דיון!

אם יש לך אז למה את לא רוכבת איתם?

כי השימוש בדורבנות רק מפחית ומצמצם את השימוש ברגל.

zohark

New member
בקשר לדורבנות

נכון שזה עוזר, מצמצם את השימוש ברגל והכל אבל צריך קודם להתקדם ברכיבה, לשמור על רגל יציבה ובמקום ולדעת לעשות שימוש נכון ברגל ואיך להשתמש בדורבן ורק אז לשים אותו, אם לא זה רק ייגרום לנזק...מסכן הסוס...חוץ מזה שזה ייפגע בתגובה הטובה שלו לרגל זה גם יכאיב לו וחבל. אני לא חושב שכל ילד שעולה על סוס יכול לשים דורבן..רק אחרי רמה מסוימת של רכיבה אפשר.

TauraMan

New member
כמו כל דבר../images/Emo20.gif

שמשתמשים בו לא נכון זה יהרוס.. אני רוכבת רק על דיזל ,קלייר וטאורה בקפיצות(הא וכמובן זאוס..) עם דורבן. וגם איתם צריך לדעת מתי לדרבן רגיל ומתי להשתמש בדורבן.

ברור שאפשר רק מרמה מסויימת

כדי לא לפגוע בסוס.....! אבל אני שאלתי אותה למה אם יש לה סוסה אז כנראה שהיא מספיק טובה אז למה היא לא שמה דורבנות.... וגם שאלתי את שי למה היא לא משתמשת בדורבנות אם יש לה..............

Sweet SuGaR

New member
בעיקרון אני מסתדרת גם בלעדיהם....

ואף פעם לא השתמשמתי בהם.... אבל חיים אמר שאני עוד אצטרך אותם... אז הם אצלי בארון בינתיים

אני פשוט לא צריכה! כרגע דיברתי עם

גניתוש איזהב חצי שעה היא חזרה היום מארה"ב וסירה לי הכל מורידים לה תגבס עוד שבועיים והיא ממש נהנתה באמריקה (איך לא!) אבל הישראלית הקטנה התגעגעה לאוכל שלנו חחח הרגה אותי עם כל האוכל המצויין שיש שם לאוכל שלנו היא התגעגעה איזה חמודה! היא גם קיבלה אישור לקנות האסקי סיבירי כשהיא תעבור לאמריקה (עוד חודשיים!) והיא ממש מתרגשת וול כל זה לא קשור אני לא מתרגשת בכלל לקראת מחר זה בסדר בכלל!?!?

S H I L G I

New member
הציוד שלי ../images/Emo29.gif

קסדה שוט כפפות צ'אפס/מגפיים מכנסי רכיבה אני הולכת מחר לקנות: חולצה חדשה מגפיים קצרות שמן+ספוג לניקוי המגפיים

TauraMan

New member
חחח לי יש את התא הכי מלא בהכל../images/Emo20.gif

כל מה שמישהו צריך הוא יכול למצוא אצלי..
2 כובעים(אחד בתקן אחד לא..)
זוג דורבנות
ארגז מברשות סגול/כחול שבתוכו-מגרדת,מברשת קשה,קפיצית,רכה, 2 מסרקים,מנקה פרסות,גומיות לסוסים שחורות+לבנות+לבנות עם סרט אדום
כמובן כל המברשות והכל זה סגול!!!
2 שוטי דרסאז(סליחה היפה יותר הוא של אור...) ושוט קפיצות שלי ואחד שאימצנו מתחרות ואני והדס חולקות בו...
2 זוגות מגפיים בבית
איזה 7 זוגות מכנסי רכיבה(2 בז', לבן,שחור,כחול,אפור וחום) כמובן גם בבית
בתוך התא יש לי עוד דברים-דפי דפדפת(אין לי מושג למה אבל הם שימושיים) איזה 5 טושים ללוח המחיק, קופסאות גירים, 2 מברשות שער+גומיות לי...עפרונות+עטים, שמן תינוקות,קוביות סוכר,המון תמונות כמובן!!! (של טאורה,ביג'יי המלך, שלג,אניטה,דיזל ואחתץ חמודה של קאיה..), מספריים אם אני אזכר בעוד אני אגיב.. לסוסים-
- טאורה- אוכף כלוסקונטאקט עם שמיכה כחולה מרובעת שאור הביאה לו, ראשית סנאפל פשוט בלי פלאש ובלי משהו מיוחד מדי, מרטינגל רק בקפיצות, בלי מגנים..
Diesel-אוכף+שמיכה+ג'ל פד+כיסוי לג'ל פד+ראשיה עם מתג שבור פעמים+עיגולי גומי כאלה במתג..+מרטינגל בקפיצות גבוהות,שמבון לילדים,גרמניות בדרסז+מגנים אחרויים בעבודת קרקע+מגנים אחוריים וקדמים בקפיצות
קלייר-אוכף "דרסז"+שמיכה+ספוג+מגנים אחוריים וקדמים+גרמניות בטיולים+שמבון עם הילדים+ראשית רכיבה עם פלאש+מתג שהוא מין שרשרת כזאת, כמו המון חוליות מתחברות..

