דיון

adii1201

New member
דיון ../images/Emo26.gif

אני לא יודעת אם לאחרונה שמתם לב אבל כמעט בכל הופעה שלה (שהיא לא חלק ממסע ההופעות כמובן) אנסטסיה עולה לבמה כשהיא בכלל לא שרה אלא הפלייבק. העניין הזה לא היה קיים אצל אנסטסיה לפני כן ולאחרונה זה הפך להיות עניין בתדירות מאוד גבוהה. כאילו שאין לה חשק לשיר אז הפלייבק שר במקומה. ליב אופן אישי זה מפריע בגלל שקודם כל זה מעין זלזול כזה כלפי המעריצים שהיא לא שרה בלייב הרי המעריצים שמגיעים לראות את ההופעות האלה מגיעים כדי לשמוע אותה שרה בלייב כי את השירים בפלייבק הם יכולים לשמוע בדיסק כל הזמן. עניין שני זה שלפי דעתי שירה עם פלייבק בתדירות כ"כ גבוהה מורידה מערכו של הזמר, הוא לא באמת נותן הופעה טובה והוא לא באמת מראה את היכולות האמיתיות שלו מחוץ לאולפן ההקלטות. ברור שאני יודעת ומכירה את היכולות האמיתיות של אנה מחוץ לאולפן ההקלטות אבל היא לא צריכה להתסמך על זה ולשיר בפלייבק בשביל זה. אם יש לה את היכולות האלה שתשתמש בהן ותשיר בלייב. עניין נוסף זה שבדר"כ השירים בלייב נשמעים אחרת וברור לחלוטין שהיא לא מסוגלת לעלות לטונים שהיא עולה בשירים המוקלטים ושהשיר יישמע בדיוק אותו דבר מהסיבה היחידה שזה בלייב... מה שאומר שהיא מודעת לעובדה שכשהשירים שהיא שרה עם פלייבק נשמעים באופן מושלם כמו השירים שהיא הקליטה אנחנו המעריצים יודעים שהיא שרה עם פלייבק אז למה היא ממשיכה? זה קצת מאכזב אותי כי זמרות כמו בריטני כריסטינה אשלי וג'סיקה סימפסון שרות כל הזמן עם פלייבק אבל אנה לא שייכת למגזר הזה של זמרות. לאנה יש קול מיוחד אחר ואמיתי להציע והיא לא סתם עוד אחד שיודעת לפתוח ת'פה שלה בלי לזייף אז למה לשיר בפלייבק? אחד הדברים שאני אוהבת בה זה שהיא אמיתית עם הקהל שלה- היא לא מתביישת לבכות לדבר להגיד מה שהיא רוצה ולעשות מה שהיא רוצה אבל העניין הזה זה כאילו שהיא מרמה אותנו כאילו שהיא שרה בלייב אבל היא בעצם לא וחבל... עכשיו תורכם להביע דעה ותרחיבו בעניין כדי שיתפתח פה דיון משמעותי... ז"א אני מניחה שאתם לא אוהבים את זה שהיא שרה עם פלייבק אבל תנמקו! אני דורשת כאן תגובות ארוכות

Ana Lyn Newkirk

New member
דעתי.. ../images/Emo22.gif

סורי שאני לא הולך לפרט כאן יותר מדי, כי תכלס משמש אמרה כמעט את הכל: כמעט אף זמרת לא מסוגלת לעלות לאותם טונים ולאותה התלהבות בפלייבק, ביחס להופעה בלייב, חוץ מזה, שאנה לא שייכת באמת לקבוצת הפרחות האלה שמרמות את הקהל שלהן ונותנות לו לחוות חוויה מזוייפת. אני הייתי יותר מתמקד בלנסות לנחש את הסיבה למה אנה עושה זאת לאחרונה (יכולות להיות כמה סיבות: איזו דלקת גרון/פחד במה שיש לה בתקופה הזו/חוסר חשק לשיר ולהופיע/וכו..) לדעתי אנה לא באמת מנסה להיות סנובית ומזלזלת ולתת לקהל שלה לחוות חוויה לא אמיתית, אלא יש לה איזושהי סיבה מסויימת שבגללה היא עושה את זה.

