דיון: Your glee club saved my kid's life

neurotica

New member
דיון: Your glee club saved my kid's life

יש תיאוריה אנגסטית למדי שהתפתחה בטמבלר, ואני רוצה לפתוח אותה לדיון אצלנו. התיאוריה הזו לוקחת בצורה מאד מילולית את המשפט שברט אמר בפרק 304 על כך שהגלי קלאב הציל את החיים של הבן שלו. יכול להיות שקורט, בשיא הbullying, היה קרוב למצב של נטילת החיים של עצמו? מה שאנשים מתבססים עליו:
מה שברט אמר.
התמונה הזו: http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu1wbfxhV91qcl1poo1_500.png שאין לי מושג מאיזה פרק זה, כנראה מהאחרון, אבל לפי מה שכתוב בטמבלר סרט צהוב משמעותו יכולה להיות 2 דברים: תמיכה בחיילים, או teen suicide awareness.
זה שכריס אמר באיזה ראיון הוא הציע קו עלילה שהוא: “It’s something that happens every day in high school that Glee hasn’t covered yet.” ושזה יוצג מנקודת מבט *אחרת*. אז מישהו עשה 1 פלוס 1 פלוס 1, והגיע למסקנה שברט כנראה יבסס את קמפיין הבחירות שלו על זה שהבן שלו היה כ"כ מדוכא שהוא שקל להתאבד, או (ג'יזס, אני לא מאמינה שאני כותבת את זה) אולי אפילו ניסה להתאבד ולא הצליח, ועכשיו הוא הולך ומשפר את החיים שלו בזכות הגלי קלאב. ואולי כך גם בליין יגלה על כל הסיפור הזה, ואולי בגלל זה הם הולכים לשיר את השיר הזה שהם שרים בפרק 7. (אני לא אכתוב איזה שיר כדי שזו תהיה הודעה נטולה ספוילרים, אבל מי שמעוניין לדעת שיסתכל כאן - זו הודעת המקור בטמבלר). מה אתם חושבים? (אני אפרסם את הדעה שלי בהמשך, כי נראה לי שחפרתי מספיק להודעה אחת.)

shaharory

New member
לאלאלאלאלאלא לא לאלא אלאלאלאל חס וחלילה!!

:(((((((((((( קשה לי לחשוב על זה. אם הסרט הזה הופיע בעונה 3 אז יכול להיות, אבל אם זה מקודם אז אני לא חושבת שזה שם בכוונה

hodaya96

New member
אני לא יודעת אפילו מה להגיד בקשר לזה..

זה נשמע כל כך הזוייי כואב לי רק לחשוב על זה.. דייי עד שנתנו עונה כיפית לקורט אל תחסרו אחרונה ותאמללו אותו שוב.. אפילו אם זה רק לספר משהו זה עדיין דרמטי מדי
זה ממש הורג אותי לחשוב על זה.. כי אפעם לא חשבתי על משהו כזה ו.. זה פשוט נשמע לי הזוי.. אני בכלל חשבתי שמה שברט אמר קשור לכל מקרה הקארופסקי... שכאלו בפרק 8 הם נלחמו בשבילו וזה.. אפילו לא חשבתי על רעיון *כזה*

neurotica

New member
לא הייתי אומרת שהעונה ממש כייפית

להבין שאתה לא הולך לאוניברסיטה/קולג' שאתה רוצה, שאתה לא מספיק מוכשר/מנוסה כדי ללכת אפילו לברירה השניה, לא לקבל את התפקיד שאתה רוצה במחזמר ושעוד השופטים יצחקו עליך, שמישהי שסמכת עליה תרוץ נגדך בבחירות למועצת תלמידים וכו' - לא ממש עונה עייפית עד כה. הדבר החיוב היחיד שקרה לקורט העונה עד כה זה שבליין עבר למק'ינלי.

hodaya96

New member
וואו באמת ששכחתי מזה..

כשרשמתי את זה חשבתי רק על הביצועים האמת.. עכשיו הזכרת לי שתכל'ס באמת שום דבר לא השתנה..:/ אוךך ועכשיו רוצים לעשות את כל הסיפור הזה?!? אני מקווה שזה ישאר רק בגדר תאוריה..

Rawsome

New member
אוי ביאסת אותי עכשיו...

אבל בסה"כ מצבו טוב יותר ממה שהיה בתחילת עונה 2, שרק להסתכל עליו שבר לי את הלב. אז נכון, החיים שלו רחוקים מלהיות מושלמים אבל באמת טוב לו עם בליין וזה נראה שהוא לוקח דברים יותר בקלות.

Bell J

New member
אני דיי רוצה להתמקד במשהו אחר...

שחצי קשור לנושא: מרפי לא אמר שתהיה התמקדות בדמויות נוספות? כל מה שאני רואה זו התמקדות כללית בדמויות וקורט ורייצ'ל.

neurotica

New member
כ"כ לא.

מה עם קו העלילה של פאק/קווין/שלבי/בת' שמתפזר לו יפה על כל הפרקים עד כה? מה עם קו העלילה של מייק בפרק 3? מה עם מרסדס בפרק 3? מה עם רורי בפרק 4? מה עם סנטנה ובריטני בפרק 4? ויש גם דברים מתישים מתישים כמו קל העלילה של סו vs. וויל. זה אמנם חרוש, אבל זה בהחלט שם.

