דיון !!!!! (לדעתי חשוב..)

דיון !!!!! (לדעתי חשוב..)

אוקיי למי שלא מכיר עדיין אני יציג את עצמי שוב... שמי רפאל אני סקאוטר בסוכנות קארין-מודלס. (סקאוטר=מגלה כשרונות) עיינתי קצת בהודעות העבר של הפורום וישנן הרבה הודעות של אנשים שמעלים לפה תמונות כדי לקבל פידבק מאחרים אם הם מתאימים לדוגמנות. אני חייב לציין שבלי להזכיר שמות ראיתי מעט מאוד אנשים (וזה לא רק פה אלא בכלל..) שבאמת מתאימים לדוגמנות, כי מה לעשות לא כל אחד נולד עם זה. יש לדעתי יותררררר מדי אנשים שהרצון שלהם לדגמן ולהתפרסם, בגלל כל מה שהם רואים בטלוויזיה ושאר אמצעי התקשורת, הוא רצון מוגזם ולעיתים קרובות לא ריאלי בכלל. ולא שאני מאשים מישהו ברצון שלו להגיע לעולם ה"זוהר" הזה (ולא במקרה שמתי את זה בגרשיים...), פשוט מגיעים אליי כל כך הרבה אנשים (לרוב זה בנות, ולרוב הן גם ממש צעירות) שמאמינות כל כך בזה שהן יצליחו ויתפרסמו ויהיו כמו אגם רודברג , וכשהן מקבלות תשובה שלילית סוכנות אחרי סוכנות ובכל זאת ממשיכות להאמין בחלום הזה זה פשוט כואב לי ומעצבן אותי כאחד. ונחזור לאותם אנשים שמעלים לפה תמונות שלהם, כמעט לכל אחד ואחת ראיתי פה תגובות מחברי הפורום בסגנון של " נראה\ית טוב, יש לך פוטנציאל, את\הנ מהמם\ת" וכו... ומהצד השני מעט מאוד (אם בכלל) ביקורת בונה ואמיתית וכנה!!! לדעתי העניין הזה לא טוב בכלל כי מה שקורה זה שאנשים שעם כל הכבוד לזה שהם רוצים..אבל אין להם שום סיכוי, מקבלים עוד יותר לגיטימציה להמשיך לרדוף אחרי משהו בלתי מושג במקום להשקיע את הרצון הזה בדברים באמת חשובים כמו לימודים. מה דעתכם בנושא???

טוב' דיון מעניין מאוד והנה תשובתי

בנוגע לחלום הדוגמנות וההבדל בין החלום למציאות. אז ככה אני מודה גם אני רואה כוכב נולד לפעמים, גם אני מתבונן באודישנים בתחילת העונה ומקבל חלחלה מהאנשים שחושבים שיש להם יכולת שירה אולטימטיבית כשבעצם אני צריך לחזק את הברגים של החלונות בחדר שיעמדו בזוועה. האמת שאין לי תשובה מדוע אנשים שבאמת ובתמים לא מתאימים לתחום חושבים שהם מתאימים ויהיו כוכבים גדולים. אותו המצב קיים גם בתחום הדוגמנות, ההבדל בין חלום של בחור או בחורה לבין המציאות הוא לפעמים הבדל של שמיים וארץ. אני באמת לא יודע איך אפשר להסביר לבן אדם שהוא פשוט לא מחזיק בקישורים המתאימים להיכנס לתחום. לפעמים החלום גובר על הרצון לקבל שאתה לא מתאים ולכן גם אחרי מספר דחיות אתה ממשיך לנסות למרות שזה פשוט לא זה. בנוגע לתגובות בפורום, ידוע שהפורום לא מנוהל ע"י סוכנות דוגמנות וככזה התגובות באות רובן ככולן מאנשים שמבטאים את דעתם האישית. נכון ישנם אנשים מהתחום שגם כן חושבים שבחורה תתאים גם אם אתה חושב שלא אבל לרוב אנשי מקצוע שרואים בחור או בחורה לא מתאימים אומרים זאת ולעיתים רבות בחוסר טאקט מטורף. אני מאמין שגם בחורה שאני אתה או עוד 10 אנשים לא מאמינים ביכולתה להיכנס לתחום כן יכולה להיכנס ואני אומר גם למה. עם הניסיון שצברתי בתחום הבנתי שבחורה לא חייבת לדגמן מסלול או אפילו להיות חתומה בסוכנות על מנת להגשים חלק מחלומה. בוא נניח שמעצב שיער מחפש בנות לתצוגה לעיתים הוא ייקח גם בחורות שבעייני ובעייינך לא מתאימות לתחום אבל בשבילו שערם מתאים ב100 אחוזים. אותו הדבר בנוגע לשמלות כלה ולעיתים גם לתצוגות איפור וקוסמטיקה. יש צורך לעשות את ההפרדה בין להיות דוגמנית חתומה בסוכנות אשר מקבלת אין סוף אודישנים לבין להיות בחורה עם שאיפות לדוגמנות שיכולה להגשים את חלקן גם ללא חתימה בסוכנות. טוב זה היה ארוך וזוהי עמדתי בנו.

