דיון רעיוני מעניין

• פותח הנושא tapr
  • פורסם בתאריך

JeeChan

New member
זה היה מקרה שונה לגמרי

שעליו בהחלט יש אינספור טענות שלא כמו בריטניה שנלחמה הם נכנעו לגרמנים ועשו כרצונם אבל זה היה תחת נסיבות שונות של מלחמה, אני לא רואה אותם רוצחים רנדומלית אנשים בצרפת כמו המוסלמים.

תמיר1991

New member
פבל, אפשר לשנות דברים -

שום דבר לא מונע מאיתנו לפתח את המיעוט הערבי בקרבנו ולהפוך אותם למערביים, אור לאחיהם מחוץ למדינתנו. בכל מקרה, הגעתי כבר לפני שבוע לתובנה שרוב ערבי ימיט אסון עלינו - אבל מיעוט ערבי שחי בשלום ובשלווה איתנו? למה לא. תמיר.

tapr

New member
שני דגשים

אחד, על דבר שאמרת: "לפתח את המיעוט הערבי". שני, על מה שלא אמרת: מיעוט ערבי קטן שחי בשלום ובשלווה איתנו.

תמיר1991

New member
לא הבנת אותי -

לפתח אותו לא מבחינת ילודה, חלילה. לפתח אותו מבחינת תשתיות, משאבים, אהבה למדינה וסיוע לה. תמיר.

tapr

New member
הבנתי לגמרי

פשוט זה נשמע כאילו הפיתוח הדרוש הוא תרבותי-דתי (הרי אמרת "ולהפוך אותם למערביים").

tapr

New member
אני לא בא לסתור טענה

אבל זה נשמע מאוד שאפתני ואפילו קצת מתנשא...

תמיר1991

New member
תראה, זו לא התנשאות -

מבחינתי כל העולם עדיף וצריך שיהפוך למערבי, אז אם כבר נתחיל עם האזרחים שלנו
תמיר.

tapr

New member
נראה לי...

שאתה אומר "מערבי"... אבל חושב, "מה?! ערבי?!"...

JeeChan

New member
מסכים עם אסף ואין כאן שום קשר ל

גזענות. העובדה כרגע שאנחנו בין המדינות הצפופות בעולם. ובקצב הילודה אנחנו נהיה בעוד כמה שנים המדינה הכי צפופה. לערבים יש קצב ילודה כפול משלנו ולכן הם יהיו רוב לאחר כמה זמן. השאלה האמיתית כאן, אם עכשיו קשה לחיות בגלל הצפיפות אוכלסין מה יקרה אחר כך. החופש הגדול הוא הזמן המושלם לראות את הצפיפות, כאשר ילדים לא בבית ספר ומבוגרים לא בעבודה, ואז פתאום קניונים כמו הקניון שלי ברחובות שבדרך כלל יש מקום פנוי כלשהו, היה מפוצץ עד קצה. שלא לדבר על החום הבלתי נסבל שכל כמה שנים עולה בכמה מעלות.

רימסיף

New member
והדתיים והחרדים לא עושים

המון אבל המון ילדים ????? הוא דיבר על הערבים, ולא אליהם אז זו גזענות !!!!!

JeeChan

New member
הם עושים זאת לא הנקודה

אנחנו מדינה דמוקרטית וכשיש רוב ערבי זה אומר לך שלטון ערבי ואם בא לך את זה אז בכיף תהני. ואני לא גזען רק מציאותי, שיודע שחוץ מישראל אין לי מקום אחר בעולם שהוא בטוח ורוב ערבי ושלטון ערבי מבטל את הדבר היחידי הזה.

tapr

New member
ויותר מזה

רוב ערבי במדינת ישראל - מדינתו היחידה של העם היהודי - שוללת את זכותו להגדרה עצמית. מאמר מרתק בנושא, של אמנון רובינשטיין, יו"ר שינוי (ומר"צ?) בעבר ואיש שמאל: http://www.nrg.co.il/online/1/ART/882/065.htm יוצא מכך שישראל רשאית לשמור על הרוב היהודי במדינה, מן הסתם במידתיות.

skywalker 8

New member
את מדברת מתוך גזענות.

גזענות כלפי העם היהודי ורצון עז לחסל את אופי מדינתו ושלילת זכותו להגדרה עצמית.

רימסיף

New member
../images/Emo6.gif

אני לא אמרתי כלופ אבל כלום !!! אני שוב ממש אבל ממש מצטערת שאני קיימת....אנשים פה התחילו להעליב את הערבים וזה לא בסדר !!!! ולגבי הקטע של ההגדרה העצמית....אם אני שוללת ברגע שאני קיימת, אז מה אתה רוצה??? שאני אמות ????

skywalker 8

New member
אף אחד לא העליב ערבים

אלא אמר את האמת. רוב ערבי=אסון. זה לא שנאה או גזענות כלפי ערבים, פשוט רוב ערבי לא יהיה טוב ליהודים בכל המובנים. לא "אמרת" כלום אבל אפשר להבין את דעתך: מדינה ליהודים-

למעלה