דיון מעניין...

הדסהש1

New member
שבוע טוב ומבורך ושקט בכל הגזרות...

והנה מה שכתבתי שם - בני צודק!

בלי שום קשר לכך שהוא מועמד להדחה.
אפשר להגיד על בני הרבה דברים רעים, אבל באמת אני לא חושבת ששיקולי הדחה עומדים לנגד עיניו. הוא טיפוס כזה מלא אנרגיות כאלה והוא אמנם מציקן סידרתי, אבל אני לא יכולה
להתכחש לכך שהפעם הוא צדק.
עינב מצטיירת לי בתור אחת שהתחרפנה לגמריי מאז עזבה את האח הגדול ומאז נעשתה עליהם הסדרה הדוקומנטרית. היא אובססיבית. חולת ניקיון. חרדתית. פרימיטיבית, וסוף סוף
היא מזכירה לי למה לא סבלתי אותה בעונה הראשונה. כעסתי אז על כל מיני נשות תקשורת שהכתירו אותה בתור "הישראלית החדשה". כבר אז זיהיתי בה את כל הדברים שאני לא סובלת
אותם גם היום. לא אוהבת את ה-שופוני שלה. את ההפחדה שלה. אישה צעירה שמתנהגת כמו סבתא בת 58. לא אוהבת את זה.
חוץ מזה, יש לה התנהגות של אני ואפסי עוד. להפריע לאדם מבוגר באמצע "הרצאה" על תנ"ך כשכל הבית מקשיב לו, ורק בגלל שהיא לא יכולה להתמודד עם זבוב, אני בטוחה שזה היה מוציא
גם אותי מהכלים.
בני לא מהחביבים עליי אבל הוא בהחלט צודק הפעם.

כל כך בובלילית

דרך אגב, הבנתי רבע גמר ווימבלדון היום ב-15.00
אני מקווה לא לפספס את זה.

ובערב רבע גמר מונדיאל... איזה יום מלא ספורט

טוב, זה חצי גמר ווימבלדון

ואני רואה את המשחק בין ג'קוביץ לבין דימיטרוב הבולגרי. כמובן שאני לא אזיל דמעה אם דימיטרוב יחולל הפתעה

Aronsona

New member
לא ממש. תראה את התמונה של ווימבלדון

באתר הרשמי. עושה חשק.

Aronsona

New member
אני דווקא קצת חששתי

וקור הרוח העדיף של נובאק ניצח.

וכן, כנראה זה יהיה ג'וקו פדרר בגמר

בני יעוף

תכלס אני לא מתה על טל אבל אמרה עליה יפה-כל הדת שלה מתבטאת בכשרות ולא להדליק שבת. והיה קצת שקוף ומביך הניסיון שלה לעורר שוב את השד העדתי בחדר של האח הגדול שהיא אמרה "מה זה הגזע הארי פה?". ואליאב כזה מגעיל וגם צחי ונופר. נופר כזאת צבועה העיקר מעמידה פנים שאכפת לה מדנית ואחרי זה מתמזמזת מול העיניים שלה.

זה היה מאוד שקוף שבני יודח היום

הוא בקושי קיבל זמן מסך. אלדד ומיקי גם לא קיבלו מסך אבל הם היו כנראה כל כך חזקים שהאח התמקד בלהראות את הגועל של אליאב כלפי דנית.
גם צחי וגם אליאב שני גברים מהיותר מגעילים שראיתי בבית האח הגדול. לידם אפילו קותי נראה כמו ילד טוב בית שמש.
לעומת זאת, אחי קיבל זמן מסך אדיר. הראו אותו בלי סוף. גם במשימה, גם בחדר האח הגדול, וגם בתור חבר טוב של דנית שתומך בה ועוזר לה, ובכלל הוציאו אותו כילד מקסים ביותר.
האח עשה את כל המאמצים כדי להשאיר אותו וזה הצליח לו. כנראה שגם לאח נמאס מהשטיקים של בני גולדשטיין. אני עדיין לא הצלחתי להגדיר אותו בעיני עצמי. האם הוא זיוף אחד גדול
או ילד בן 12 היפראקטיבי שזקוק לריטלין וכלוא בגוף של גבר בן ארבעים. בכל אופן, זה היה ברור כשמש שהוא המודח הבא. כמובן שלא הזלתי דמעה.
נופר מתגלה כביץ' מהגיהנום. אליאב מתגלה כערס מועדונים שלא כדאי להתעסק איתו מחוץ למועדון. צחי מתגלה כשקרן וכגנב שלא היה כדוגמתו עדיין בבית האח הגדול.
עינב בובליל הפכה להיות יותר פרימיטיבית ממה שהייתה בעונה הראשונה ומנחם בן הפך ליותר מטריד ומעיק ממה שזכור לי מהעונה שלו. בקיצור, קשה קשה

בני גם וגם

הוא שחקן אמנם אבל יחסית לשחקנים שיש שם עכשיו זה כלום. יש שם כמו שאמרת נחשים גדולים ביותר שלידם בני באמת נראה כמו פישנזון. והשטיקים שלו כבר נמאסו, כבר הוא שיחק אותה בזוגיות עם מישהי שלא רצתה אותו היה כבר.

בני פשוט שחזר את עונה קודמת

הנה משחקי החיזור
והנה השש בש והשחמט
והנה המצלמה שבה הוא מראין אנשים

מה שכן. וזה עצוב לי קצת. אמנם הוא חייך ביציאה אבל ראו לו את האכזבה על הפנים. והיה עצוב לי קצת לראות אותו כך.

ודוקא לעינב בובליל יש לי אמפתיה

והיא צדקה לגמרי בויכוח עם טל. חכמה גדולה להרצות על "לתרום את כל הכסף" כאשר אתה ילדת שמנת מרעננה. די. אנשים, מרבית האנשים במדינה מנסים פשוט לשרוד.

למעלה