חחח לי יש את התא הכי מלא בהכל../images/Emo20.gif
כל מה שמישהו צריך הוא יכול למצוא אצלי..
2 כובעים(אחד בתקן אחד לא..)
זוג דורבנות
ארגז מברשות סגול/כחול שבתוכו-מגרדת,מברשת קשה,קפיצית,רכה, 2 מסרקים,מנקה פרסות,גומיות לסוסים שחורות+לבנות+לבנות עם סרט אדום
כמובן כל המברשות והכל זה סגול!!!
2 שוטי דרסאז(סליחה היפה יותר הוא של אור...) ושוט קפיצות שלי ואחד שאימצנו מתחרות ואני והדס חולקות בו...
2 זוגות מגפיים בבית
איזה 7 זוגות מכנסי רכיבה(2 בז', לבן,שחור,כחול,אפור וחום) כמובן גם בבית
בתוך התא יש לי עוד דברים-דפי דפדפת(אין לי מושג למה אבל הם שימושיים) איזה 5 טושים ללוח המחיק, קופסאות גירים, 2 מברשות שער+גומיות לי...עפרונות+עטים, שמן תינוקות,קוביות סוכר,המון תמונות כמובן!!! (של טאורה,ביג'יי המלך, שלג,אניטה,דיזל ואחתץ חמודה של קאיה..), מספריים אם אני אזכר בעוד אני אגיב.. לסוסים-
- טאורה- אוכף כלוסקונטאקט עם שמיכה כחולה מרובעת שאור הביאה לו, ראשית סנאפל פשוט בלי פלאש ובלי משהו מיוחד מדי, מרטינגל רק בקפיצות, בלי מגנים..
Diesel-אוכף+שמיכה+ג'ל פד+כיסוי לג'ל פד+ראשיה עם מתג שבור פעמים+עיגולי גומי כאלה במתג..+מרטינגל בקפיצות גבוהות,שמבון לילדים,גרמניות בדרסז+מגנים אחרויים בעבודת קרקע+מגנים אחוריים וקדמים בקפיצות
קלייר-אוכף "דרסז"+שמיכה+ספוג+מגנים אחוריים וקדמים+גרמניות בטיולים+שמבון עם הילדים+ראשית רכיבה עם פלאש+מתג שהוא מין שרשרת כזאת, כמו המון חוליות מתחברות..