דיון!

Blue Aura

New member
דיון!../images/Emo88.gif../images/Emo189.gif

אוקיי, אמ, אתמול, אני וידיד שלי, חבר כיתה, סתם מסתלבטים אחרי מתכונת בהיסטוריה, מחכים למורה לכלבנות הקיצר, אני משמיעה לו שירים שיש לי ב-MP3 ואני כמובן יודעת שהוא לא מעריץ של אוונסנס ולא מכיר הרבה שירים שלהם אלא רק את הסינגלים שיצאו, הישנים כמו GU ו-MI אז פתאום באה לי המחשבה שאנשים לא מכירים באמת את אוונסנס, כאלה לא שמעו עליהם בכלל, אבל מה, הם מכירים את השירים MI, GU ו-BMTL ואומרים שהם אוהבים את השירים האלו. עכשיו, לדיון עצמו, למה אתם חושבים שאנשים מכירים רק את השירים הנ"ל ואכן אוהבים אותם אבל לא מנסים להכיר עוד שירים שלהם שהם לא סינגלים ולא כאלה מפורסמים? אם לא הבנתם, השמיעו את קולכם.

yotem 17

New member
../images/Emo83.gif

אני לאחושב שזה קשור רק לאוונסנס... גם לי אישית יש הרבה אמנים שאני מכיר ושומע רק את הסינגלים או השירים הכי מפורסמים שלהם, ולא מתאמץ לשמוע את השאר. פשוט יש כאלה שלא שווים את המאמץ, גם אם הסינגלים נחמדים.
זה הכל עניין של עצלנות למען האמת P: נגיד יש אמנים שאני שומע המון ומכיר את כל השירים שלהם...כמו אוונסנס, היהודים, כריסטינה אגילרה, אלאניס מוריסט, קלי קלארקסון...ועוד כמה P: אבל מצד שני יש כאלה שאני שומע, לא בכפייתיות. יש לי כמה שירים שלהם במחשב שנחמד לי לשמוע, ואני אוהב את השירים האלה, אבל הם לא מספיק מלהיבים אותי כדי לשמוע עוד (כמו למשל בלאק אייד פיז, מארון 5, גו גו דולז, שרה מקלכלן, סלין דיון ועוד...). עצלנות.

Blue Aura

New member
כן, אבל זה לא רק שיר אחד...../images/Emo189.gif

יש כבר 4 שירים שרוב האנשים מכירים של אוונסנס. שזה GU, MI, BMTL ו-CMWYS. אז ככה שהם מכירים כבר 4 שירים שלהם, אוהבים אותם, למה שלא יכירו עוד?

yotem 17

New member
אבל../images/Emo83.gif

גם אני מכיר 4 שירים של מארון 5 (בדיוק ארבעה!), ואוהב אותם, אבל עדיין לא מספיק כדי שאני אשמע עוד.

SsomeoneE

New member
כן אבל יש אנשים שלא יודעים שזה שלהם.

|נדחפת| למשל יש מלא שירים שאנשים אחרי שאומרים להם של מי זה הם כזה " אה זה שלהם, לא ידעתי
" אני מסכימה עם התשובה של יותם
גם אני עצלנית מידיי לפעמים כדי לחקור על שירים של להקות XD :)

PerfectSP

New member
יש לי ילד בכיתה שחשב שCMWYS הוא של קלי קלארקס

ון! ת'אמת,אני מכירה הרבה אנשים שמתבלבלים בין קלי קלאקסון לאיימי ליP: אפילו אנשים שיודעים שזה שיר של אוונסנס בטעות אומרים... זה סיפור ת'אמת יותר ארוך,כי אנחנו כביכול ה"פריקיות"(שלושה בנותP:) וכל הבית ספר מכיר אותנו!כי אנחנו פריקיותP: שלוש מתוך איזה 800[= והיה ויכוח עם אותו בן אדם על מה שאנחנו שומעות ושטויות כאלה,ואז בגלל שהשיר הזה היה סינגל שחרשו עליו ברדיו,שמעתי אותו יום אחד מזמזם אותו!ואמרתי לו כזה:"הי!אתה זה שיר של אוונסנס!"ואז הוא התווכח שזה של קלי קלארקסוןP: כי הוא בחיים לא היה שומע מוזיקה של פריקים,ובסוף הוכחתי לו שזה של אוונסנס!וזה היה מצחיקP: אבל לקח לי כמה ימים להוכיח לו[= אבל זה היה כיףD: סחתיין למי שקרא את זה עד לפה:)את החפירה שליP:

