דיון!

Yoko Nakajima

New member
זה הכל כי אנשים

סתם מושפעים :S הולכים לפי הלהיטים שמשודרים בMTV ולא טורחים להרחיב אופקים, נותנים לאחרים לנהל לנו את החיים ולהאכיל אותנו בכפית....אני לא אומרת שMTV רע, הרי גמני הגעתי לאוונסנס מצפייה בקליפ של BMTL עם הפריצה של 2003.. קניתי את FALLEN אבל לא ממש יצא לי לשבת רציני ולשמוע אותו, ופעם אחת כשהייתי באילת בלילה וישבתי לבד על המרפסת שמעתי את כולו....וזה עשה לי הרגשה כזו שונה ומיוחדת...כבר מהשמיעה הראשונה כל כך התמכרתי ופשוט ישבתי ככה כמעט כל הלילה ושמתי אותו בלופים, היה בזה המון קסם שפשוט לא יכולתי להפסיק לשמוע =] אחרכך בבית, הליריקס היפנט אותי עוד יותר. זה היה שילוב מקסים של מוסיקה, גוון הקול של איימי והיכולות הווקאליות שלה והליריקס. ( קצת סטיתי מהנושא.. ולענייננו: ) אולי הבעייה נובעת מזה שכל הלהיטים נועדו למטרה אחת: להיות להיטים. אנשים כבר התרגלו לשירים האלו שבאים וחולפים. מצד אחד יש בזה משהו, כי הרבה מהשירים האלו מבחינתי הם מצויינים לריקוד [ומי שמכיר אותי יודע עד כמה ריקוד חשוב לי
], אבל מצד שני זה קצת הורס לאלו שבאמת אוהבים טובה מוסיקה ופתוחים לסגנונות ועד שבאה להקה כמו אוונסנס כולם יודעים שזה רק "להיט" שיחלוף ולא טורחים להתעמק בה. טוב שש, חפרתי XD

Yoko Nakajima

New member
טובה מוסיקה==>מוסיקה טובה ../images/Emo6.gif

עברית שפה קשה יצאתי רוסיה XD (בלי להעליב, כה? ---אני אפילו מופיעה עם חרבות וגיטרה בערוץ הרוסי יום שישי! אהמ אהמ ערוץ RTV שעה 8 או 8 ומשהו בערב אפיק 183 ביס 103 בהוט אהמ אהמ אהמממממ...)

SallySkelly

New member
מעצלנות../images/Emo3.gif

מה יותר קל, לשבת על התחת ולצפות באמ-טי-וי בסינגלים שיצאו, או להזיז את עצמך עד המחשב כדי למצוא שירים שלא יצאו וכל מיני פיסות מידע על הלהקה? חוצמזה שאולי הם אוהבים שירים כמו CMWYS, BMTL ו MI דווקא בגלל שכולם מכירים אותם? [הנוער של היום
] אני מניחה שבאמפי של כולם יש שירים בודדים של כל מיני אמנים שאהבו אבל לא טרחו לחפש עוד שלהם, כי פשוט לא עניין אותם או שלא היה להם כוח. כנראה שאנשים לא מכירים עוד חומר של אוונסנס, כי הם גילו שלא כל מי שיש לו שיר אחד מצליח שווה את החיפוש אחרי עוד כמה שירים יפים [ע"ע "אמנים של שיר אחד"], ולכן פספסו אותם, שכן שווים.

JuSt A GiRl 94

New member
אממ...

גם אני התחלתי מלשמוע את השירים המוכרים. כולם מתחילים ככה. פשוט יש את האלה שאין להם סגנון מוגדר- זה בדר"כ פופ כזה או רוק קל, וכל מה שמשמיעים ברדיו ונשמע להם קצת מגניב והופך ללהיט- הם אוהבים. אני הייתי ככה ומצאתי משהו יותר גדול באוונסנס...

PerfectSP

New member
אצלי זה ההפךP:

אני שומעת להקה מסוימת ואם היא נשמעת לי טובה,אני מורידה את הדיסקוגרפיה שלהP: (זה יותר קל גם...רק שנגמר לי כבר המקום במחשב!) ואז אני שומעת אותם ואני לא אוהבת אותם,ואז אני נתקעת עם עוד דיסקוגרפיה מעפנה עד שאני לוקחת יוזמה ומוחקת אותם,כי אני רוצה להוריד עוד ואין לי מקוםP: כן,ואנשים עצלנים:) רר...פתאום נזכרתי בחולצה המדהימה שלא ראיתי יפה ממנה של אוונסנס שיש ליP:

למעלה