דיון

britney4u

New member
היא לא מתאבדת...

היא הייתה אמורה אבל חשבה על זה פעמיים ואחרי זה שינתה את זה לכך שקיבלה מכה ממצלמה ואז היא מדממת באמבטיה ומתה מטביעה. והכל כדי שאנשים לא יקבלו רעיונות להתאבד כמוה. אז תחשבי על מה שאת כותבת לפני שאת כותבת. היא הייתה אמורה לעשות מה שהיא רוצה ולשים *** על כולם, אני עדיין לא מבין אותה. אולי ההופעת הגעילו ק-צ-ת מהמעריצים שלה, אבל רובם דווקא אהבו את זה לבד מההורים. וההופעות הפרוקטיביות זכו לכזה רעש גדול, עד שהסיבוב הופעות הזה הוא הסיבוב השלישי הכי מצליח השנה בכל העולם. הקודם שלה היה מקום נראה לי 6-8. לדעתי אם בריטני הייתה ממשיכה להיות "התמימה והטובה" מזמן היו שוכחים ממנה... מזמן

ערן1987

New member
היא לא טבעה,היא חטפה טראומה

אחרי שהיא ראתה שיורד לה דם(20 שנה אחרי שהיא קיבלה את המכה).. לא אהבתי את הקליפ

DAN1EL

New member
ממ...

זה לא שהיא היתה אמורה להתאבד בקליפ ואז "חשבה על זה פעמיים ושינתה". פשוט לפני שהקליפ יצא אז היחצני"ם שלה הפיצו כל מיני ידיעות בסגנון: "בריטני מתאבדת בקליפ החדש שלה!" וכו', כדי ליצור עניין בקליפ. ואז הוציאו עוד ידיעות בנוסח: "בריטני משנה את הסוף של הקליפ שלה כדי למנוע טענות נגדה שהיא מעודדת התאבדות". כך נוצר עניין בקליפ עוד לפני שהוא יצא. טריק ביחסי ציבור.

סטינהX

New member
אני ממש לא מסכימה איתכם!!

כריסטינה תישאר פה!!ולא בריטני!!לפי מה שרואין המצב נפשי של בריטני על הפנים היא עושה טובה שהיא מופיעה!!!!!ובכלל לא עדיל ללכת להופעה של מישהי ששרה פלייבק!!כי בשביל מה ללכת ולשלםפ כל כל הרבה כסף?!?!בשביל לשמוע את הדיסק מתגן את זה אפשר לעשות בבית!!!!!ובכלל זה שאתה לא מעריץ של כריסטינה לא אומר כבר לא זוכרים אותה ממש להפף כל יום יש תמונת חדשות שלה!!!והיא הולכת להקליט שני שירים חדשים אז למה לדבר סתם!!ונכון לבריטני יש קהל של בנות בנות 12 נכון ובגלל זה אסור לה להתנהג על הבמה בצורה זולה כמו שהיא עושה ובכלל בהופעות שלה אני רואה יותר ילדים מאשר קהל בוגר!!!ובכלל היא מדרדרת אז אם כבר מי שתמיד תיהיה פה זו כריסטינה וןאין קשר שאני מעריצה אותה ממש לא!!!ולפי מה ששומעים על בריטני הניתוח שלה עכשיו ניראה אם היא בכלל תוכל לחזור לרקוד ואני מקווה שכן כי אם לא הקריריה שלה עבודה באמת!!!והיא תחלוף יותר מהר ממש שכולם חשבו!!קיצר לוב יוו אול

britney4u

New member
אני מכיר אותך ואת ספיר הזאת

שמעמידה פנים שהיא מעריצה של בריטני הילדה הזאת חולה על בריטני אבל היא בהכחשה בגלל שהיא מעדיפה את כריסטינה יותר אז היא אוסרת על עצמה להגיד משו טוב על בריטני... ובפורומים של בריטני היא מלקקת למעריצים ת,***...

