דיון

DAN1EL

New member
דיון ../images/Emo9.gif

אז ככה... בעולם המוזיקה הפופולרית שולטות כיום ארבע זמרות: ביונסה נואלס, בריטני ספירס, כריסטינה אגילרה ומדונה. מי לדעתכם תישאר ותמשיך איתנו, ומי תיעלם? ובכלל - איך לדעתכם יראה עולם המוזיקה בעוד..נגיד, 5 שנים?

britney4u

New member
ויש גם את אבריל לאבין...

אבל אני יכול לראות אותה נעלמת בקרוב מאוד... לפי דעתי בריטני כריסטינה ומדונה ישארו בסביבה להרבה זמן... ביונסה לדעתי תיעלם מהר מאוד... היא מתחילה לשעמם קצת, והיא כרגע בכל מקום ולדעתי היא תימאס מהר מאוד...

14מתן

New member
לא חושב שאפשר לשים את קיילי ואבריל

בקטגוריה הזאת

14מתן

New member
מי יודע מי זאת קיילי בארצות הברית ?

שמה זה השוק הכי גדול אתה לא יכול להתעלם מזה יודעים מי היא אבל היא ממש לא בין המצליחות שם...

hadasrulez

New member
לדעתי

גם אם מדונה תתחיל להעלם תמיד יזכרו אותה ככה שזה לא משנה.. ביונסה, כמה שאני אוהבת אותה, לא נראה לי תחזיק במעמד כ"כ גבוה עוד הרבה זמן כי העליה שלה לצמרת הייתה מהירה מידי וככה היא גם יכולה ליפול, למרות שאני מאחלת לה שתמשיך להצליח. בריטני- לדעתי היא תשאר אבל ההיסטריה מסביבה תרד, אולי לא הרבה אבל עדיין. ממ.. נראה לי שכריסטינה תשאר במעמד הזה כי היא אף פעם לא משעממת.. היא תמיד משנה ומגוונת, גם מבחינת סגנון השירה וגם מבחינה חיצונית.. היא כל הזמן מפתיעה ומחדשת... לא הרבה זמרות עושות את זה

ערן1987

New member
הדס,משהו שאמרת..

"היא תמיד משנה ומגוונת, גם מבחינת סגנון השירה וגם מבחינה חיצונית.. היא כל הזמן מפתיעה ומחדשת... לא הרבה זמרות עושות את זה" הרגע הגדרת את מדונה

TheImpactBoy

New member
נכון

אבל מדונה בת 100 כריסטינה בת 23 מבין? חוץ מיזה, כריסטינה שרה פי מליון יותר מכריסטינה

ערן1987

New member
בת 100,איזו הגזמה

אז מה עם היא בת 44? מכיר את ארית'ה פרנקלין? הבחורה כבר נראה לי עברה את ה-60(או קרובה לזה)ועדיין,כל אלבום שלה מוכר מיליוני עותקים בעולם

DAN1EL

New member
אם אתם שואלים אותי ../images/Emo9.gif

זה ילך ככה: מדונה כמובן תישאר עוד כמה שנים, אבל כשהיא תתחיל להתקרב לגיל 50 היא תפרוש. היא הרי חייבת לפרוש מתישהו, היא לא יכולה להישאר בתחום לנצח... היא כבר בת...44 לא? אז נכון שהיא עדיין ממלאת אולמות ואומרים שהיא בשיאה, אבל דווקא בגלל זה היא תיעלם, כי מכאן אפשר רק לרדת. מדונה עשתה את שלה, ועם כל הכבוד לה...די. בריטני תישאר עוד הרבה זמן לדעתי (ולצערי..) היא מתה לתפוס את המקום של מדונה, ובינתיים היא די מצליחה בזה. הבעיה היחידה שלה היא שהיא פספסה את הילדות, ובגיל כל כך צעיר היא כבר על גג העולם. לא פלא שהמצב הנפשי שלה מתדרדר מיום ליום... אם היא תצליח לייצב את המצב הנפשי והדכאונות, מחכות לה עוד המון שנים של הצלחה.
כריסטינה הצהירה לאחרונה שהיא מתכוונת להישאר בעולם המוזיקה עוד המון זמן. כרגע היא עובדת על חומרים לאלבום החדש שלה, שיצא בסביבות מרץ-מאי 2004. יש מיליון דברים שיכולים להפיל אותה - הביקורות הנוראיות שכותבים עליה, העובדה שהתקשורת שונאת אותה ומתנכלת לה, והתחרות הקשה עם בריטני. אבל יש לה משהו אחד שתמיד ישאיר אותה למעלה: הקול המדהים שלה. ככה שכריסטינה כנראה תישאר איתנו עוד הרבה זמן... ביונסה - הבחורה הגיעה לשיא מהר מדי. אין ספק שהיא מדהימה, אבל היא פשוט לא תשרוד. אי אפשר לשמוע יותר מאלבום אחד שלה, זהו. היא כבר עשתה את שלה, הגיעה לפסגה. מכאן היא רק תרד לאט לאט... קיילי נראית טוב יותר מאי פעם. היא מדהימה והיא נותנת הופעות מדהימות. השירים שלה מאוסים ונוראיים לדעתי, אבל מה לעשות - היא עדיין מצליחה בטירוף. אבל אפילו היא כבר הבינה שהיא לא יכולה להתחרות בגיל, ושבקרוב היא תיאלץ לפנות את מקומה לזמרות הצעירות יותר. אז לסיכום - מי שתישארנה איתנו עוד הרבה הן בריטני וכריסטינה. תזכרו מה אמרתי לכם - התחרות הזאת בין השתיים תימשך עוד המון שנים, ותהיה צמודה-צמודה. קשה מאוד לדעת מי מביניהן תקבל בסופו של דבר את תואר "המלכה". ימים יגידו.

למעלה