דיון

adii1201

New member
בדיוק בגלל זה העלתי את זה

לא ידעתי אם רק אני זו שזה עד כדי כך מפריע לה... וזה לא נכון שפלייבק זה לייב מוקלט זה ממש לא! פלייבק זה לקחת שיר שנמצא בדיסק שלך ולשים אותו ברקע ואז הנגנים כאילו מנגנים והזמרי רקע כאילו שרים וגם אנה כאילו שרה...

יש קשר וחבל שלא שמת לב כי אני

עבדתי קשות לחפש את ההודעה שלך. אני לא מתעצבנת מכל דבר שאת אומרת ואני לא מבינה למה את חושבת ככה.. כי לגבי העניין והדיון על החזרה של אנה זה הכעיס אותי מסיבות שהזכרתי. התעצבנתי על עוד משהו?!?! הנושא מעצבן אבל לא יותר מזה לדעתי כי אין לנו מה לעשות בנושא אנחנו לא יכולים לבוא אליה ולהגיד לה "אל תשירי עם פלייבק".

לא נכון אבל את באמת מתעצבנת בקלות

אני יותר קלילה.. לא שקלילות זה משו טוב.. אבל גם רצינות לא... לא משנה בוא נגיד ששתינו מפגרות וזהו ^__^

מישהי 111

New member
נגד פלייבק!

לא פעם ששאלתי את עצמי למה פלייבק? יש לה קול נדיר והיא הוכיחה את עצמה לא פעם ואת היכולות המדהימות שלה ועוצמת הקול האדירה שלה. פלייבק זה קקה ובאמת שזמרות זולות משתמשות בו ולרוב זה בגלל אלקטרוני וכאלה כמו רוני וזמרות בשני שקל תשעים. בכל מקרה אני לא חושבת שזה מראה על זילזול כלפי המעריצים שלה וכמו צביקה אני אגיד ואוסיף שבהחלט שיש סיבה טובה לכך... ונכון, זיופים זה דברים שלא אמורים לקרות לזמרים. אחריי הכל הם עוברים פיתוח קול ועושים הרבה מאד דברים (שמעתי על דבש וכאלה לשיפור הקול) בכדי שהקול שלהם יצא בצורה חלקה וטובה. כנראה שבאמת יש לה איזושהיא בעיה או שהיא כן קצת עצלנית ואין לה כוח... אבל ברור שאין על לייב שואו! זה מה שבאמת מוכיח יכולות של זמר והופך אותו למה שהוא.

תפסיקו להגיד את זה!

רק זמרות לא מוכשרות משתמשות בפלייבק?!??!?! ממש אבל ממש ממש ממש לא!!!! רוני זאת הדוגמא לכל הזמרות ה"לא מוצלחות"? זה מרגיז!!!וזה לא אומר שאני מתעצבנת בקלות!כן?זה מרגיז וזה הרגיז אותי קודם. תקראי את כל ההודעות שלי בשרשור הזה ותביני למה זה מרגיז וגם למה אני חושבת שזה לא נורא. יש לה בטח סיבה. אולי אחרי שראינו לאן היא מסוגלת להגיע אז היא משתמשת בפלייבק?!

טוב לגבי הדיון

חוץ מזה עדיADI ולא מישהי111 אם את קוראת את זה--->את יכולה לשלוח לי את ההופעה שראית שהיא שרה עם פלייבק?! עד שאני לא אראה את זה אני לא אוכל להגיב כאן ואני חושבת שגם אולי עוד כמה אנשים כאן בפורום. תודה

קחי:

http://www.anastaciathevoice.net/media/video/domenicain-performance.zip אני די בטוחה שזה פלייבק כי עם ארוס היא תמיד עושה פלייבקים.. אז אם יש לקובץ ססמא תגידי לי אני אחפש אתה באתר ואביא לך.. בנתיים תורידי אם לא תצליחי לפתוח אני אעזור לך

adii1201

New member
כן אבל זה עם ארוס

כל ההופעות שלה עם ארוס עד ההופעה האחרונה שלהם הם שרו בפלייבק... אבל פה יש לזה הסבר שזה קשה לעשות דואט על הבמה והם כנראה היו צריכים להתאמן.... בכל מקרה אני אתן לך קישור... ואלה, עדי השנייה הזכירה את רוני ואת הזמרות האלה כי זה ככה (שרית אל תיקחי את זה אישי
) רוב הזמרות האלה שכמו שאמרתי יודעות לשיר כי הן לא מזייפות אבל אין להן קול משתמשות בפלייבק. רוב הזמרים האמיתיים ואלה שבאמת יש להם יכולות כמו שמות שכבר הזכרתי כאן כמעט ולא משתמשים בפלייבק וגם אם הם כן משתמשים זה פעם ב... העניין הוא שהם יודעים מה היכולות שלהם ויודעים טוב מאוד שהם לא צריכים את הפלייבק בשביל לתת הופעה טובה ואפילו להפך... אני מאמינה גם כמו עדי וצביקה שיש לזה סיבה כי אנה מעולם לא שרה עם פלייבק לפני כן ורק לאחרונה היא התחילה לשיר עם פלייבק... לגבי הקישורים: בקישור הראשון לא שמים לב עד שהיא מגיע לפזמון השני ששם בשיר המקורי היא צורחת ועולה לטונים מטורפים וגם פה ואין מצב בעולם שהיא מסוגלת לעשות את זה... סורי בכל הההופעות האחרות שהיא שקרה את השיר הזה בלייב היא לא הייתה מסוגלת לעלות לטונים האלה והיא גם בחיים לא תעלה... הסיסמא ל-3: Anastacia-Online.uni.cc