סטינהX

New member
מותק תרגיע!!!

אני לא מריצה את בריטני אני מחבבת אותה ואוהבת לראות הופעות שלה אני לא מכשה את זה!!!אני אומרת את האמרת וכל פורום של בריטני כולם יודעים את מי אני מעדיפה יותר!!!וזו כריסטינה שהיא זמרת אמיתית אז אל תבוא לפה ותגיד לי את מי אנייותר אובת!!דבר שני אני לא מלקקת לאפחד את התחת!!!ושצריך לומר מילה טובה על בריטני אני אומרת בכיף שמגיע לה!!

britney4u

New member
כרגע אמרת שההופעות שלה דפוקות

כי הם עם פלייבק, או שלא
תראי איך את סותרת את עצמך, כמו שאמרתי, ילדה בהכחשה..

סטינהX

New member
כניראה שלא הבנת אותי

לא אמרתי שהם דפוקות אלה שזה ממש מיותר לשלם כל כך הרבה כסף בשביל לשמוע דיסק מתגן ולראות אותה מזד*****על הבמה אבל את חלום בתוך חלום למשל ממש אהבתי בן המופעים היותר יפים שאומן בעולם עשה!!שצריך להגיד מילה טובה אני אומרת אבל היא פשוט הידרדרה !!!ואני חושבת שכריסטינה תיהיה פה יותר זמן ממנה פשוט בגלל הכל יופי שירה הופעה!!ובמיוחד במצבה הנפשי של בריטני שגם אתם המעריצים שלה גורמים לזה!!!

ערן1987

New member
כל העסק הזה מלחיץ,אי אפשר להאשים

אותה.. אני בטוח שכל המפורסמים עוברים משהו כזה בשלב בחייהם

britney4u

New member
זה ממש לא מעניין אותי מה המצב

הנפשי שלה... היא מעניינת אותי כזמרת ותו לא... למרות שאני חייב להודות שהיא עשתה השנה לא מעט שטויות... אבל מה לעשות זה מה שגרם לשנה הזו להיות שנה כל כך מוצלחת בשבילה... כל עוד היא מאושרת עם מה שהיא עושה אני מרוצה...
וגם אני בטוח שלכל המפורסמים יש את התקופות השחורות האלה בחיים... כך גם לבריטני...

סטינהX

New member
ברור שהיא לא שמה!

מי שהשם במצב שלה זה רק ה"עריצים"שלה הם חושבים שהיא נולדה בשביל לרצות אותם!!!ואני קצת יסטור את דברי!נכון שאמרתי שלא שווה לשלם כל כך הרבה כסף אבל אני חוזרת בי אני רואה כמה היא משקיעה בריקוד הופעה ובאמת מגיע לה לשיר בפלייבק מידי פעם!!ואתם המעריצים שלה דורשים ממנה יותר מידי במקום לתמוך בה פעם היה להם כזה דיוןם שהיא לא תשיר פלייבק וכל זה והתחלו לרדת עליה!או למשל שהיא עברה ניתוח במקום לדאוג שהיא תיהיה בסדר אם דןאגים מה אם המסע הופעות שלה!!ולא אכפת להם מה איתה~

ערן1987

New member
למה את אומרת "אתם המעריצים"?

יש פה רק מעריץ 1 שלה.. בכל מקרה לדעתי שירה בפלייבק זה זלזול בקהל

britney4u

New member
מתוקה שלי..

