דיון !!!!! (לדעתי חשוב..)

just dandi

New member
ירבו אנשים כמותך../images/Emo13.gif

ביקורת כנה ואמיתית היא היחידה שצריכה להינתן בפורום הזה,כי אין מה לעשות-אחרי הכל הוא עוסק במראה חיצוני לטובה או לרעה,ולמרבה הצער-לא בליקוקי תחת לחסרי ביטחון.

גלית456

New member
דעתי..

אני בעד אך ורק ביקורת אמיתית.. חלקם פה לא מבינים עד כמה זה באמת משנה וכמה זה חשוב.. הם חושבים על הצד "המעליב" "הפוגע".. אבל הם לא חושבים שאם הם יגידו לאחת כמה אתת יפה,כמה מדהימה והיא הכי לא היא תחיה בסוג של אשליה שוואלה אני אוהבת את התחום אני ילך על זה...ואז שוואלה את מנסה את מזלך מתפוצצת הבועה.. יאלה חבר'ה מספיק.. דברו אמיתי זה רק לטובתינו בסה"כ:]

גלית456

New member
אהממ ללסת שלי?!

היא הכי בסדרר!! אני הכי בודקת את עצמי.. ממש כל פרט והלסת שלי בסדר גמור אז אל דאגה:] <אולי בתמונה הספציפית הזאת משו לא בסדר אבל עדין לא יודעת..>

jesus fuck me

New member
זה לא רק בתמונה הזאת..

בערך בכל התמונות שפירסמת פה, משהו מאד מוזר קורה בלסת\שפתיים שלך.. אולי את מנסה לעשות אותן "אגם רודברג סטייל" ואולי פשוט בלי כוונה זה יוצא לך ככה אבל בכל אופן, זה נראה מגוחך. בתמונה ששמת עכשיו למשל, הכל סבבה ואת נראית הרבה יותר טוב והרבה יותר יפה מכל שאר התמונות שפירסמת פה... כאילו בתמונה הזאת את באמת יפה לדעתי. יום טוב.

גלית456

New member
אההמ

יכול להיות שפעם את אמרת לי על זה שעוד היתי עם הגשר שאני מנסה להיראות חושנית וטהטהטה אז התשובה היא לא!!לא סטייל אגם רודברג ולא שום כלום.. אני לא מבינה מה את רואה בדיוק אלה השפתים שלי,ככה אני מצטלמת פשוט זה ככה,רגיל,ואף אחד לא אמר לי שומדבר על זה.. אבל סבבה כל אחד ודעתו:]

למעלה