דיון

MCS ONLY LOVER

New member
לא חושב כמוך

למרות שכואב לי לומר זאת , חחחח ואתה יודע זאת .... מדונה תמיד תישאר ... אפילו שהיא תיהיה בת 60 ותיהיה במשקל של מיסי אליוט לפני הדיאטה .... * ומה יש לכם אתם שם בבית ????? איך ביונסה יכולה להעלם ????? מה היא אבריל לאווין ??? * ואיך כריסטינה יכולה להעלם אה ???? לא תענו לי .......

ערן1987

New member
לא התכוונתי שמדונה תעלם

אמרתי שעד שלא ייצא לה אלבום חדש לא נשמע עליה הרבה

yanivtr

New member
תתפלא

ויש כבר ידיעות שהם קצת מעבר לשמועות על הפרויקט הבא של מדונה... מדונה כן מתכננת אלבום חדש, הפעם לפי השמועות היא תעזוב את מירוויס

yanivtr

New member
חוץ מזה שיש לה עכשיו את מסע

ההופעות עד ספטמבר לדעתי דווקא ישמעו ממנה הרבה בזמן הקרוב

ערן1987

New member
כשאני אומר יישמעו ממנה בזמן הקרוב

אני מתכוון לסינגלים וכדומה

Smelly

New member
ההנחה שלי...

אני מאמין שכריסטינה, מדנה וקיילי ישארו בטח בסביבה גם בעוד 5 שנים... הסיבות למה כן: 1. כריסטינה היא כשרון אדיר שיכולה להמציא את עצמה בכל פעם מחדש. 2. כנ"ל לגבי מדונה שעושה את זה כבר למעלה מ-20 שנה... 3. קיילי הוכיחה את עצמה בעבר ומראה כי היא עדיין אטרקטיבית לאחר 18 שנים של קריירת מוסיקה... הסיבות למה לא: 1. בריטני קצת מתחילה להימאס... וקצת נמאס מזה שכל פעם היא קופצת על טריפ אחר שהיינו בוא ואני מאמין שעוד נהיה בו (ואני מתכוון לחשיפת האני הפנימי... שד"א בריטניי כבר עושה אותו בפעם השניה לאחר שבפעם הראשונה זה כשל...) 2. ביונסה תצליח אם היא תחזור לדסטניז צ'יילד והם יצליחו כמו בעבר... רק אז היא תצליח להוציא עוד אלבום סולו מצליח... כי באמת קצת נמאס לשמוע ממנה לבד והגיע הזמן שתחזור לשורשיה בלהקה...

yanivtr

New member
מדונה לעולם לא תעלם../images/Emo13.gif

ותאריך הפרישה שלה- ממש לא בקרוב
תהיו בטוחים שחיית הבמה הזאת תשאר עוד הרבה זמן... ובכלל מה זה לפרוש? מוזיקה תמיד אפשר לעשות

itay is back

New member
מה עם ג'ניפר../images/Emo35.gif

נכון שהאלבום האחרון this is me... then לא היה להיט היסטרי אבל עדיין הוא הצליח והיה אחד מ10 האלבומים הנמכרים בעולם בשנת 2003

itay is back

New member
הדיעה שלי....

ביונסה נואלס-לדעתי היא גם תעלם כי היא עלתה מהר מידי לפסגה, אם היא תיקח הפסקה ותחזור אז זה ייעזור אבל אם היא תוציא עוד אלבום בתאריך קרוב מידי אז זה ייכשל כי אחרי הציפיות הגבוהות מהאלבום האחרון שלה האלבום הבא ייכשל. בריטני ספירסכמה שחבל לי להגיד את זה וכמה שאני אוהב אותה ואת השירים שלה, היא לא תישרוד הרבה זמן, כי כבר אין לה כל כך מה לחדש, זהו, היא כבר הראתה שהיא ילדה טובה, ואחר כך הראתה שהיא ילדה רעה, זהו אין לה יותר מה להראות
|כריטינה אגילרה-אני לא מאמין שהיא תישרוד, למרות הקול היפה שלה, היא כבר הראתה לנו מה שיש לה להראות... מדונה-היא תישאר עוד כמה שנים טובות, היא אישה חכמה שיודעת איך לשווק את עצמה ואיך לחדש ולהפתיע כל פעם מחדש, שני האלבומים האחרונים שלה שהמפיק הבולט בהם היה מירוויס היו מדהימים
מירוויז הוא פשוט גאון מבחינה מוזיקלית
קיילי מינוגהאלבום האחרון שלה היה נפילה(לא מבחינת איכות אלא מבחינת מכירות), ואחרי ההצלחה ההיסטריתתת של can't get you out of my head היא רק תירד, בגילה היא לא תוכל לשחזר עוד הצלחה כזאת, היא תיפרוש לדעתי... מראיה קארי-אין לה ממש סיכוי
האישה הגיע לשיא הקיריה שלה עשרות פעמים וזהו, היא הגיע לנקודה שממנה אפשר רק לרדת, הקול שלה לא כמו שהיה פעם, והאלבום האחרון שלה היה דיי כישלון בייחס לזמרת שכבר נמצאת הרבה זמן בביזנס ושיש לה יחסית קהל רחב של מעריצים. ג'ניפר לופז-אני יינסה ליהיות אובייקטיבי כי אני מעריץ שלה, מקווה שאני ייצליח: לפני שג'ניפר עברה להיפהופ ולשיתופי פעולה עם ראפרים האלבומים שלה היו הצלחה אדירה וגם הסינגלים מהם, האלבום j.lo (אלבומה השני) נמכר ב7.8 מיליון עותקים, היא הייתה מיוחדת והיה לה משהו מיוחד להציע, אחרי שהיא עברה להיפ הופ היא המשיכה להצליח, אבל לא הצלחה היסטרית כמו עם love don't cost a thing, בגלל שהשוק מוצף בהיפ הופ, כל הקטע זה ליהיות מיוחד... מצד שני, האלבום האחרון שלה הוא אישי והוא תוכנן ככה שלא ייצאו ממנו להיטים, הוא אמור יותר להעביר מסר מאשר ליצור סינגלים שיהיו להיטים... אז בגלל זה השנה הזאת לא הייתה ה"שנה" עבורה. אני מחלק את המשך הקריריה שלה לשני אפשרות, תלוי מה היא תעשה: 1.תיצא מסגנון ההיפ הופ הנוכחי ותחזור לסגנון הישן שלה או שתעשה סגנון חדש. 2.תמשיך ע ההיפ הופ ולאט לאט תאבד ממעמדה ותהפוך ליהיות זמרת סתמית.. שלאט לאט תדעך... היא לקחה עכשיו הפסקה גדולה מהמוזיקה ואני מקווה שהיא תחזור עם משהו טוב

itay is back

New member
עוד משהו בקשר למראיה...

סופה יהיה כמו של וויטני יוסטון וטוני ברקסון, שתי נשים סופר מוכשרות עם קול מדהיםםם, שלאט לאט דעכו, כי כבר זהו.. הם הצליחו במשך כל שנות הקריירה הרבות שלהם

למעלה