דיון רעיוני מעניין

• פותח הנושא tapr
  • פורסם בתאריך

Sashka7

New member
מה טוב...?

אני לא חושבת שערבים זה רע. אני מכירה הרבה ערבים ואני אוהבת אותם. ותתפלא הם גם בני אדם!!! איזה קטע?! הא, אסף? אני לא מדברת עכשיו על שום אידיאולוגיה אישית ודעה פוליטית, אבל אני חושבת שלפחות את היחס של בני אדם ואנשים הם צריכים לקבל... מההודעה שלך, לפחות מה שאני הבנתי, זה שאתה לא רואה בהם כאלה...

tapr

New member
מסקנות נרחבות למדי...

מהמשפט הבודד הזה: "רוב ערבי במדינה- אומר הכל, לא?" את מסיקה כמה דברים על מה שזגריזק "חושב" או "באמת אומר": 1. ערבים זה רע. 2. זגריזק לא אוהב ערבים. 3. זגריזק לא חושב שצריך להתייחס לערבים כאל בני אדם. 4. בכלל, זגריזק לא חושב שערבים הם בני אדם. כנראה, שזה באמת אומר הכל...

Sashka7

New member
אני רואה שלמדת הרבה

פסיכומטרי בזמן האחרון... גם אתם למדת כבר על הגיון פורמלי שלא ממש לא בריא ועל הסקת מסקנות????

asafz8

New member
חח נורא משעשע

אפילו לא הבעתי שלילה או חיוב בהודעה וכל אחד הסיק מזה מה שהוא חושב.. נפלאות התבונה

תמיר1991

New member
טל וסשה - איזו סאגה מוזרה פיתחתם

כאן, ואני מסכים רק עם זה שאני לא יודע עם מי להסכים
תמיר.

asafz8

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נורא מצחיק מה שכתבת. גם אני אוהב ערבים- למה לי לשנוא אותם, איפה קראת שאני שונא אותם? בני אדם כמוני וכמוך- למה לא? את לא הבנת את ההודעה שלי ב-כ-ל-ל. כתבתי שבעוד כמה עשרות שנים יהיה רוב ערבי במדינה וזה לא טוב. אנחנו מדינה דמוקרטית כשיש רוב הוא קובע, מה לעשות? לא בא לי שיהיה רוב ערבי גם בכנסת. אני גזען! חחחחחחחח

Sashka7

New member
לפי מחקרים רבים יקח עוד הרבה מאוד

זמן עד שיהיה כאן רוב ערבי. ואל תשכח שנתוני הדמוגרפיה משחקים לטובת הרוב היהודי בגלל נסיגה מרצועת עזה ומעוד מקומות בעלי רוב ערבי...

FuxPavel

New member
זה לא נכון

בתוך תקופת הזמן שבה את חייה יהיה רוב במדינת ישראל אלא אם כן ימנעו אותו, ובהתייחסות לנתונים מתייחסים רק לאזרחים אז בין כה הערבים ברצועה לה נחשבו.

Sashka7

New member
ברוב הנתנונים מנסים להתייחס

למספרים יותר מדוייקים מרק אזרחים ערביים....

FuxPavel

New member
בדיוק ההפך

קשה לחזות את כמות הערבים בין הירדן לים אבל יש מרשם אוכלוסין בישראל

רימסיף

New member
עדיין לא ענית לי !

אתה אמרת שאני מסכנת את המדינה היהודית בזה שאני קיימת, נכון ??? אז מה אתה רוצה שאני אעשה ???? יש פרסומת בטלביזיה שבה אומרים שסידן נעלם, נגוז ועוד משהו....זה מה שאתה רוצה??? מה אתה רוצה???

FuxPavel

New member
אז אני אענה

אני מצפא מאזרחים בכל מדינה להיות פטריוטים, לא להלחם במדינה שבה הם חיים. אם לאזרח או לקבוצת אזרחים יש בעיה עם מצבם במדינה שבה הם חיים הם ינסו לשפר אותה ולא לצאת כנגד המדינה. לדוגמא ארצות הברית, האפרו אמריקאים בארצות הברית לא יצאו במלחמה נגד המדינה, הם לא עשו פיגועים, הם לא התנקשו באנשים. הם הובילו מאבק לגיטימי שהניב פירות. תוך חמישים שנה המצב הפך להיות מזה שאפרו אמריקאים לא יכלו לשבת באוטובוס ליד לבנים לזה שעכשיו האישה הכי חזקה בארצות הברית והבן אדם מספר 2 הכי חזק בארצות הברית היא אפרו אמריקאית. אני הייתי רוצה לראות את הציבור בארץ מנהל סוג כזה של מאבק. זה מה שהייתי רוצה, את לא מסכנת את המדינה היהודית. רוב ערבי במדינה יהודית מסכן מדינה יהודית. אני הייתי רוצה לראות את הערבים עושים שירות לאומי, הייתי רוצה לראות אותם בונים בתים בצורה חוקית, משלמים חשבונות, בדיוק כמוני. אני מבין שאת לא קראת את המאמר שפרסמתי בשינוי לנוער האחרון וחבל. אני מאמין שהערבים בארץ יכולים להשתפר פלאים במעמדם אבל לצערי חברי הכנסת שלכם עושים לכם אבל גדול.

skywalker 8

New member
לא נכון.

עוד 20 שנה הערבים יהיו פה רוב. נתוני הדמוגרפיה לא משחקים לטובתנו.

למעלה