Bell J

New member
זה לא משנה את העובדה שהוא לא נאמן למילה שלו

הלו, פרק 5? התמקדות מסיבית בפינצ'ל וקליין, דבר שקרה בעונה הקודמת בצורה מטורפת. רורי הוא תלמיד חלופי ודמות חדשה, לא יותר. מרסדס, ממש לא. אוי, אז היא עזבה את הND! מצטערת, היו לה קווי עלילה יפים הרבה יותר בעונה הראשונה. ומייק - רק בפרק אחד עשו לו התמקדות, אני בשוק שמרפי לא הראה בפרק הזה את התגובה שלו על הביטול של המחזמר! עיצבן אותי רק התגובה של רייצ'ל. בריטנה ממש לא שולי, זה היה גם עונה קודמת. הייתה בהן התמקדות. סו וויל ידוע מאז ומעולם, זה גם רץ בעונה השנייה, זו עלילת משנה כזו, לא יותר. אני לא ראיתי התמקדות בטינה ובארטי. אני רוצה התמקדות רחבה הרבה יותר על מרסדס (איך פין לא דיבר עם החבר שלה?) ומייק. שלבי/פאק/קווין/בת' זו עלילה מיותרת לחלוטין עבורי, אני שונאת את מה שעשו עם קווין ופאק (איתו עוד מהעונה השנייה). אז אם לסכם את העניין - יש התמקדות מטורפת בדמויות הקודמות ואני עדיין בטענה שהעונה הזו היא פשוט המשך לעונה 2 וכ"כ לא עונה 3.

Twilight Girll

New member
חחח ממתי מרפי עומד במילה שלו?

זה א' וככה הולכים הפרקים, את לא שמה לב? כל פרק מתמקד בדמויות אחרת, ואני אישית מעדיפה את זה ככה, כי פרק שמתמקד ב15 דמויות ביחד לא הולך להיות פרק טוב והעלילות יהיו ממש מעפנות. אז פרק 5 מתמקד בפינצ'ל וקליין, פרק 4 התמקד ברורי ובריטנה. כמה פינצ'ל ראית בפרק 4? כמה קליין ראית בפרק 4? תשובה - 0. וסבבה, אני לא מתלוננת על זה! פרק 3 התמקד במרסדס ומייק, פרק 2 התמקד בפאק וקווין וברייצ'ל וקורט. אני לא אומרת שהם לא מקבלים יותר זמן מסך, זה ברור שהם כן, אבל אתם לגמרי מגזימים! אני חושבת שכל הרעש סביבם גורם לכם לחשוב שכל הסדרה עליהם או משהו...רגשי נחיתות, לא יודעת.
נכון, עדיין לא הייתה התמקדות בטינה או בארטי, אבל אני בטוחה שהיא תבוא, היו בדיוק 4 פרקים. (וטינה הקליטה שיר!) וזה שאת שונאת את הקווי עלילה של הדמויות המשניות זה סיפור אחר, זה לא אומר שהן לא מקבלות אותן!! רייצ'ל וקורט הן דמויות יותר ראשיות, אין מה לעשות, ככה זה, וככה זה תמיד היה, זה לא המצאה של עונה 2! ואם תסתכלי על עונה ראשונה לא היה *פרק* שלרייצ'ל לא היה לפחות 2 שירים, ושחצי מהזמן של הפרק היה שלה, ואם תסתכלי על העונה הזאת תראי שזה ממש שונה. בפרק 4 לא היה לה שיר אחד ולא הייתה לה עלילה בכלל.. מתי זה קרה פעם אחרונה? אף פעם.

neurotica

New member
אז מה שאת אומרת זה שאת פשוט לא אוהבת

את קווי העלילה החדשים, זו זכותך המלאה, אבל זה לא אומר שהם לא שם.

Twilight Girll

New member
אני חושבת שהזמן מסך של רייצ'ל ירד משמעותית

מהעונה הראשונה.. של קורט עלה, אבל זה לא שבהתחלה היה לו המון.

תודה לאל!!! אנשים פה משחקים אותה עיוורים

שאני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות...

neurotica

New member
אתה רוצה שאני אעשה העתק הדבק

לתגובה שכתבתי לבל 2 הודעות מעליך? הפורום אמנם חופר בעיקר על קורט, בליין ורייצ'ל, אבל הם ממש לא גונבים את כל קוי העלילה. הם פשוט הדמויות האהובות על רובינו, אז כל סצנה מינימלית שלהם נחפרת פה. אני מבינה שאתה מנסה ממש קשה לאזן את זה ע"י זה שאתה יוצא נגדם בכל הכח, אבל חבל על המאמץ, אתה מול פנגירלס.

אה? מה הקשר?

אני מדבר נטו על מה שקורה בסדרה לא על מה שקורה בפורום... זאת עובדה שמתחילת העונה הזאת במיוחד הם מקבלים את כל הזמן מסך, וזה בייחוד תמוה כשריאן אמר שהעונה הולכת להתמקד בשאר הדמויות בעיקר במייק וטינה. צר לי לאכזב אותך אבל אני לא עד כדי כך משועמם שאני אחפש בכוח לצאת נגד דמויות מסדרה (ועוד שרייצ'ל וקורט אני בכלל לא שונא)

ואם אנשים פה לא יודעים לעשות את ההפרדה

ולהבין שזה בסה"כ סדרה אז בסדר מעכשיו אני לא אגיב יותר על קורט/בליין/רייצ'ל/וואטאבר כדי שאף אחד לא יפגע חלילה

Twilight Girll

New member
היא אמרה"הדמויות האהובות על רובינו"

לא נראה לי אפשר להתווכח עם זה

למעלה