My EmOtIoN

New member
איך הוכחת לו?

הבאת לו את האלבום? וואוונסנס זה וזיקה של פריקים? מטאל זה לא של פריקים? ואיכסה פיכסה שאני משיכת מוזיקה למעגלים חברתיים אני שונאת שעושים את זה... בכלל פריקים ופרחות כולנו בני אדם...

PerfectSP

New member
אה...אני חושבת שהבאתי לו משהו מויקיפדיה והראת

י לו את השיר שכתבתי מזמן,סתם על דף,והיה רשום אוונסנס,וגם!השמעתי לו את זה דרך האמפיP: אני יודעת שכולנו בני אדם...הם לא מבינים את זה...אין לי בעיה אים כל עוד הם לא מזיקים לי...

rotemg10

New member
תראי גם אני מכירה רק סינגלים של הרבה אמנים

אבל הם נחמדים דווקא כשאני מתחילה לאהוב ממש איזה זמר זה בדרך כלל כשהוא מוציא שיר שאני ממש מתחברת אליו אני הגעתי לאוונסנס בגלל מיי אימורטל

My EmOtIoN

New member
אני מקווה שהבנתי

ואני חושבת שזה פשוט כי לפעמים יש להיטים כאלה שבלי קשר ללהקה הם מוצלחים. נגיד אני מאד אהבתי את wellcome to the plack parde של הכימיכל רומאנס. אני לא חולה על הלהקה אבל את השיר ההוא אני אוהבת. אנשים רואים MTV ושומעים רדיו ולכן יש להיטים שהם מכירים. יש המון להיטים של להקות שאף אחד לא שמע על הלהקה אבל מכירים את הלהיטים. וזה לא אומר שצריך עכשיו לרוץ ולשמוע עוד שירים. תלוי מי הבנאדם ומה הטעם שלו... כי אני למשל שמעתי את MI ואת BMTL התלהבתי והתחלתי לשמוע עוד שירים... אבל לא אצל כולם זה ככה.

Rose Madder

New member
זה נורא פשוט

אני כבר לא מנסה את זה יותר כי זה ממש מעייף. למשל אהבתי את האפי טוגדר של סימפל פלאן, הורדתי כמות עצומה של שירים שלהם, ובסוף לא האזנתי להם כי הם היו נורא דבילים. זה קרה לי גם עם סיסטם אוף אה דאון, אפיקה ובריטני ספירס. הורדתי אותם לשווא, ואני לא רוצה לעבוד קשה סתם

PerfectSP

New member
להוריד שירים של סימפל פלאן זה לא לשווא!

הם הלהקה האהובה עלייP: בתחילת השנה זה היה אוונסנס ואז באמצע השנה הורדתי שירים של סימפל פלאן והתמכרתיP: כמובן גם אוונסנס....גם עליהם חרשתיP: אבל,תשמעי סימפל פלאן זה טובP: (תלוי,אם את אוהבת לפעמים שירים שלים יותר מאוונסנסP:,זה מה שנחמד בהם....יש את הכבד יותר-אוונסנס,ואם בא לי משהו קל יותר-סימפל פלאן [כמובן מבחינת הלהקות האהובות עליי]) אוח כמה שאני כותבת כל הזמן..מסכנים אם אתם קוראים הודעות שלי...D:

y a m i girl

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

כשאמרת סימפל פלאן נבהלתי, אבל כשהמרת שהם מפגרים אז ממש נרגעתי. אני לא מסוגלת לסבול את הלהקה הזאת, ממש ממש לא. הם בכיניים וגרועים וכל השירים שלהם זה "אעההה, אף אחד כבר לא מתקשר אלי במשך שעה ואני נורא לבד ומסכן ואידיוט" סליחה על ההתפרצות... פשוט כשמדברים עליהם אני מתעצבנת

pink floyder

New member
אצלי זה ככה:

