דיון: Your glee club saved my kid's life
יש תיאוריה אנגסטית למדי שהתפתחה בטמבלר, ואני רוצה לפתוח אותה לדיון אצלנו. התיאוריה הזו לוקחת בצורה מאד מילולית את המשפט שברט אמר בפרק 304 על כך שהגלי קלאב הציל את החיים של הבן שלו. יכול להיות שקורט, בשיא הbullying, היה קרוב למצב של נטילת החיים של עצמו? מה שאנשים מתבססים עליו:
מה שברט אמר.
התמונה הזו: http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu1wbfxhV91qcl1poo1_500.png שאין לי מושג מאיזה פרק זה, כנראה מהאחרון, אבל לפי מה שכתוב בטמבלר סרט צהוב משמעותו יכולה להיות 2 דברים: תמיכה בחיילים, או teen suicide awareness.
זה שכריס אמר באיזה ראיון הוא הציע קו עלילה שהוא: “It’s something that happens every day in high school that Glee hasn’t covered yet.” ושזה יוצג מנקודת מבט *אחרת*. אז מישהו עשה 1 פלוס 1 פלוס 1, והגיע למסקנה שברט כנראה יבסס את קמפיין הבחירות שלו על זה שהבן שלו היה כ"כ מדוכא שהוא שקל להתאבד, או (ג'יזס, אני לא מאמינה שאני כותבת את זה) אולי אפילו ניסה להתאבד ולא הצליח, ועכשיו הוא הולך ומשפר את החיים שלו בזכות הגלי קלאב. ואולי כך גם בליין יגלה על כל הסיפור הזה, ואולי בגלל זה הם הולכים לשיר את השיר הזה שהם שרים בפרק 7. (אני לא אכתוב איזה שיר כדי שזו תהיה הודעה נטולה ספוילרים, אבל מי שמעוניין לדעת שיסתכל כאן - זו הודעת המקור בטמבלר). מה אתם חושבים? (אני אפרסם את הדעה שלי בהמשך, כי נראה לי שחפרתי מספיק להודעה אחת.)
יש תיאוריה אנגסטית למדי שהתפתחה בטמבלר, ואני רוצה לפתוח אותה לדיון אצלנו. התיאוריה הזו לוקחת בצורה מאד מילולית את המשפט שברט אמר בפרק 304 על כך שהגלי קלאב הציל את החיים של הבן שלו. יכול להיות שקורט, בשיא הbullying, היה קרוב למצב של נטילת החיים של עצמו? מה שאנשים מתבססים עליו: