דיון

ערן1987

New member
אני חושב שאם מדונה הייתה מנשקת

את מיסי אליוט אז היה משהו אחר לגמרי.. ואם כריסטינה הייתה מנשקת קודם אז לך תדע.. בכלל,פינק הייתה אמורה להופיע.. אבל בגלל MTV דברים לא קרו כמו שהיו יכולים לקרות ובריטני ניצלה את זה(וניצלה את זה טוב)

DAN1EL

New member
גם לדעתי בריטני תישאר עוד הרבה זמן,

וכבר כתבתי את זה. אבל כמו שאמרו - היא תצליח רק בגלל היחסי ציבור. כל הקריירה שלה בנויה על יחסי ציבור, וזה די עצוב. אבל כשהילדות בנות 12 שמעריצות אותה יגדלו, הם כבר ישכחו ממנה. ואז גם היא תזדקן, והיא אפילו לא תיראה כל כך טוב. ואז מה ישאר לה? חוץ מהמראה? ממ..הקול שלה? עדיף כבר פלייבק.

ערן1987

New member
"עדיף כבר פלייבק"

מלא הופעות שלה זה פלייבק אם לא כולן וזה מאוד,אבל מאודמבייש

britney4u

New member
היי משו פה ממש לא הגיוני...

כתבתי איזה מגילה עכשיו שעונה על התגובה של ערן אבל זה פשוט לא שלח את זה
אני לא מאמין עד שכתבתי את כל זה

DAN1EL

New member
לא חשבתי אחרת.

אני דווקא תומך בזה שהיא שרה עם פלייבק. עדיף מלגרום למיליוני אנשים להיות חרשים.

britney4u

New member
גם אם המראה והקול שלה לא יהיו

במיטבם... יקח הרבה מאוד זמן עד שהמעריצות בנות ה-12 ישכחו אותה וגם שאר המעריצים הבוגרים כי הם מאושפזים עליה בצורה מפחידה. ואז אחרי שכבר כמות המעריצים תרד אני מתאר לעצמי שהיא לא תיתן לעולם לשכוח ממנה כל כך מהר...אולי אין לה קול מדהים (לדעתי יש לה קול מהמם ואני חוהל עליו), אבל בכל זאת השירים שלה קליטים מאוד ואהובים ולכן הם כל כך מצליחים.

NoWords

New member
אני חושבת

שהעניין בבריטני יורד עם השנים. תחילת הקריירה שלה בשנים הראשונות היו בום אחד ענק! בזמן האחרון עם ההופעות הפרובוקטיביות שלה, עם הבחור על הבמה באוניקס הוטל לגמרי זיעזעו והגעילו מעריצים שלה! אני לא מבינה מה היא מנסה להשיג בזה. גם בקליפ Everytime שהיא מתאבדת בו, זה נורא. אני בהלם איך MTV הסכימו לשדר דבר כזה. אחלה דוגמא למעריצים בריטני, כל הכבוד. אני לא בטוחה אם הבנתי נכון את הקליפ אבל היא רבה עם חבר שלה וכלום לא הולך לה, ובסוף היא מרימה ידיים והולכת לטבוע באמבטיה... אני לא אהבתי את הקליפ הזה.

DAN1EL

New member
בסוף זה היה חלום..

באמת קליפ לא משהו. לא מתאים לדייויד לה שאפל... אבל גם השיר מסריח. בחיי שאני לא מבין מה היא מנסה להשיג בלשיר בלדה...מישהו צריך להבהיר לילדה שאין לה קול.

ערן1987

New member
ללה שאפל יש קליפים קצת מוזרים

אני הכי אוהב את דייב מאיירס,במאי מעולללללה

ערן1987

New member
הרבה!! "דונט לט מי גט מי של פינק

טוקסיק של בריטני,עוד כמה עם פינק,כמה של ג'נט ג'קסון.. הוא במאי מדהייייייייייים.. אם אני לא טועה הוא עשה גם את "ווית'אאוט מי" של אמינם

אוי אוי שאט טפ

נעמה כאפרות תאמיני לי שזה קליפ מדהים ומלא תוכן
צריך לקרוא גם את הפרושים ולשמוע את הפירוש של בריטני לקליפ ואלעק שיר מסריח קודם כל נראה אותך מוציא דיסק עם בלדה ממהת כזאת ואז תפתח תפה

NoWords

New member
דוד

אני לא אוהבת את הקליפ, ואני לא רואה בו כל כך הרבה תוכן. ואין צורך לפתוח ת'פה... עד שכבר ניהלנו דיון כמו שצריך

ערן1987

New member
באמת,היה כאן אחלה דיון.. למה סתם

לקלל? אפשר להגיד למה לדעתך הדעה של ככה וככה לא נכונה אבל למה עם קללות?

britney4u

New member
אמממ חמוד באותה צורה שהוא הגן על

השיר של בריטני, הוא תמיד מדבר טובות על כריסטינה... אני בטוח שאם הוא היה תוקף ככה את בריטני לא היית רושם "למה ציפיתם ממנו
"

DAN1EL

New member
....מה הקשר כריסטינה??

כאילו...איך הגעת לזה עכשיו? עזוב הגן לא הגן, זה לא משנה מה התוכן ומה הוא ניסה להעביר, זה משנה איך הוא אמר את זה.

למעלה