דיון

NoWords

New member
רק בקשר לכריסטינה../images/Emo13.gif

כריסטינה היא מסוג הזמרות עם קול שצריך להישמע... כריסטינה כבר בביזנס 5 שנים בערך מתוכן הייתה שנה בהפסקה. ועד עכשיו היא ממשיכה להפתיע עם תסרוקות, היא צעירה, יש בה משהו מאוד חופשי שאנשים אוהבים כמו האומץ ללכת עם בגדים שהיא אוהבת אפילו שאחרים לא אוהבים ואנשים מעריכים את זה, היא מחליפה לוק חדש מתי שמתחשק לה, האלבום האחרון שלה סטריפד היה תפנית מאוד חיובית בתחום המוזיקה, היא ממשיכה לעשות שערוריות ולהופיע בכותרות, לעניין אנשים, היא עושה פרסומות, בקרוב אולי סרט, ממשיכה עם הקלטות שירים ואלבומים... נעזוב אובייקטיביות לרגע... לכריסטינה יש קול מיוחד ויפה, על זה אין ויכוח לא משנה אם אני מעריצה שלה או לא. אבל אני אומרת את האמת- יש לה כישרון! אפילו אנשים שלא מתים עליה מודים שיש לה קול אדיר! והיא מנצלת אותו היטב. אני דווקא לא חושבת שהיא תעלם בגלל שיש לה מה להציג ומה להראות זמרות בלי קול יפה, בלי גב חזק, בלי יכולת להראות דברים חדשים יפלו מהר. אני כן חושבת שהיא תמשיך להיות בעניינים בשנים הקרובות, אין סיבה שלא. זהוווווווווווווווווווווווו

ערן1987

New member
למדונה אין קול יפה

והיא מצליחה כבר כמה עשורים.. יש לה קול רגיל וממש לא מיוחד ועובדה שהיא מצליחה לשרוד טוב מאוד

NoWords

New member
נכון אבל אל תשכח

שמדונה בעולם המוזיקה כבר הרבה זמן, היא עוד הרבה לפני זמרות הפופ שצצו להן מכל פינה לכן יש לה ייחודיות, אנשים זוכרים את מה שהיא עשתה פעם (והיא עשתה הרבה!) ויש לה בסיס חזק, היא מלכת הפופ כמו שמכנים אותה, יש לה כוח, היא יותר דמות מאשר זמרת. אם היא הייתה יוצאת כזמרת לפני שנתיים שלוש לא הייתה לה הצלחה כל כך עצומה.

ערן1987

New member
נכון,זה עניין של זמן.. אם בריטני

למשל הייתה יוצאת בתקופה של מדונה היא לא הייתה מצליחה לדעתי.. אבל עובדה שהיא הצליחה לשרוד לעומת זמרות אחרות שנעלמו כלא היו(ולא לשכוח שיש לה גם כמה קלאסיקות ברזומה)

yanivtr

New member
תסתכלו על השירשור

חלק גדול ממנו זה על בריטני כל עוד מדברים עליה כ"כ הרבה, וצצים מלא דיונים בפורומים על מתי היא תעוף, וכל האנטי-בריטניות, אנשים לא מבינים אבל זה מה שמחזיק אותה היא תמשיך לשרוד תאמינו לי עוד הרבה זמן... חוץ מזה שתפסיקו להכחיש, כל אחד שומע איזה שיר שניים של בריטני יש לה שירים קטישיים וקליטים שמה לעשות הרבה אוהבים, אפילו אם הם לא ממש מחבבים אותה

yanivtr

New member
חחח זה שהגבתי אליך לא אומר

שפניתי אליך ספציפית בכלליות כל אחד אוהב/אהב שיר שניים ובדר"כ הרבה יותר...

ערן1987

New member
כן,כמה וכמה קלאסיקות

לייק א פרייר,לייק א וירג'ין,מטיראל גירל(הקלאסיקות החזקות).. יש עוד,אפשר לדעתי להחשיב את ריי אוף לייט(השיר)כקלאסיקה מודרנית שלה.. לא חסר עוד

dor307

New member
על תישכחי שאם מדונה לא היתה

עולם המוזיקה היה שונה!

