אלה...
אני מגיבה לרוב אחריי שקראתי כל כל השירשור. ראיתי מה כתבת. א. אני מדברת מניסיון כי ראיתי הופעות של זמרות ואני רואה מי שמה פלייבק ומי לא (ולא רק זמרות). ב. אם את בעד שיהיה לך לבריאות. לדעתי זמר טוב מראה את היכולות שלו בכך שהוא שר בלייב. אף אחד לא נהנה לבוא להופעה, לשלם עליה כסף ולשמוע את מה שהוא יכול לשמוע ברדיו או ב-MP שלו. דיברו על זה בזמנו ברדיו או גיא פינס או לא זוכרת כבר איפה שהייתה זמרת שבאו לראות אותה והיא שרה בפלייבק ואנשים עזבו את ההופעה באמצע וחלק זרקו עליה דברים. אני לא הייית באה להופעה שהיא פלייבק, מצטערת. אני יודעת שמדובר באנסטסיה, אבל הייתי משלמת באמת 300 שקל בשביל לפגוש אותה ולדבר איתה אפילו שיחה של רבע שעה אחת על אחת (כי אז אני משלמת בשביל מפגש ועל הדרך אני אקבל עו דברים
), אבל כשאני באה להופעה שלה אני לא מצפה שהיא תשיר לי בפלייבק ואני כמו אהבלה אשלם 300 שקל. כי ב-100 שקל קניתי את ההופעה שלה ב-די וי די+ תוספים של דברים אחרים שיש לי שם ויותר משתלם לי. כמו שעדי גם אמרה, את יכולה להיתקע שורה אחורנה או בין השורות האחרונות, ואז אני גם ככה אזכה לראות אותה על מסך. קיצר, אין על לייב. נכון, גם לזמרות הגדולות מותר מדיי פעם ללכת על פלייבק, בעיקר אם זה שיר מסכן אחרי ראיון או משהו כזה. אבל להפוך את זה למנהג? באמת מוריד לי טיפה מהזמר... ויש לה מה להציע.. ראיתי מלא הופעות חיות שלה, שתתפלו, נשמעות פי מליון יותר טובות מהמקור. יש לה את זה. אין מה להגיד.