהבים את סנטנה וסו (למרות שגם זה תלוי עם מה שקורה איתן בפרק)

Twilight Girll

New member
אהההה רייצ'ל לא

(למרות שאיזה רצח דמות?
היא נראה לי בין היחידים שלא עשו לה את זה.) וכמו שאמרת - קורט, ובליין - לא משנה מאיזה סיבה, אבל הוא דמות אהובה פה. והשיפ עצמו. ובטח שלא שכחתי תא בריטני, ברור שאוהבים את בריטני, ואוהבים גם את סנטנה, ואוהבים גם את פאק וקווין - לא אמרתי שאוהבים רק את קליין ורייצ'ל ושונאים את כל השאר... אבל אי אפשר להתווכח עם זה שקורט ובליין (ולדעתי גם רייצ'ל, אבל על זה אפשר להתווכח) הן הדמויות האהובות על רובינו. שזה מה שהיא אמרה. זה הכל
להגיד ש"הם ממש לא הדמויות האהובות פה" זה פשוט לא נכון. בטח שלא שאיזה 75% מההודעות פה שקשורות לסדרה מדברות על קליין

שוב את לא מבינה

קליין- זה הזוג עצמו בליין עצמו לא כזה אהוב כמו שאת חושבת, ואם אוהבים אותו זה בעיקר כי הוא עם קורט. את מוזמנת לעשות החוליה החלשה של הדמויות ולראות

Rawsome

New member
אני חושבת שבליין דווקא די אהוב...

ולא רק בגלל קליין, כן, יותר בגלל דארן מאשר בגלל שלדמות שלו יש אופי כלשהו, ובכל זאת. נראלי עשיתם פעם החוליה החלשה והוא הגיע די גבוה. (לטופ 5 לפחות).

5ifi

New member
בליין אהוב כשהוא מתנהג כמו צלע בקליין.

כשהוא מתחיל לפתח תסמיני 'אני אינדיבידואל ואני עושה מה שטוב לי'- ע"ע פרק 15- אני מנסה לארגן חוליית חיסול

Rawsome

New member
טוב נו כי אני איתך בדעה הזאת

אבל הרבה אנשים פה מעריצים כל דבר שבליין עושה כי דארן הזה כ"כ חמוד, אומייגאד. -_-

5ifi

New member
כן, גם זו בעיה.

עד היום קשה לי לראות את ההופעה של when i get you alone כי מצד אחד אני רוצה לרוקן עליו מחסנית ומצד שני אני רק רוצה לבהות ולהזיל ריר כי הוא כזה כריזמטי וארררררר. אלוקים נתן לו יותר מדי. פשוט כך.

Rawsome

New member
חחחח. כן הוא בר-מזל.

דווקא אני מתה על WIGYA. בכלל ההופעות של הוורבלרז הן אקוורד משעשעות כאלה. אבל בליין סתם ככה הוא כאפה לפרצוף רוב הזמן.

אז זה כבר בעיה אחרת

צריך לדעת לעשות הבדל בין דמויות לשחקנים... כמו שעם קורי אתם יודעים לעשות את ההבדל יפה מאוד
ועשינו פעם אחת את החוליה החלשה והוא לא השתתף בכלל ככה שלא הגיוני שהוא הגיע לטופ 5. בפעם השניה שעשינו עצרנו את המשחק בטופ 12 משהו כזה...

Twilight Girll

New member
חחחח מה הבעיה פה? אתה מצחיק אותי.