אוקיי..קראתי את עמדתך (למרות האורך)

ובהחלט יש לעשות הפרדה בין התחומים. אבל כשבאה ילדה בת 13,14 ... וחושבת שהיא יכולה להיות היעל בר זוהר הבאה היא ממש לא חושבת על דוגמנות שיער. ואני ממש לא מאמין שיש פה מישהו שיאמר "וואו שיער יפה.... אבל בדוגמנות אמיתית אין לך סיכוי" מטרת הדיון שלי זה לא לשלול ישר אנשים שלא נראים מתאימים אלא פשוט לנסות לגרום לאנשים פה בפורום להיות קצת יותר בעלי ביקורת בונה כלפי אחרים, וכמובן לעשות את זה בטקט ולא ב"חוסר טאקט מטורף" כמו שהגדרת את זה... אבל לעשות את זה!

iatin

New member
מסכים איתך ועם בנו =)

ביקורת אמיתית ובונה (למרות שלעתים היא לא יכולה להיות בונה) היא אבן יסוד שצריך ללכת על-פיה בפורום (וגם בחיים). אמנם אי אפשר לקחת מאדם את החלום שלו, ויש כאלו שלא מתאימים לדגמן (או לשיר כמו הדוגמא של בנו) אבל מתעקשים לנסות כי הם אוהבים את זה- אני בעדם! כל עוד הם לא פוגעים באף אדם (והאוזניים שלי עדיין לא נפגעו מכוכבד נולד, דווקא צחקתי המון) שיעשו מה שעושה להם טוב.

אז זאת דעתי..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דבר ראשון אני מכירה אותך, אתה מהשוקס..שלחתי לך הודעה ואמרת שאני נמוכה מידי אני חושבת.. לא חשוב בכל מקרה, אני לא כ"כ מסכימה איתך כי..אוקי לא כל אחד נולד לזה אבל מנסים,מתעניינים מבררים וכאלה. אני מסכימה איתך שהטלוויזיה משפיעהה וחצי מהבנות פה זה שפעעעתת אבל זה לא כזה גרועעע חצי מהבנות שתשאל מגיל כ"כ קטן חולמות על זה שזה טבעי כבר.!!! וזה לא אמור לעצבן אותך..זאת הבעיה שלהן שהן חושבות שנולדו עם זה תן להן לנסות, מה הבעיה?! ביניינו אף אחד פה לא מסוגל להגיד בתגובה " את מכוערת" " לכי דגמני לעיוורים" ברדיו וכאלה, אבל מה שנכון זה שהם מקבלים ת'רושם שיש להם את זה מאנשים כמו פה ואחרי זה הולך להם והם מתבאסים אאששש וזה הכי כואב.!!! ובקשר לאנשים ש"נולדו " עם זה יש מספיקק דומגניות שהשכנה שלי יותר יפה מהן שאני בחיים אבל בחיים, לא הייתי קוראת להן דוגמנית או חושבת על משו בכיוון הכל כבר לא מסתכלים כ"כ על פנים יפות היום צריך להיות אנורקסית קצת חמודה עם שדדים ואת מסודרת וזה כזה מגעעעילל..!!!! תחשוב על זה.. אחלה נושא לדיון.!!!