TauraMan

New member
נזכרתי!!../images/Emo20.gif

אולטרסול(לימי קיץ נוראים..)
סבון לשטיפת ידים+שמפו לסוסים+סבון(אסותא+סינתבון) לסוסים
איזולירבנד שחור+לבן
סטופרים למרטינגלים(שמעון ביקש ממני לקנות שנסעתי לחו"ל כי בארץ הם מגעילים..)

TauraMan

New member
וכמובן!!../images/Emo20.gif

כפפות, יש לי זוג שאני משתמשת בהם(טוב נו ז"ל.. היום נרכב עם הזוג האחרון) עוד זוג שהיום אני אחנוך אותם וזוג לבן לתחרויות.
שמן תינוקות

יש לך תא?!

רצו לעשות כזה אצלינו אבל הגענו למקסנה שזה לא הכי טוב מה את חושבת?! בנתיים יש לי ארגז כלים ענקי שבו כל הציוד! בערך......

TauraMan

New member
תא שולט!!../images/Emo20.gif

זה הכי נוח, אףאחד לא משתמש לך בציוד, הכל מאורגן ולא סתם דחוס, אפשר לנעולץ לכולם אצלנו יש תא פרטי כי פעם זה היה מין ארון ענק בלי דלתות והילדים של הביצפר התחילו להשתמש בציוד אז לאט לאט אנשים התחילו להביא תאים ועכשיו לכולם יש תאים.(התא שלי היה פעם של חופית)

Shai Felton

New member
גם לי יש תא../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

יש לכל אחד תא... עם הדברים שלו...

טוי בוי

New member
לי יש תא

שצריך למלא יש בו רק גומיות שמפו וסוכר אבל עוד מאט עם רואשית בית וקובן רשת ועוד כל מיני.... ואני גם שמה בו את הכסדה השוט והצ'אפס וזה ממש נוח במקוםפ לבוא עם המון ציוד אני באה רק עם פלאפון ומפתאח לתא....

S H I L G I

New member
גם לי יש תא..

אבל אני לא ממש משתמשת בו... כי פשוט יותר נוח לי לאחסן הכל בבית ולקחת ולא להיות לחוצה כשלמשל אני יוצאת לטיול רכיבה עם יעל אז אני לוקחת את הקסדה שלי והצ'אפס ואני לא רוצה להיות לחוצה לגבי זה..

אממ גם לי יש תא.... אצלנו..

יש 2 חדרי אוכפים.. אחד של הבית ספר ששם כל הציוד של הבתי ספר מסודרים.. עם מברשות באיזה סלסלה גדולה.. ויש שם גם ארון עם מלאאא תרופות ומזרקים!! ממש הכול.. והחדר אוכפים השני הוא של הסוסים הפרטיים.. שבו יש משהו כמו 20 תאים.. אני חושבת... או 16.. ולכל אחד יש תא בשביל הסוס שלו.. אבל יש את יפתח המנייאק עם 3 תאים!!
ולי יש תא אחד עם כל הציוד מאורגן בפנים.. המברושת עם האוכף, המגנים, הראשייה, חומר נגד זבובים, שמן פרסות ואוכפים ממש הכול... ויש איזה חדר קטן שיש שם גם כמה תאים ממש קטנים אבל אין בהם כל כך שימוש.. וכמובן שנועלים את כל החדרים!! מתי שסוגרים את האורוה!

טוי בוי

New member
לנו הארונות

מפוזרים בחווה וליד החדר אוכפים של בית ספר ממול יש את הארונות עם התרופות והכול אין לי כוח להזביר...

S H I L G I

New member
גם לנו יש...

חדר אוכפים לסוסי בצפר וחדר אחורי כזה שיש בו תאים ויש תאים גדולים למי שיש לו סוס פרטי (פלטון,לורד,סופרים,בל,אגתה..) וגם איזה 2 אוכפי ווסטרן לטיולים+תיקי אוכף וכאלה.. יש לנו תאים כאלה שהם כמו ארונות שאפשר לגנוב מהם אז הם לא כל כך יעילים ויש תאים נעולים כאלה... וגם אצלנו נועלים את החדרים האלה..

למעלה