דיון

Vrock

New member
כבר אמרתי לך לעזוב את זה.

אני לא הולך לחכות לך. אתה מבחינתי נמצא בתהום הנשייה האפלה ביותר.

SupermanZW

Well-known member
הבנת הנקרא

אמרתי לך לחכות באופן כללי (עד שיעבור זמן) ולא לחכות לי, אבל בכל מקרה בעתיד תבין את השגיאה, רק קווה שלא יהיה אז מאוחר מדי ושתוכל לחזור בך לפני שיתכנתו לך את החיים.

Vrock

New member
פנאטיזם. קיצוניות. ומכלול של דברים

שליליים. דתיים לא מבינים באהבה? בוז.

SupermanZW

Well-known member
לא אמרתי שאינם מבינים

אלא שאהבה הינה סיבה משנית עבורם להתחתן, יש דברים שחשובים להם הרבה יותר מאהבה בבחירת בת זוג לנישואין.

Vrock

New member
שוב. פנאטיזם. קיצוניות. מכלול של

דברים רעים. יש לך משהו נגד דתיים, סאנשיין. ולא משנה כמה תנסה להסתיר את זה מאחורי חזות של אינטלקטואל. אתה פשוט ממשיך דרכו של סטאלין במובן הזה, לפחות.

SupermanZW

Well-known member
מזכיר הנשכחות ../images/Emo6.gif

בפעם האחרונה שבדקנו מי מאיתנו מחזיק בדעותיו של סטאלין זה היית אתה.

Vrock

New member
אל תחפשי הגיון במילים של פנאטים

אנטי-דתיים. גם אם הם נראים כאנשי הגיון ושכל ישר, הפנאטיזם שלהם יגרום להם להיות טיפשים ושונאים וגסי-רוח יותר מאלה שנגדם הם יוצאים ואת התנהגותם הם מבקרים. במקרה הזה-הרבה יותר.

SupermanZW

Well-known member
אני לא מדבר מתוך שנאה כלל

אלא מתוך רחמים, חבל עליך שהצליחו לשטוף לך את המוח, אם יהיה לך מזל תתפקח בעתיד ואם לא חבל.

Vrock

New member
אולי לך שטפו את המוח.

תאמין לי שהייתה הרבה יותר תעמולה חילונית פנאטית כמו שלך בחיים שלי מתעמולה דתית כלשהי.

SupermanZW

Well-known member
ואת זה אמר מישהו שרוצה להיות דתי

אתה בוודאי מבין מדוע דבריך אינם נשמעים אמינים.

Drunk Bullet

New member
מענין..

אבל אותם הדתיים שבראשם עומדים מנהיגים "שפויים" כמו עובדיה יוסף הם חכמים, אנשי הגיון ובעלי שכל ישר? אם היה להם שכל ישר, הם היו מתעסקים בדברים מועילים יותר מלחרטט בספר שאותו קראו מיום הוולדם (ואני מתכוון לחרדים, לא לדתיים-לאומיים).

SupermanZW

Well-known member
הם מתעסקים למשל בעניינים כמו

"האם מותר לחטט באף בשבת", "האם מותר להרוג כינים בשבת", "באיזה מכונת גילוח מותר להתגלח" ועוד שטויות כיד המלך.

Vrock

New member
אהבה זה עניין אחר...

אהבה, כידוע, מסבכת הכל. אם תהייה אהבה אז לא יהיה לי אכפת, מן הסתם.

SupermanZW

Well-known member
חכה

ברור לי שאינך מוכן להתחתן עם גויה משום שאתה רוצה שילדיך יהיו יהודים, אבל האם ניסית להסביר לעצמך (או למישהו אחר) פעם מדוע אכפת לך מה תהיה דתם של ילדיך? האם הורים לא אמורים לאהוב את ילדיהם בכל תנאי ולרצות בהם באותה מידה ללא כל קשר לדתם או יחוסם או ההורה השני?

beatman

Member
../images/Emo45.gif

מתוך זהות לאומית אני לא אוכל להתחתן עם גויה (וסליחה אם פגעתי במישהו לא יהודי).

SupermanZW

Well-known member
הזכרת לי משהו

שירתה איתי בצבא חיילת רוסיה גויה (רק הסבא שלה היה יהודי, שאר המשפחה לא) היא ראתה עצמה ישראלית בזהותה הלאומית והיתה גאה בכך, האם ע"פ השקפתך זהותה הלאומית שונה מזהותך הלאומית? (בכוונה איני נכנס כאן לנושא הדתי) ישנם אנשים רבים שאינם יהודים בדתם וזהותם הלאומית ישראלית.

למעלה