המעריצים בכלל לא נגעלו מההופעות, אולי מעט מהם לא אהבו אותם (בייחוד ההורים הצדיקים) אבל רובם דווקא אהבו מאוד מאוד את הקטעים האלה
ותאמיני לי הרבה ילדות הלכו להופעה שלה (מישראל) ואמרו שבקטעים האלה הקהל היה הכי נלהב... ואת יודעת מה
את יודעת איך ההופעות האלה עזרו לה
בזכות הפרוקטיביות הזו המסע הופעות הזה הוא המסע השלישי הכי מצליח לשנת 2004
מה שכריסטינה הייתה מתפוצצת להשיג... אפילו המסע הופעות עם ג'סטין וכריס לא מגיע לקרסוליים של ההצלחה של onyx hotel tour... מה אכפת לבריטני מהעיתונות... כל עוד הכרטיסים נשלפים מאיה אחרי מאיה הביקורות הרעות שמקבל המסע הופעות לא ישנה את זה שהוא מצליח מאוד... והיא לא מתאבדת באבריטיים, מותק... אין לי כבר כוח להיכנס לנושא הזה שוב אז תחשבי מה שבא לך.

סטינהX

New member
יווווווווווו

אני לא אמרתי שהיא מתאבדת!!!!!!!!!וחוץ מזה אין לי כוח עכשיו להגיד כריסטינה ככה וככה וכריסטינה יותר טובה!!אני לא מנסה לשכנע אפחד כמו שאתה עושה לפי דעתי כריסטינה יותר טובה וזה מה שחשוב לי!!אני לא צריכה שאחרים יחשבו כמוני!ונכון ההופעות האלה אולי מאוד עזרו לה אבל אני מוכנה לתרב איתך שבדיסק הבא שיהיה לה ובמסע הופעה שיהיה לה היא לא תצליח כל כל!אנשים רצו לקנות את הדיסק שלה יש מבלי לשמוע ביקרות רק כי זו "בריטני ספירס"אבל בדיסק החדש שהיא תוציא אם בכלל היא לא תצליח כמו בזה!!חוץ מזה שהמעריצים שלה ממש לא עוזרים לה ואני לא מבדרת על השטיות שהיא עושה!אתם חושבים שהיא חייבת לכם דין ןחשבון כל דבר שהיא עושה ולא ניראה לכם במקום לתמוך בה אתם יורדים עליה וזה מצחיק לראות מעריצים יורדים על מי שהם אוהבחים!!תבינו בריטני לא חיה בשבילכם!!!ואני אומרת את זה לא בתור מעריצה שלה כי אני לא אלה בתור בן אדם!שאתם מתנהגים כאילו היא שלכם וחיה בשבילכם וזה מצחיק!

DAN1EL

New member
אולי מספיק שניכם?

זאת ממש לא הייתה המטרה של השרשור הזה.

NoWords

New member
אז טוב שאתה יודע לשרשר!

ואם לא שמת לב - כבר כתבת את כל ההודעה הזו פעם אחת *פה* אז מה הקטע בפעמיים?
אין מה להשוות בין מסע ההופעות של בריטני למסע ההופעות של כריס וג'סטין לבריטני באות הרבה ילדות מעריצות קטנות כאלה, כריסטינה וג'סטין מדברים לקהל מעריצים גם יותר בוגר ואם לא ידעת, חוץ ממסע ההופעות המשותף, כריסטינה וג'סטין הופיעו כל אחד בנפרד בעוד מסע הופעות באירופה אז זה לגמרי משנה את התמונה. אני מסכימה איתך שהפרובוקטיביות של בריטני בהחלט עוררה עניין במסע הופעות שלה, בגלל זה אהבו אותו. כריסטינה וג'סטין מביאים מופע מוזיקלי יותר מSHOW שזה מה שבריטני עושה. אפילו מעריצים של בריטני יודעים שבריטני יותר מעניינת בריקודים שלה וב"הצגה" שלה על הבמה יותר מאשר השירה, זה מה שמעניין יותר את הביקורות "מעניין איך בריטני תצליח להפתיע הפעם". וגם בריטני בפריצה אחרי זמן רב שלא שמעו ממנה הרבה, אז העניין במסע הופעות שלה ענקי. המסע הופעות של כריסטינה וג'סטין יצא זמן מסוים אחרי שהדיסקים שלהם יצאו. וחשוב לציין שאיכות קובעת

למעלה