מה הבעייתיות בזה שאוהבים דמות בגלל השחקן שלה? במי זה פוגע? למה צריך לעשות הפרדה? כשאוהבים שחקן, אז הגיוני לאהוב כל מה שהוא עושה וכל דמות שהוא משחק, אובייקטיבי או לא. אוהבים את הדמות, וזהו, הסיבות לא ממש משנות. ואני בטוחהשאוהבים את בליין. כן, בטח שלא כמו קורט, אבל אוהבים אותו. וגם אם זה כי אוהבים את השיפ, זה לא ממש משנה. אני לא חושבת שאפשר לאהוב *באמת* שיפ אם לא אוהבים את שתי הצלעות של השיפ הזה. והערה לך, שוהם, אם אפשר. כל פעם שאומרים משהו שנוגד את הדעה שלך או סותר את מה שאמרת, אתה ישר אומר "לא הבנת מה שאמרתי"/"אז תקראי שוב, התכוונתי X ולא Y"/"מה הקשר, לא לזה התכוונתי" וכו'. כ-ל ה-ז-מ-ן. אז יש 2 אופציות - או שיש לכולנו ליקוי בהבנת הנקרא, או שלך יש ניסוח לקוי, או שאין לי מושג מה הבעיה. סתם קח לצומת ליבך, כי ממש מעצבן לנהל דיון ככה. (מקווה שלא פגעתי או משהו, אבל סתם הרגשה ומשהו שאני רואה שחוזר על עצמו)

Bell J

New member

*זה השילוב האייקונים היחידי שיש פה כדי שיצא ההבעה הקורעת של גיא סנסיי* אני מותשת מזה כבר. כן, אני אוהבת קליין, חושבת שפין חמוד והכל ובריטנה שיפ אדיר, אבל כמה אפשר להתמקד ב"הם? איפה העלילות הקודמות? שלכל דמות היה עלילה משלה מבלי בלאגן של ה"דמויות הראשיות" מסביב? התמקדות בארטי, טינה, מרסדס, מייק... זה חסר. התמקדות נורמלית בפאק, ולחזיר את קווין להיות ביצ'ית נורמלית ולא כמו עכשיו. פשוט עצוב :/

כי ראיין מרפי כבר איבד כל עניין בסדרה שיצר

מאז שהוא גילה את ערימות ה
ומי בדיוק מכניס לו כאלה.

Rawsome

New member
מפחיד.

זה נראה לי קצת מרחיק לכת. לא נראה צריך להבין משפט מסכן בצורה כ"כ מילולית... וגם זה נשמע די מתאים לברט לתמוך בחיילים או הדבר השני שזה יכול להיות. ולגבי השיר - הם יכולים לשיר אותו בקשר לכל דבר, זה כאילו ה-שיר של גלי, לא נראה לי זה קשור. אז אני מאוד מקווה שזה יישאר בתיאוריה של אנשים שחושבים הרבה יותר מידי

לדעתי

הפאנדום הזה לגמרי over thinks things. אישית אני דווקא אשמח אם זה מה שיהיה, בהנחה שהם יצליחו להתייחס לזה כראוי ולא יעשו את זה אפטר סקול ספיישל כמו BIOTA. מצד שני - מדובר פה באוהיו בכלל ובליימה בפרט, המקומות שקורט דואג להזכיר לנו שוב ושוב כמה הם צרי מוחין ולא accepting, אז אני לא יודעת כמה לבסס את הקמפיין שלך על זה שהבן שלך מה שכולם מאוד אוהבים לשנוא זו הדרך לזכות.

מין קטע כזה בטלוויזיה האמריקאית

בעבר (לא נראה לי שיש את זה היום יותר) של סרטים קצרים ששודרו בשעות אחה"צ וכוונו בעיקר לילדים בגילאי בצפר ועסקו בכל מיני נושאים חינוכיים. הקטע בסרטים האלה שהם היו מאוד in your face ולא בתוכן סמוי או ניסיון להעביר נקודה באופן עדין, אלא ישר ולעניין. כמו שלנו היה פעם את 'פשוט אמרו לא' (אם מישהו זוכר את זה) ועוד איזה תוכנית על זהירות בדרכים. עזרתי?

Rawsome

New member
וואו כן...

תמיד חשבתי שמדברים על הפרקים שמה קרה בהם היה אחרי בית ספר (כמו המסיבה אצל רייצ'ל) אז זה היה נראה לי מוזר כי היו הרבה פרקים שקרו בהם דברים כאלה, וכולם דיברו על כמה שהם מעצבנים כשלא הבנתי מה הבעיה איתם.
אבל תודה בכל מקרה, למדתי דבר חדש.

למעלה