דיון מעניין...

אני לא יכולה לגלות סימפטיה אליה בשום שלב

כלומר, אני יכולה להגיע למצב שאני מבינה על מה היא מדברת במיוחד כשסיפרה על רגעי החרדה שלה מבחינה רפואית וכאלה,
אבל בגדול אני לא הייתי רוצה אותה בקרבתי בשום מצב ומשום סיבה. מלאה כרימון באמונות תפלות ודעות פרימיטיביות,
שלא לדבר על הצורך שלה לשלוט בכל מה שנמצא סביבה ברדיוס של כמה מטרים.
לגבי הויכוח, אני יכולה להבין על מה מנחם בן דיבר. אני בזמנו הבאתי לכאן את הכתבה שדיברה על הנושא הזה בדיוק והסתמכה על איזה פרופסור ידוע
שזוכה יותר ויותר להכרה בינלאומית בכל מה שקשור לכלכלה העולמית. אם אינני טועה הוא אפילו ציטט את הפרופסור הזה עליו דיברתי.
מדובר אך ורק באנשים מאוד מאוד מאוד עשירים. לא מדובר על אנשים ממוצעים. היא לא כל כך הבינה על מה הוא מדבר, ומנחם בן כמו מנחם בן
גם לא ידע לתרגם באופן הגיוני את מה שהוא קרא בכתבה. בזמנו כשדיברתי עם האיש שלי על הכתבה הזאת, אז גם הוא התקומם ואמר שזה לא מוסרי לקחת מאנשים עשירים
את מה שהם טרחו בשבילו כל החיים.
אבל צריך להבין, שלא מדובר על סתם אנשים עשירים אלא על מיליארדרים ומולטי מיליונרים אשר יושבים ולא עושים כלום וההון האישי שלהם רק הולך וטופח בגלל שככה בנוי המשק.
ככה יוצא ש-70% מההון של מדינה נמצא בידי 3% מתושביה. משהו כזה בערך, אל תתפסו אותי במילה. וההצעה היא לגבות מס גבוה יותר ממה שגובים היום על סכומים אסטרונומיים
שיש כאלה שמרוויחים מבלי לנקוף אצבע גם בגלל שקיבלו את ההון הזה בירושה.

כן, במה שמנחם בן אומר יש הגיון

התלונה שלי היא רק על טל בויכוח הזה שאיכשהו הצליחה שוב לסובב אותו כדי לתאר לעולם כמה שהיא קדושה מעונה.

כן. טל תמיד יודעת בוויכוחים לצאת עם ידה

על העליונה כל זמן שזה לא מול אלדד.
לטל אין שום בעיה לאכול אחת כמו עינב לארוחת בוקר.
היא תמיד איכשהו תסובב את הוויכוח לפעלים שלה ולתרומות שלה למען החיות ובני האדם. וולונטרית זה שמה השני

יצא לי לראות את הויכוח הזה

מנחם בן טען בדיוק מה שאת טוענת וטל הצדיקה אותו, ואז עינב בובליל קפצה ואמרה "יאללה אני רוצה לראות שתרוויחו ככה ותתרמו, קנאים" וכו'. אז מנחם וטל אמרו לה שהבעיה שלה זה שהיא לא מבינה את העיקרון המוסרי בלתרום אם יש לך כל כך הרבה, ואז היא התחילה להתנפח.

זה רק מה שמנחם אמר

טל לעומת זאת קפצה ואמרה שהיא תורמת את כל הכסף שלה.

טל ילדת השמנת מרעננה מציגה עצמה כמוסרית כי תרמה את "כל" הכסף שלה. מקרה קלאסי של שקרים וגוזמאות מצד אחד של בעלת פריבילגיות מצד שני.

aviril11

New member
כשיוצא לי לראות בפריים את אליאב ונופר אני..

..מתמלא בגעגועים עזים לעודד בן עמי .

aviril11

New member
עודד בן עמי הוא מעין סמל להגשה טלוויזיונית ..

חד גונית ומשעעממת , לא יודע אם בצדק כי אני מעדיף את לונדון וקרשנבוים באותה משבצת זמן.
אבל עובדה שהוא זכה לטיפול "אוהב ומסור" ב"ארץ נהדרת" ..

aviril11

New member
וואלה אני מתבלבל כל פעם עם המאין ,מעין ,זאת

הסיניליות במצב טרום מתקדם..

אוקיי הבנתי, גם אני מעדיפה את לונדון

וקירשנבאום

אתה צודק בקשר לבן עמי. הוא מרדים אותי בדרך כלל...
ואכן אליאב יש לו טון דיבור שאותי אישית מוציא מהכלים.
גם ככה השמיעה שלי לא משהו, אבל אין לי בעיה לשמוע אנשים שמדברים בקול צלול וברור.
אליאב מדבר מתחת לשפם והוא עושה זאת עם קיסם בין השיניים והשפתיים הקפוצות ואי אפשר להבין אף מילה ממה שהוא אומר.
אני ממש מתעבת את הבחור הזה.
הדרך שבה הוא תפס לדנית את הפנים וסובב אותם אליו וסינן אליה את מה שהיה לו להגיד, ממש גרמה לי לסגור עליו את הגולל.
האיש הזה הוא לא סתם נחש. הוא נחש אלים שפגיעתו רעה.

ואליאב אומר

"זה מפרק אותי הסיפור הזה, איך אני יכול להסתובב רגיל כשאני יודע שמישהי בדיכאון בגללי"

רק שהוא אומר את זה יומיים מאוחר מדי. אחרי שדנית כבר לא בדכאון. כשהיא היתה בדיכאון הוא הסתובב רגיל לגמרי בלי בעיה.

אז בואו נדייק בשבילו. המשפט שהוא רצה לומר הוא:
"זה מפרק אותי הסיפור הזה, איך אני יכול להסתובב רגיל כשאני יודע שמישהי מסתובבת עם אלדד בגללי"

בוקר של שבת מקסימה לכולם

היום אנחנו חוגגים לבת שלי יומולדת ולכן התכניות הן שכולנו נלך לאכול באיזו מסעדה טובה,
ובכך נחסוך ממני לעמוד כל השבת במטבח מול הכיור והכיריים להכנת הצהריים

איזה כיף, אפשר סוף סוף להתפנק בשבת מבלי להילחץ ולהיכנס לאטרף של בישולים.

2 ביולי, בית חולים הדסה ירושלים,
דפנה מגיחה לאוויר העולם, יפה וזכה,
יומיים לאחר מכן , 4 ביולי, בעודי עייפה וסחוטה,
צהלות שמחה בבית החולים, במסדרונות,
בחדרי היולדות, מהומה ורעש גדול,
והסבירו לי, לי ההמומה שחילצו את החטופים מאנטבה...

לא זכורה לי שמחה גדולה יותר מזאת
בשבילי, בשביל הגוף שלי,
ושמחתי וחשבתי שהתינוקת היפה שאך זה נולדה,
תגדל לעולם טוב יותר ונקי יותר ממחבלים ומחוטפים...

עברו וחלפו להן השנים,
ואנחנו כאן, מהתחלה, כמו מאומה לא השתנה,
נאחזים בחיים. מתפללים לאלוהים, רק שלא יהיה גרוע יותר

שבת נהדרת לכולם

לילדה שלי
http://www.youtube.com/watch?v=uXdGOYo_fsE

למעלה