דיון

DeAth ScrEaM

New member
../images/Emo4.gif

אנה.... אולי מקס לא בוכרי, ואתצ אוהבת את זה שהוא כל כך שחום.. ואולי הוא גם לא מתכחש לשורשים שלו.. אבל הוא לא מתנהג כמו רוסי... :/ ואת יודעת למה בדיוק אני מתכוונת ב"רוסי...

M a r U s k A

New member
קסוש..

אף אחד בפורום לא גזען... פשוט הפורום לא חדש, ויש כאן כמה אנשים שמשתתפים בו שמכירים אישית ונפגשים כל יום או לעיתים קרובות. אני, אפרשקסית, ליזרד וסבטקה לומדות באותו הבית ספר
(וגם מון אנד סאן אבל לא רואים אותה הרבה בזמן האחרון בפורום
) ומקסים לומד איתי בכיתה וחבר של אפרשקסית, כך שהרבה דברים שנאמרים פה ... אולי נשמעיים ציניים וגזענים כהם בעצם נאמרים בחיבה. העיקר לא להתייחס ברצינות לכל מילה ומילה

M a r U s k A

New member
../images/Emo4.gif

סבטקה זאת אור.. ומון אנד סאן זאת אורית שלומדת כרגע במכללה

beatman

Member
אני לרוב קרוב לרוסים

הסביבה הכי קרובה אליי בשכונה,חברים ובבית ספר(לשעבר) הם רוסים. אבל לרוב אין לי בעיה עם צברים,הרבה מאלו שפגשתי היו נחמדים ודי בסדר. אבל שני דברים אני לא סובל אצל הרבה צברים(לא כולם,חלילה): חוסר נימוס וחוסר סדר.

M a r U s k A

New member
תשמע..

אני מבינה אותך.. אבל אני שואלת אותך על הבחורות שאתה יוצא איתן ולא על הסביבה שבה אתה נמצא ... יש צורך לנסח שוב את השאלה

beatman

Member
אהה בקטע הזה,טוב

אין לי כרגע חברה. את האמת הייתי מעדיף חברה רוסיה,גם שפה וגם מנטליות זהה.

Janem

New member
ואצלי זה

עוד יותר מוזר. בערך בגיל 14 התחברתי עם ילד אחד, גזען בנשמה, ומאז אני מתמצא מאוד בעדות. בהתחלה, ההכללות האלה היו מוזרות לי, הייתה לי השקפה מאוד אונברסלית, אבל מהר מאוד יצא משהו מאוד מוזר. עמוק בלב לא אכפת לי מי בא מאיפה, חרא צץ בכל פינה, כמו גם דבש, אבל מצד שני מצאתי את עצמי מקלל אנשים על רקע עדתי וגזעני בלי בעיה בכלל. כמו בכל דבר, גם בזוגיות אני מחפש את הנשמה שלי, והרבה פעמים אני מוצא יופי פנימי ושם פס על חיצונית ריקנית. אבל כמו כל בן אדם, יש לי מגבלות פיזיות, אני בחיים לא אצא עם אתיופיות או תימניות, אני נדחה מהן, ואני אפילו יכול להתחצף אליהן בלי סיבה, מן תגובה אלרגית שכזו. אני גם בחיים לא אוכל במסעדות ערביות, תגובה אלרגית קיצונית... לגבי רוסים וישראלים, אני מזמן לא מבדיל, אני נמצא בינהם ובכל אחת מהאוכלוסיות האלה אני מוצא את עצמי, ויש גם דברים מעצבנים מפה ומשם. הכי טוב אני חושב שיהיה לי עם רוסיה ילידת הארץ, או מישהי מעורבת.

M a r U s k A

New member
../images/Emo6.gif

רוני.. תגובה אלרגית לתימניות
הייתי רוצה לראות את זה פעם!

Vrock

New member
אפפעם לא הבנתי את זה.

למרות שכמובן, יש את כל הבעיה הזאת עם נישואין עם לא יהודיה. זה קטע עקום.

M a r U s k A

New member
תומר..

אנחנו לא בפורום דתיים נכון
אז אני אשמח אם תענה שבהתאם למה שנשאל

Vrock

New member
אממ...

את שאלת כל אחד בנפרד. אני, עם הקשר שיש לי ליהדות, לא רוצה שהילדים שלי יהיו לא-יהודים. זו סיבה בשבילי.

למעלה