תגובה=]

תראי אני חושבת שכשהיא שרה עם פלייבק זה לא כל כך נורא. זה כן אמיתי וזה בכלל לא בא מזלזול להפך! הקהל לא בא רק כדי לשמוע אותה בלייב אלא גם כדי לראות אותה מעבר לטלוויזיה ולמחשב ולראות אותה בגודל האמיתי ובזמן אמת ולא רק לשמוע. היא גם רוקדת נורא נורא יפה ולזה אין פלייבק וזה אמיתי! חוץ מזה ראית כששלחתי את ההופעה שהיא זייפה מה קורה ששרים בלייב. יש פעמים וזה קורה שמזייפים או שאתה מצתרד באמצע ואז יש פשלה! ואני לא רוצה בכלל שהיא תובך או תפשל בהופעה ואני בכלל לא יהיה בעד זה ולכן כדאי שהיא תשיר בפלייבק. וכמו שאמרת עם כל הייחוד שלה היא לא שרה עם פלייבק כמו זמרות אחרות וזאת לא בושה בכלל כי גם הן זמרות מוכשרות. אבל אי אפשר לתת לזמרים גדולים (שרובם הגדול שר עם פלייבק)לתת לפשל כי זה יכול להרוס אותם ולעיתים לגרום למבוכה לא נעימה בכלל. מה גם שבפלייבק יש עיבודים מאד מאד יפים שיכולים להוסיף להופעה יותר מבלייב.. ככה שזה יוצא יפה. וזה לא שהיא עושה עם השפתיים ולא שומעים אותה היא כן מוסיפה לפלייבק ולכן שומעים עוד קול. ורוב השירים של אנה זה כשהיא שרה עם עצמה ב2-3 קולות ובהופעה היא לא יכולה לשיר ולחזור על עצמה (כי זה לא אפשרי)אז היא שרה עם פלייבק.. וכן שומעים אותה וזה עדיין אמיתי. לסיכום אני בכלל לא חושבת שזה מזויף או שהיא מזלזלת במישהו!!!! אי אפשר להגיד את זה עלייה!!! ולהפך היא נותנת לקהל להנות עוד יותר ואם את חושבת שהיא מזלזלת עם היא שרה עם פלייבק אז כנראה חצי מהזמרים הם מזזלזלים.. טוב זה מה שיש לי להגיד בנושא!!