נסטיה...

מה שאמרתי שמעצבן אותי זה לא שהאנשים האלה מנסים... "אבל מה שנכון זה שהם מקבלים ת'רושם שיש להם את זה מאנשים כמו פה ואחרי זה הולך להם והם מתבאסים אאששש וזה הכי כואב.!!!" זה ציטוט ממה שאת אמרת... לזה התכוונתי שמעצבן אותי.

ולגבי העניין של השוקס..

אני לא זוכר איך את נראית...אבל שתביני שאני אומר שאת נמוכה מדי הכוונה נמוכה בשבילי... בשביל קארין מודלס. זה לא אומר שאת לא יכולה לנסות להיות דוגמנית במקום אחר.

אוקי..

לא ה תכוונתי עכשיו לדבר על עצמי אבל תודה יכול להיות באמת, כי אני לא מבינה בזה הרבה למרות שהתחום נורא מעניין אותי בזמן האחרון=] ומה ששכחתי להגיד זה שכל כל הדומגניות שהבנות לוחקות מהן דוגמא בלי איפור הן לא שוות ככלוווום.!!!! עם איפור כמעט כל אחת יכולה להיות מלכה אני ראיתי תמונות של יעל בר זוהר למשל בלי איפורר ואני ניבהלתיייי אז אני חושבת, שאצל כל אחת יש מקום לשיפור.!! זה לא שאין להן את זה לגמרי זה עניין של זמן, לדעתי.

Melvina

New member
בידיוק

גם לי כל הזמן אומרים שאני לא נחמדה כי אני מעמידה סטנדרטים ריאליים ולא מנסה להתחנף לכל אחד שרוצה מחמאות :\

אתה כל כך צודק

ואני אחד מהצד הנדיר שנותן ביקורות אמיתיות. ואגב, יש עוד משהו אחד שאני רוצה לציין. נורא מרגיזה אותי התופעה של בנות שמעלות תמונות ואומרות "יצאתי פה מכוערת והתמונה לא באיכות טובה" כי בתכלס, אם היא באמת הייתה חושבת שהתמונה מכוערת, היא לא הייתה מעלה אותה לאינטרנט. קיצר, רפאל, קבל ח"ח.

זה הכי נכון

באמת, מישהי רושמת יצאתי שמנה / מכוערת / מסוממת וכאלה אבל בכל זאת היא מעלה את זה.. או שאין לה כבוד כלפי עצמה והיא אוהבת לעשות פיחות לעצמה או שהיא באמת חושבת שהתמונה יפה ושיתנו לה תגובות כמו "לא נכון את מהממת" או " די יצאת כזאת שקסית" וכאלה חחח זה הורג אותי..

DINDINA1

New member
אני חושבת

שאתה צודק. אבל,לדעתי האנשים האלה יתעשטו [ככה כותבים את זה?] בעתיד כשיהיו יותר מבוגרים. ואני מדברת במקרה על זה על בנות 12 13 וגם יכול להיות יותר מבוגרות. אם השנים,אנחנו מקבלי פרופורציות לגבי כל דבר. [הרי כל אחד חולם על וילה וג'יפ וכשאנחנו גודלים אנחנו מבינים שזה לא הולך בכזאת קלות וצריך לעבוד בשביל זה.] כל אותן הבנות בנות 12 או 13 עדיין צעירות ולא מבינות ולכן הן רודפות אחרי זה. אבל כשהם יגדלו אני בטוחה שהחלום שלהם עדיין יהיה,אבל הן יחשבו יותר לכיוון מציאותי יותר. כמו לימודים. למשל אני,אומנם עדיין בת 14 ואומנם גם אני "רוצה להיות דוגמנית". אבל אם הזמן הבנתי שהרי זה משהו גדול שהסיכוי להתקבל לזה הוא קטן,לכן אני הולכת גם ללמוד. אני יודעת שאני לא בר רפאלי,אבל אני גם לא מכוערת. ואם המראה שלי יעזור לי להכנסי עוד כמה דולרים,או להגביר את הביטחון העצמי שלי,אז למה לא? אי אפשר לדעת. לכל אדם טעם שונה,אז אולי א' לא אהב את המראה שלי,אבל ב' יאהב ויתן לי עבודה. אולי אני לא אצטלם לשער של "ווג" אבל בשביל "פוקס" אני אהיה מתאימה. חוץ מזה שעם איפור,תסרוקת מתאימה ומומחה בפוטושופ כל אחד יכול להראות טוב.