DAN1EL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם לדעתי כריסטינה תישאר עוד הרבה. וזה לא קשור לעובדה שאני אוהב אותה ושומע אותה מהרגע שיצא הסינגל הראשון (חלקכם יגידו מעריץ..אני לא קורא לעצמי ככה אבל שיהיה). הרי גם את רד הוט צ'ילי פפרז אני אוהב ושומע כבר שנים, ועדיין אני לא חושב שהם ישארו בתחום עוד הרבה זמן (מקווה שאני טועה). כמו שנעמה אמרה, בנוסף לקול המדהים של כריסטינה, יש לה המון תכונות שאין לזמרות אחרות. ותגידו מה שתגידו, אפילו השונאים הגדולים ביותר של כריסטינה יודו בזה: היא מעניינת. היא תמיד מצליחה ליצור עניין, ו...היא פשוט בן אדם מעניין. כריסטינה יודעת לעבוד קשה כדי להשיג את מה שהיא רוצה, והיא יודעת גם מתי לקחת פסק זמן, ואז לחזור בגדול. אתם עוד תראו שהיא תישאר איתנו עוד הרבה זמן... וערן, נכון שמדונה הצליחה בעולם המוזיקה גם בלי קול יפה\מיוחד, אבל כפי שראינו בטקס ה-VMA האחרון - אפילו מדונה בכבודה ובעצמה הופיעה עם כריסטינה וקולטת את הפוטנציאל שלה בתור מתמודדת על תואר המלכה הבאה.

ערן1987

New member
לדעתי הקטע של הנשיקה לא היה כדי

"להעביר כתר" או משהו כזה אלא כדי לעזור למכור יותר עותקים.. לדעתי,מדונה היא אשת שיווק חכמה מאוד

DAN1EL

New member
עזוב את הנשיקה.

זה היה יחסי ציבור נטו. אני מדבר על העובדה שהן הופיעו יחד.

britney4u

New member
אני לא מסכים איתך..

היא לא מעניינת כבר בכלל... ואת זה ניתן לראות כמו שהדגמת במקרה של הנשיקה ב-VMA - אף אחד לא התייחס בכלל לנשיקה בינה לבין מדונה וכל הרעש הלך רק על הנשיקה של בריטני ומדונה. לדעתי בריטני תישאר בסביבה עוד הרבה הרבה זמן, אולי היא לא תמכור אלבומים כמו פעם, אבל עדיין אני חושב שלסינגלים שלה יהיו הצלחות בזק, ותהיה פופולרית מאוד. יש לה שליטה מלאה על העיתונות והתקשורת, לדוגמא השנה כל דבר קטן (לרוב גדול) שהיא עושה זכה לכותרות ראשיות בעיתונים (לדוגמא: הקליפ אבריטיים עשה רעש גדול בגלל הקטע שהיא מתה באמבט, ולעומת זאת הקליפ של אבנסס ממש דומה ואפילו יותר מזעזע אבל לא זכה לרעש גדול ופירסום ולכן נכנס למקום 23 במצעד הבריטי), היא יכולה לשמור על הפופולריות הזו עוד הרבה הרבה שנים. אני לא חושב שנכח אותה מהר, ואני לא אומר את זה בגלל שאני מעריץ...

ערן1987

New member
פאק.. מה?!?

"ולכן נכנס למקום 23 במצעד הבריטי".. מה הקשר? אנשים פשוט קנו בכמויות את האלבום של אוונאסאנס וזה למה לא קנו כמעט את הסינגל.. ומה מזעזע בקליפ שלהם? כלום כמו מדונה,בריטני(או יותר נכון האנשים שמאחוריה)הם מכונה של יחסי ציבור.. למה התפרסמה יותר הנשיקה של מדונה ובריטני? כי ישר עברו לג'סטין וראו חצי שנייה מכריסטינה.. שלא נדבר כמובן על החתונה שארכה דקה וחצי אז מה עם הקליפ לאבריטיים עשה רעש גדול.. אז? ולמה כריסטינה לא מעניינת כבר? כי הסינגל האחרון שלה יצא לפני מיליון שנה וזה למה אנשים כמעט לא מתעניינים בה כ"כ,ככה גם קרה עם בריטני בתקופה שבין "בריטני" ל"אין דה זון"

NoWords

New member
../images/Emo45.gifנכון.

MTV היו אחראים לכך שהנשיקה של בריטני ומדונה הייתה במרכז העניינים, הם חתכו לג'סטין כשכריסטינה ומדונה התנשקו,אנשים לא הספיקו לראות כלום אז איך יכתבו על משהו שהספיקו לראות ממנו אולי שנייה?!

למעלה