adii1201

New member
והנה הופעה של LOA

שבשיר הזה היא עושה קולות רקע לעצמה ויש פה פלייבק (שומעים אח"כ) אבל היא שרה... ז"א הפלייבק כאן נמצא אך ורק בשביל הקולות רקע... אם את צריכה אז הסיסמא היא: www.anastacia-uncensored.at.tf אגב לא יודעת אם שמתם לב אבל בכל הופעה שלה כשהיא שרה עם פלייבק היא לא מזיזה את המיקרופון מהמעמד שלו... ז"א היא עומדת ליד המוט הזה כשהמיקרופון תקוע בתוכו והיא לא מוציאה אותו.. לעומת זאת כשהיא שרה לייב היא תמיד מוציאה את המיקרופון ומתחילה לזוז על הבמה ואני חושבת שזה בגלל שאם היא עם פלייבק והיא תתחיל לזוז על הבמה אנשים יכולים לשמוע שהקול שיוצא לא בא ממנה...

מישהי 111

New member
אלה...

אני מגיבה לרוב אחריי שקראתי כל כל השירשור. ראיתי מה כתבת. א. אני מדברת מניסיון כי ראיתי הופעות של זמרות ואני רואה מי שמה פלייבק ומי לא (ולא רק זמרות). ב. אם את בעד שיהיה לך לבריאות. לדעתי זמר טוב מראה את היכולות שלו בכך שהוא שר בלייב. אף אחד לא נהנה לבוא להופעה, לשלם עליה כסף ולשמוע את מה שהוא יכול לשמוע ברדיו או ב-MP שלו. דיברו על זה בזמנו ברדיו או גיא פינס או לא זוכרת כבר איפה שהייתה זמרת שבאו לראות אותה והיא שרה בפלייבק ואנשים עזבו את ההופעה באמצע וחלק זרקו עליה דברים. אני לא הייית באה להופעה שהיא פלייבק, מצטערת. אני יודעת שמדובר באנסטסיה, אבל הייתי משלמת באמת 300 שקל בשביל לפגוש אותה ולדבר איתה אפילו שיחה של רבע שעה אחת על אחת (כי אז אני משלמת בשביל מפגש ועל הדרך אני אקבל עו דברים
), אבל כשאני באה להופעה שלה אני לא מצפה שהיא תשיר לי בפלייבק ואני כמו אהבלה אשלם 300 שקל. כי ב-100 שקל קניתי את ההופעה שלה ב-די וי די+ תוספים של דברים אחרים שיש לי שם ויותר משתלם לי. כמו שעדי גם אמרה, את יכולה להיתקע שורה אחורנה או בין השורות האחרונות, ואז אני גם ככה אזכה לראות אותה על מסך. קיצר, אין על לייב. נכון, גם לזמרות הגדולות מותר מדיי פעם ללכת על פלייבק, בעיקר אם זה שיר מסכן אחרי ראיון או משהו כזה. אבל להפוך את זה למנהג? באמת מוריד לי טיפה מהזמר... ויש לה מה להציע.. ראיתי מלא הופעות חיות שלה, שתתפלו, נשמעות פי מליון יותר טובות מהמקור. יש לה את זה. אין מה להגיד.

טוב.

אחרי שראיתי את ההופעות שלה זה באמת הרגיז אותי. אני עדיין חושבת שזה עם סיבה מסויימת כי היא שרה גם בלי פלייבק. צריך לברר איפשהו מה הסיבה לזה. כי זה באמת מרגיז. אבל אני הייתי משלמת על הופעה 300 ש"ח גם אם זה פלייבק כי עדיין זה לראות את אנסטסיה ולא רואים תופעת טבע כזאת כל יום.

מישהי 111

New member
תופעת טבע?

זה נישמע רע... את מתכוונת סקסית מאט'ר פאקר כזאת כל יום... (אני אוהבת להכניס בך בקטעים האלה... מוזר לי שאת לא חושבת שהיא סקסית..)

למעלה