Melvina

New member
אני מסכימה איתך לגמרי

מילה במילה. מלבד העיניין הזה של הדחיות, אני מכירה מישהי שהרבה סוכנויות בישראל דחו אותה ועכשיו היא גרה בארה"ב ומדגמנת בתצוגות מכובדות ביותר. הצלחה רבה יותר ממה שיכלה לזכות לה בישראל.

tuty20

New member
אממ זו דעתי

היי רפאל לדעתי אתה גם צודק וגם טועה אני חושבת שחברי הפורום כאן מעלים תמונות כדי שחברי הפורום יביעו את דעתם עליהם יש אנשים שהם ללא ביטחון עצמי והם רוצים פידבקים כדי להרגיש טוב יותר עם עצמם ונכון יש את האנשים שמאמינים בעצמם וחושבים שהם כן יפים וסתם רוצים תגובות נחמדות לעלות תאגו שלהם וכדי שיעזרו להם יותר בבחירת תמונות לשליחתם לסוכניות למינהם בכוונה להכנס לסוכנות כלשהי של דיגמון וכאלה אם הם חושבים שזה יעודם אז למה לא לתת להם לנסות וישר לנפץ להם את החלום?! אני לא חושבת שבכלל צריך לנפץ להם את החלום צריך ללכת בעקבות החלום ולא לנפצו אנשים צריכים לאהוב את עצמם כמו שהם גם אם הם מקבלים דחיות אז הם הולכים בעקבות חלומם עד שהם יקבלו תשובות חיובות מאותם סוכנויות למנהם אני יודעת אם זה החלום שלהם למה לנפץ להם אותו? אני לא חושבת שמישהו יותר מעוניין בלהיות דוגמן מאשר הלימודים שלו כי קודם כול זה הדוגמנות ואם יש אנשים שסדר העדיפויות שלהם שונה זה חבל מאוד כי קריירת הדוגמנות לא נמשכת לעד וחייבים להשקיע בלימודים אבל זה לא שייך כי אם זה החלום שלהם אז למה לא?! אני גם לא חושבת שהחלום שלהם זה להתפרסם כי להתפרסם זה חלק מהעובדה שאתה עוסק במשהו שאתה אוהב למשל אני ה"חלום" שלי זה להיות שחקנית אני פשוט אוהבת את זה ואני רוצה לעסוק בזה זה לא שאני רוצה להתפרסם אלא זה בא כחלק מקריירת המשחק בארץ עולם הזוהר הזה שהזכרת הוא כול כך אשליות כי בעולם הזוהר הזה ישנם ירידיות בדיוק כמו העליות וזה סתם עולם אשליה חייבים להשאר עם הרגליים בקרקע...

Adar Azulay

New member
רפאל? מסכימה עם כל מילה ומילה שלך

אתה כל כך צודק, לדעתי במקום להשלות אנשים צריך לומר להם את האמת אבל באמת עם ביקורת בונה כמו שאמרת. אני מכירה כאלו שחושבים שאסור לוותר ושבסוף הם ימצאו דעה חיובית לגביהם מצד סוכנויות וכו' ופשוט חבל שהם לא מנצלים את הכשרונות שבהם ומבזבזים את הזמן בנסיון להכנס לתחום הדוגמנות שממש לא מתאים לכל אחד. כדאי להתחיל לומר לאנשים ששמים כאן תמונות שלהם את מה שאנו באמת חושבים עליהם כי גם אנחנו הגורם לכך שהם עדיין בטוחים שהם יכולים להצליח , למרות שזה לא נכון..ואולי כך הם יוכלו להבין את המסר שלנו ולהתחיל להתנסות בדברים שהם באמת טובים בהם.

למעלה