adii1201

New member
ככה

קודם כל זה לא נכון כי בהנחה שאת ממש מאחור באולם של ההופעה את לא בדיוק יכולה לראות את אנה אז לפחות תשמעי אותה שרה באמת. לגבי זה שהיא שרה אני לא מתכוונת להופעות שהיא שרה בעצמה ויש פלייבק מתנגן ברקע לזה יש סיבה והסיבה היא גם כמו שאמרת בגלל שיש שירים שהיא עושה לעצמה קולות רקע ובהופעות היא לא יכולה לעשות אותם (למרות שיש לה זמרי רקע אבל שיהיה) וגם שהפלייבק מחזק את הקול שלה וזה נשמע חזק יותר וטוב יותר. עם זה אין לי בעיה. יש לי בעיה עם זה שלאחרונה כמעט בכל הופעה שהיא נותנת היא לא שרה- המיקרופון שלה בכלל לא מחובר והיא מזיזה את השפתיים שלה ואם את שואלת איך אני יודעת שהיא בפלייבק אז זה בגלל שהיא לא בדיוק בקצב של המילים ואני רואה שהשפתיים שלה אומרות משהו אחר ממה שהשיר מנגן ואם היא באמת הייתה שרה אפשר היה גם לשמוע את זה. ונכון אני לא אבוא ואגיד לך שאני רוצה שהיא תזייף אבל מה זה שווה?! הרי היא זמרת היא אמורה לא לזייף בהופעות שלה והפיתרון לזה הוא ממש לא פלייבק!!!! אם היא מזייפת שתלך ללמוד איך לא לזייף אבל זה לא חוכמה שהיא מזייפת אז בשביל שהיא לא תזייף שמים לה פלייבק... לגבי הריקוד אנה בדר"כ לא רוקדת בהופעות שלה ואם היא כבר מזיזה משו היא סתם עושה תנועות חסרות משמעות שכל אחד יכול לעשות
היא גם בדר"כ מענטזת... אני לא אמרתי שזו בוה שהיא תשיר עם פלייבק וכאן בדיוק העניין שהזמרות האלה שהזכרתי (חוץ מאולי כריסטינה שיש לה קצת משו) לא מוכשרות! הן יודעות לשיר אני לא אגיד לך שלא אבל אין להן קול בכלל! שמעת פעם את בריטני עולה לטונים של אנה? או אפילו מגיעה לרבע מהם?! היא בכלל לא מסוגלת לזה כי אין לה את זה מה לעשות (ואני מדברת במיוחד על בריטני כי הייתי מעריצה שלה ואני יודעת למה היא מסוגלת ולמה לא) אז בריטני שרה עם פלייבק כי באולפן הקלטות עושים לה אפקטים במחשב וכל מיני כאלה אז זה נשמע פי אלף יותר טוב אבל במציאות היא לא מגיעה לחצי ממה שיש בדיסקים שלה... לגבי זה שזמרים גדולים שרים עם פלייבק- הם ממש אבל ממש לא! רוב הזמרים המוערכים אלה הגדולים שבאמת מסוגלים לשיר לא שרים עם פלייבק. בחיים שלי לא ראיתי הופעה חיה של מריה קארי בפלייבק, גם לא של סלין דיון, גם לא של בריאן אדמס. זה בדיוק העניין שהם לא שרים עם פלייבק וחשבתי שאנה שייכת לסוג הזה של הזמרים שמשתדלים בדר"כ לשיר בלייב ולתת את הכי טוב שהם יכולים למעריצים ששילמו הון כסף בשביל לראות אותם. אני יודעת שלא הייתי מוכנה לשלם 300 ש"ח על ההופעה כשאנה שרה לי בפלייבק ואני בכלל לא שומעת את הקול האמיתי שלה מחוץ לאולפן הקלטות! זה לא שווה את זה כי גם אם אני רואה אותה במציאות זו לא הסיבה שאני אוהבת אותה... אני אוהבת אותה בגלל השירים שלה ובגלל הקול שלה וכשהיא שרה בפלייבק היא מרמה אותי כי הקול שלה זה קול שעבר כל מיני אפקטים באולפן עודו כל מיני שינויים ותנאים שנמצאים באולפן ולא נמצאים על הבמה- ושלא תביני לא נכון אני לא חושבת שאנה לא אמיתית והיא מרמה אותנו בשירים שלה ממש לא! ברור שזה הקול שלה הוטונים שהיא עולה אליהם אבל בשום שהופעה שהיא תופיע היא לא מסוגלת להגיע לטונים האלה אבל זה לא מפריע כי אז את שומעת אותה! את שומעת אותה שרה ובכלל אם היא לא שרה עם פלייבק היא תמיד אבל תמיד מדברת באמצע השירים שלה וזה נחמד, זה חמוד זה עושה את ההופעה לכיפית יותר ואינטימית יותר (ולא במובן המיני!!!!)

טוב יש לי כמה דברים להגיד!

1.אל תגידי שיש זמרים ששרים עם פלייבק והם לא טובים או שאין להם קול או בלה בלה בלה מה שאמרת כי זה כל כך כל כך לא נכון!!!!יש זמרים שעושים הרבה יותר מלענטז ולהזיז את הזרת כמו אנה ואל תחשבי לא נכון אני לא אומרת שאני לא מעריכה כי העניין אצלה הוא הקול לפי דעתך ואצל זמרים אחרים הם גם רוקדים מעבר לזה וכשרוקדים קשה לשיר כי פשוט אי אפשר לשיר והגיע לטונים וזה לא אומר שהם לא יכולים להגיע לטונים מסויימים.זה ברור שכשאנה לא רוקדת אז היא כן מגיעה ואולי וכנראה שאת לא מכירה מספיק זמרות שאני מכירה שהן שרות עם פלייבק והן מאד מאד מוכשרות ומאד מוערכות!! 2.אני לא אמרתי שהקול שלה עובר שינויים כי היא כן שרה יחד איתו בהופעה אבל תחשבי שזה לא היה נשמע אותו דבר רק הקול שלה בלייב טוב,אם כמה זמרי ליווי וקצת קצב. היא לא יכולה לשיר כמה קולות יחד ולכן היא שרה עם עוד קולות מוקלטים. לגבי ההופעות האחרונות הייתי שמחה אם היית שולחת לי הוכחה שהיא שרה עם השפתיים ועם פלייבק כי אני לא מבינה על מה את מדברת.... 3.אני דווקא כן הייתי משלמת 300 ש"ח בשביל רק לראות אותה!!! 4.אני מסכימה שהיא מדברת בהופעות וזה חמוד ואת לא צריכה להגיד שאינטימי לא במובן המיני כי הבנתי,ואין לי ראש כחול!!! חחח

