דיון!

טוי בוי

New member
דיון!../images/Emo88.gif

טוב מכוון ומשעמם לי בחיים היום אז דיון ציוד לסוס ולרוכב! אם איזה ציוד אתם משתמשם לסוסים אצלכם [עד 5סוסים] או לסוס/ה שלך?! איזה ציוד את/ה משתמש/ת?! טוי בוי- מגנים קידמיים [בעיקר לקפיצות],אוכף+שמיכה,רואשיה+מתג שבור פשוט,ללנוגים עם הילדים הקטנים מושכות גרמניות. קלייד- אוכף+שמיכה+ג'ל פד,חזיה,רואשית רכיהב+מתג שבור פשוט,מגנים קידמיים+אחוריים. ג'רי- אוכף+שמיכה+ג'ל פד,רואשית רכיבה+מתג שבור פשוט,מגנים אחוריים +קידמיים+פעמונים. סילבר- אוכף+שמיכה+ג'ל פד,רואשית רכיבה+מתג שבור פשוט, מרטינהייל,מגנים קדמיים+אחוריים. אני- מכנסי רכיבה,צ'אפס,נעליי עבודה,שוט,כסדה,דורבנות עדי מביאה לי במקרה הצורך...

טוי בוי

New member
שכחתי..

לכול הסוסים יש שמן פרסות,רואשית בית,חבל,לקלייד וסילבר יש שרשרת,סבון,סבון אוכפים,וחגורות בטן,מברשות ספוגים הכול...

i love rama

New member
אני ורמה! ../images/Emo42.gif

אוכף + שתי שמיכות+ ראשיית בית +הקמור/ מתג שבור פשוט+ חזיה+ חבל (רק בטיולים) וזהו... נראה לי..

Sweet SuGaR

New member
לצ'יקו...

מגנים אחוריים וקידמיים אוכף+ג'ל פד+שמיכה ראשיה, מתג שבור פשוט אני- מכנסי רכיבה, צ'אפס, נעלי עבודה,שוט, קסדה, כפפות....

shaililo

New member
אממממממ...../images/Emo150.gif

|תו
כפיר+אוטי (לכולם זה בערך אותו הדבר)
מגנים - אחוריים+קדמיים שמיכה אוכף מרטינגל חגורת בטן מתג אני - מכנסי רכיבה, מגפיים (כן....), קסדה, ושוט...

אני וסוסתי...

ביוטי- שמיכה+אוכף, מגנים אחוריים, ראשית רכיבה עם פלש נוזבנד+מתג סנפל. אני- מכנסי רכיבה, צ'אפס,נעלי רכיבה, קסדה, שוט ודרבנות.

GrEeNwOmAn

New member
אני ועוד כמה סוסים...../images/Emo42.gif

פוצ'יני- שמיכה, פד\ספוג, אוכף, ראשיית רכיבה, מגנים אחוריים+קדמיים. בוטן- שמיכה, פד, אוכף, ראשיית רכיבה. סנטה- שמיכה, ג'ל פד\ספוג, אוכף, ראשיית רכיבה, בנדז'ים. סיני- שמיכה, ספוג\פד, אוכף, ראשיית רכיבה, חזייה, מגינים. רוז- שמיכה, פד, אוכף, ראשיית רכיבה. * ביקשת רק 5 אז אני עושה לך דווקא אני כותבת יותר! פפפפ! פליקס- שמיכה, פד, אוכף, ראשיית רכיבה. רוזן- שמיכה, פד, אוכף, ראשיית רכיבה. איקס- שמיכה, פד\ספוג, אוכף, ראשיית רכיבה, מגינים. כרמל- שמיכה, פד\ספוג, אוכף, ראשיית רכיבה, לפעמים מגינים ולפעמים בנדז'ים. ורג'יניה- שמיכה, פד\ספוג, אוכף, ראשיית רכיבה, בנדז'ים.

i love rama

New member
../images/Emo42.gif לא נראה לי גנבת!!!!!!!!!!!!!!

שליייייייייייייייייייייייייי!!!!

GrEeNwOmAn

New member
../images/Emo42.gifהציוד הפרטי שלי...

אני רוכבת עם: מכנסי רכיבה, נעלי רכיבה וצ'אפס\מגפיים, כפפות, שוט וקסדה.

טוי בוי

New member
זה לא פייר!!!

דווקא שיש לכם סוסים חדשים אני לא באה לקורס קיץ!!!דמאט!!!

טוי בוי

New member
טוב נו לא נורא

לי היה חצי פנסיון.... חהחההחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחחהחהחהחהחהחחההחהחהחהחהחההח

אוקיי... אצלי...

אני רוכבת על הסוס שלי עם: אוכף שמיכה פד ג'ל מתג רגיל שבור אני חושבת ש-3 חלקים... ראשייה עם נוזבנד כפול... ואני: מגפיים עם דורבנות, שוט, קסדה, כפפות, מכנסי רכיבה, וקוביות סוכר לסוס.. או גזרים...

הציוד שלי

מכנסי רכיבה קסדה נעלי רכיבה וצ'אפס יש לי שוט שאני לא ממש צריכה אותו ואני אף פעם לא רוכבת עם דורבנות....

למעלה