הכרחתי את אחותי לשמוע שירים שהיו לי בMP3... BMTL נגיד, והיא ממש אהבה, אחרי זה GU וכל המוכרים, אבל עד שאני משכנע אותה לשמוע זה יובלות! אני אומר לה:"תשמעי שיר שלהם שהוא ממש יפה"(שיר שלא יצא) ואז היא אומרת:"אני לא רוצה! נו תעזוב אותי! אני בכלל לא אוהבת אותם!" ואני אומר לה:" אבל א אוהבת את BMTL, GU, EF, CMWYS וכל מה שיצא להם! אז למה את לא רוצה לשמוע?!" וזה משהו כזה כל פעם מחדש... סליחה על החפירה. מקווה שלא יצאתי ממש ממש מוזר מההודעה הזאת. חחח.

כל כך נכון ומה שמצחיקקקק

נגיד השמעתי למישהי שיר לא מוכר מהאלבום לא משנה איזה להקה או מה שלא יהיה היא לא אוהבת.. אבל אחרי שעושים קליפ לשיר פיתאוםםםם "וואיי איזה שיר מעלף שיאוווו!?!?@!$@!$#$" איזה חרטא!!!

טרודייי

New member
חחחח מצחיק..

הידיד הכי טוב שלי לא סובל אוונסנס והוא הרי גם שכן שלי, משמע אנחנו הולכים לבית ספר ביחד. כל בוקר יש תור של מישהו לשים שירים בפלאפון שלו, כי אנחנו לא אוהבים את אותם שירים ואנחנו תמיד הולכים מלחמות על זה
בקיצור, עוד בתקופה לפני שלית'יום יצא בתור סינגל הייתי חורשת עליו וכל פעם שהיה התור שלי הייתי שמה אותו והוא כל הזמן בכה לי שהוא שונא את השיר הזה. אחרי שלית'יום יצא, בוקר אחד אנחנו הולכים ביחד והופ
הוא שם את לית'יום! כששאלתי אותו לפשר הדבר, הוא טען שזה שיר נורא נחמד והכל.. שהוא לא יודע למה הוא לא אהב אותו
יום אחר כך היה כבר תורי לשים ואחרי חרישה רצינית של לית'יום החלטתי לשים שיר אחר של אוונסנס [SS].. ושוב הנבלה הזה התלונן שזה כאב ראש.. היום גם SS נמצא אצלו בפלאפון. הוא בחיים לא יאהב את אוונסנס ואם אני ישים שירים לא מוכרים הוא יבכה לי שזה רעש, אבל אחרי שסינגל יוצא הוא פתאום אוהב את זה. אני בטוחה שאת מדברת על התופעה הזו ואין לי מושג למה היא, כשאני בד"כ אוהבת שיר מסוים נורא, אני מנסה להבין מה עומד מאוחרי השיר הזה, כלומר מי הוא הזמר ומאיזה אלבום הדיסק הזה. אני חושבת שזה עניין של סגנון. אם אתה אוהב את הסגנון נורא אז אתה תחפש מה יש מאחורי זה, ואם לא וזה סתם שיר חמוד וקופצני, אתה לא תחפש מה יש מאחורי זה. גם אני התחלתי בזה שהכרתי רק את BMTL וMI. לא הכרתי את הלהקה לפני הלהיטים שלה.. כנ"ל גם מארון5 ששמעתי רק את TL והיום יש לי את 2 האלבומים שלהם.. בכל אופן, אוונסנס שולטים

למעלה