דיון

אני כן

כי היא סקסית בטטטטטטטטטטטטטטטרוף אבל זה לא היה אמור להיות מחמאה כי יש מחמאות יותר יפותתתת התכוונתי שהייתי משלמת 193788927698265 ש"ח כדי לראות אותה כי היא כמו תופעת טבע.. תופעת טבע=כולם רוצים לראות כי לא רואים את זה כל יום והיו משלמים בשביל זה מלא כסף.. =>מפה נובע אנה=תופעה טבע => אנה=אוהבים אותך מאד!! =>אנה המלכה של העולם מ.ש.ל א' ז.צ.ז. צ.ז.צ. צ.צ.צ גם אתם בסיוט של טענה ונימוק?! אבל תנו כבוד ל 95 בגיאומטריה..!!!

אבל אני לא קראתי לה תופעת טבע

זאת הייתה דוגמא אז אין לך מה לאהוב יותר

adii1201

New member
ברור שיש לזה סיבה

וולנו רוצים לדעת... אבל בינתיים זה מרגיז

הסיבה למה?

לזה שהיא וארוס שרים בפלייבקים? אין להם זמן לחזרות.. אנה עמוסה ובכלל בתקופה שהם עוד הופיעו עם השיר אז הם הופיעו כל יום בערך לא היה זמן לחזרות וכאלה.. פשוט שרו.
מילא, רק המעריצים יודעים שזה פלייבק..

adii1201

New member
לא הסיבה לזה שאנה לאחרונה

כמעט ולא שרה בלייב.... אגב, איפה כל שאר חברי הפורום?! רק לצביקה, ליהע, עדי ואלה יש דעה בעניין?! אני לא מדברת איתכם פה על דברים שלא מעניינים אתכם זו פאקינג אנה ואתם פאקינג מעריצים אותה ואתם פאקינג רואים הופעות שלה!!!! תגיבו!!!!!

יו פאקינג רייט גירל!!!!

ווהר ז'ה פאק איז אבריבודי?! (חח סתם
)
בנוגע לזה שהיא לא שרה בלייב.. היא סתם זונה
אבל במובן החיובי!

adii1201

New member
איך אפשר להיות זונה במובן החיובי?!

והיא לא זונה יש לה סיבה לזה ואם אין לה אז היא זונה

אפשר להיות../images/Emo3.gif היא קצת זונה../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

אבל במובן החיובי..
תשאלי את מור איך אפשר במובן החיובי - היא יודעת!

חחחחחחחח

זונותתתתתתתתתתתתת חח היא לא זונהההה נכון זה קצת מעצבן מצידה אבלל אני בטוחה שיש לזה סיבה:) ובאמת למה אף אחד לא מגיב?! זה לא שהם לא ראו את השירשור כי הוא ממש בולט וזה לא שהם לא כותבים בפורום כי הם כן!!!
פחדנים

דניאל1992

New member
מסכים איתך עדי...

זה באמת מרגיז שבזמן האחרון היא שרה הרבה בפלייבק צדקת בכל מילה!!!

למעלה