adii1201

New member
אני יודעת שאין לך

אבל לכמה אחרים פה כן יש
ואני לא אמרתי שאם הם שרים עם פלייבק הם לא טובים ברור שיש הרבה ששרים עם פלייבק אבל באותה מידה יש גם כאלה מאוד טובים שלא שרים עם פלייבק ואנה הייתה אחת מהם עד לאחרונה... ותסתכלי בהופעות האחרונות שלה... בכולן כמעט היא בפלייבק...

זה לא נכוןןן!

היא שרה מעולה בלייב!! אל תזלזלו בזה! היא שרה באמת מהמם הכפרע שליי שרוצה לעשות לי ילד ואז שמינייה...

adii1201

New member
אני לא זילזלתי ../images/Emo12.gif

בדיוק בגלל שהיא נשמעת כ"כ טוב בלייב אני מתרגזת שהיא שרה עם פלייבק! אני יודעת שהיא יכולה וגם היא יודעת שהיא יכולה ואני לא יודעת מי הטיפש שהכניס לה לראש שהיא מעכשיו שרה רק עם פלייבק!

את רוצה להגיד שאני זילזלתי?

זאת דעתי וככה אני אוהבת את יכולה לחשוב מה שאת רוצה אבל זה לא נקרא לזלזל

היו כאלה פעמים ואת יכולה לראות

בעצמך! איך את בכלל יכולה להגיד שאני זיזלזלתי?!?! כי הדעה שלי היא לא הדעה שלך?ואני חושבת הפוך?או אחרת? אני חושבת שיש לה סיבה. ואולי זה מה שאני אמרתי אבל זמרת כמו אנסטסיה באמת יכולה לא לזייף אבל שוב הייתה לה הופעה ששלחתי כאן והיא זייפה וזה היה לא מזמן! כך שאולי זה קשור איכשהו ואם לא אני לא יודעת.

אנ'לא יכולה לדבר על זה זה מעצבן

אותי!! אני שמתי לב לזה ואני משתגעת מזה.. אני באה, שומעת הופעה שלה, חושבת וואלה היא שרה אחלה.. עד שאני שמה לב שהשרמוטה (היא כפרע, אוקי?) שרה עם פלייבק!!! אני אתחרפןןן אל תדברו איתי על זה! ארר

וליהי אני מרגישה צורך לחזור למשהו

מין העבר.. ליהוש את מתעצבנת מאד בקלות את יודעת? את אמרת שאת לא מסתכלת על הציצים שלה אז היא אמרה לך "לא לגילך".. את בת 14, נכון? את באמת לא חייבת להסתכל על הציצים שלה.. אנחנו אוהבים להסתכל ואת לא, זה לא ביג דיל חח תתעלמי מהשאר רק מהמתעצבנת מאד בקלות.. כל אחד אוהב משהו אחר חלק (להסתכל על ציצי)עם פלייבק חלק בלי. כל אחד ודעתו.. ואני לא אשאל אם את מסכימה כי את כתבת את זה מילה במילה רק בנושא אחר.. יאללה בהי

מה הקשר?! הנושא הזה מעצבן אותי..

את התעצבנת מכל דבר שאמרתי לך.. חוצ'מזה שהנושא של הפלייבק באמת מעצבן מה לעשות

למעלה