דיון חדש 2....עוד דיון...

shaililo

New member
הנה חתיכת מכשול מים ענק...../images/Emo182.gif

פלופ...

אני עשיתי כרוס קאנטרי בחו"ל

ותמונה האחרונה(של המכשול מים) זה מה שהתכוונתי, זה מכשול מים אמיתי

S H I L G I

New member
שאלות בנוגע לווסטרן...

מה זה קאטינג? (לא ההסבר של ההתאחדות- הוא חרא) מה זה הורס-מן-שיפ? מה זה שואו-מן-שיפ? תודה

Queen Balat

New member
נסיון להסבר, לדורון ../images/Emo15.gif

רינגניג מורכב ממס' תרגילים, שאותם אני כרגע לא זוכרת. על כל תרגיל מקבלים ניקוד. למשל, יש תרגיל שעושים על כל צד. הליכה ימין, עצירה מול השופט, הליכה שמאל, עצירה מול השופט. ג'וג ימין, עצירה מול השופט, ג'וג שמאל, עצירה מול השופט. קנטר ימין, עצירה מול השופט, קנטר שמאל, עצירה מול השופט. חשוב שהעיגולים יהיו מדוייקים ושווים, כי בסוף המקצה, בודקים את העיגולים. גם בתחילת מקצה, תמיד מחליקים את המגרש. אני מקווה שזה מדוייק.

זה לא כל כך מסובך...

בתחילת המקצה מפרידים את אחת הפרות מהעדר ולא נותנים לה לחזור אל העדר ומרגע שמפרידים את הפרה הרוכב צריך למנוע מהפרה לחזור אל העדר ואסור לו העזר במושכות, מותר לו לסמן לסוס עם הדורבנות...

יאיר שכחת לומר שאתה מסביר קאטינג..

אממ... הורס מן שיפ אני לא יודעת איך בדיוק להסביר.. יאיר?? שואו מן שיפ-הצגת הסוס מן הקרקע: יש מסלול שצריך לעבור עם הסוס בהולכה הוא כולל מעברים של הליכה גוג' וכו' עצירה הליכה אחורה רגל ציר וכו' אחר כך עומדים מרובע מול השופט והוא עובר מסביב לסוס בודק אותו והמציג צריך לשנות עמידה בכל פעם שהשופט עובר את רבע הסוס...

שזה אומר???

איזה ריכוז?? איזה מקום??? מה בגלל הכמה הודעות אוף??? לא הבנתי.... כאילו יש פה הסברים על הסגנונות רכיבה....

למעלה