דיון [../images/Emo35.gif]
לא יודעת איך זה אצלכם בבית.. אבל אצלי העניין הוא כפי שאני אסביר בהמשך.. ובמידה מסויימת הוא קצת מרגיז אותי.. נגיד אנחנו יושבים בבית [המשפחה] וצופים באיזה משהו בטלויזיה ביחד..[נגיד תחרות עולמית בהתעמלות או משהו]..וכל דקה...אבל כל דקה..ההורים שלי באים עם יציאות.."היא רוסיה"..."הוא רוסי"..."לפי שם המשפחה שלו אני יודע שהוא יהודי".."לפי שם המשפחה שלה אני יודעת שהיא אוקראינית".. כאילו-למי איכפת
ועוד יותר מרתיח אותי...שכשהיו פיגועים..ואומרים בחדשות את השמות של אלו שנהרגו, אז אבא שלי תמיד טורח להגיד.."הוא רוסי" [לא במובן של רוסי לא יהודי או משהו..פשוט רוסי בכלליות...לא ישראלי כאילו]..כאילו..והוא כאילו מגיב לזה "יותר קשה" מכאשר הוא שומע שם "טיפוסי" יש ישראלי שנרצח באותו פיגוע. והערתי לו על זה..לא פעם ולא פעמיים...ש.."מה זה משנה אם הוא רוסי או ישראלי או תאילנדי? הוא נרצח בפיגוע
"...והוא בשלו.."את לא תביני".. יש פה בכלל מה להבין.. וזה פשוט מתסכל... גם אם רואים איתם סרט כלשהו..בסוף הכתוביות..יש תשמות של השחקנים.."אה, הוא יהודי".. יופי-אז מה שהוא יהודי?! אם הוא לא היה יהודי הוא היה משחק פחות טוב
לאדעת איך זה אצלכם.. אבל אותי זה כבר התחיל לעצבן :|
לא יודעת איך זה אצלכם בבית.. אבל אצלי העניין הוא כפי שאני אסביר בהמשך.. ובמידה מסויימת הוא קצת מרגיז אותי.. נגיד אנחנו יושבים בבית [המשפחה] וצופים באיזה משהו בטלויזיה ביחד..[נגיד תחרות עולמית בהתעמלות או משהו]..וכל דקה...אבל כל דקה..ההורים שלי באים עם יציאות.."היא רוסיה"..."הוא רוסי"..."לפי שם המשפחה שלו אני יודע שהוא יהודי".."לפי שם המשפחה שלה אני יודעת שהיא אוקראינית".. כאילו-למי איכפת