דיון בקשר לדת

GaluP

New member
חילונית.

לא מאמינה באלוהים לא מאמינה במשיח לא שומרת כשרות לא מדליקה נרות שבת לא צמה ביום כיפור ולא עושה את כל החרא שיש מסביב ודעתי האישית גם ונגיד ויש אלוהים אני לא חושבת שהגיוני לסגוד לו. חיים פעם אחת, צריך להנות מהחיים. את הסגידה תשמרו לאמא שלכם, היא באמת התאצמה כדי להביא אתכם. (אבא פחות, אבל גם משהו)

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifננסה לא להתפלסף יותר מידי:X

נסכם את זה בקצרה. אני לא מאמינה באלוהים בכלל, וקצת חבל לי על זה. אני חושבת שאמונה זה דבר יפה, ואפילו קצת מקנאה באנשים שמאמינים באלוהים, כי בכל זאת, זה נראה כאילו החיים יותר פשוטים לאדם כזה. (לא מבחינת כל הדברים שצריך לעשות:X ממש לא. דווקא מבחינת המשמעות של החיים וכל זה). כי תכלס, חיים את החיים בשביל לשרת את האל, ואם שירתת אותו טוב מספיק, יהיו לך חיים טובים. וזה משהו נחמד להאמין בו לא? אם היו אומרים לי 'תעשי ככה וככה כדי שהחיים שלך יהיו טובים יותר' סביר להניח שהייתי עושה את זה, אם הייתי מאמינה שזה באמת יקרה
אבל. אוח. יצא מבולבל וחפרני ומטופש:X בכל אופן - לא מאמינה באלוהים, חילונית לגמרי, לא מקיימת מצוות, וחוגגת חגים ק בגלל שזה כיף. וזהו;[

GaluP

New member
אני מסכימה איתך.

גם אני חושבת שחיים של בני אדם מאמינים יותר פשוטים, מבחינה נפשית הכוונה. יש להם במי להיות תלויים, במי להאמין, למי להתפלל, את מי להאשים. מבחינה מסוימת יש בזו נוחות כלשהי. אבל לי בכלל לא חבל שאני לא מאמינה באלוהים, כי אני לא רואה בלהיות תלוי במישהו משהו טוב.

yaelhr

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif.

רציתי להוסיף את כל אלה, אבל די משום מה תמיד אני מרגישה שאני כותבת יותר ממה שזה יוצא בסופו של דבר, ואז פשוט לא נעים לי להמשיך לחפור:X

My Dark Dream

New member
אז ככה

אני ממש!! ממש!! לא מסכים עם מאיה! צ'יזבורגר זה מגעילXD או קיי עכשיו ברצינות אני אגיד את דעתי אני חילוני בכל מובן המילה אוכל חזיר לא שומר שבת אני לא צם ביום כיפור ואל תתחילו לדבר איתי על אלוהים כי לפי דעתי הוא לא קיים אז חג שמח שנה טובה צום קל ותחזרו בשנה הבאה

Snow fairy

New member
יעל, ממך אני מאוכזבת.

החברה הכי טובה ועדיין לא מכירה את ההקצנות שלי
זו היתה רק דוגמא, צ'יזבורגר זה באמת לא משהו. אבל נניח, פסטה עם עוף בשמנת זה לא רע בכלל^^

Snow fairy

New member
יעל, ממך אני מאוכזבת.

החברה הכי טובה ועדיין לא מכירה את ההקצנות שלי
זו היתה רק דוגמא, צ'יזבורגר זה באמת לא משהו. אבל נניח, פסטה עם עוף בשמנת זה לא רע בכלל^^

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifמבויישת;[

איך בכלל יכולתי לקחת אותך ברצינות? ;[ ואני קוראת לעצמי חברה. פסטה עם עוף בשמנת נשמע כבר יותר טוב^__^

R o n 2 5 6

New member
חילוני

אני מאמין באלוהים,ואני מנסה לשמור על כשרות(למרות שכמעט אף פעם אני לא מצליח). נרות לא מדליקים אצלי,וצמתי פעם ראשונה השנה. אני כיהודי,מנסה להתחבר קצת למסורת.אני רואה את זה כחוויה לצום בפעם הראשונה,או כשהנחתי תפילין בפעם הראשונה.

Rose131

New member
חילונית

אני לא מאמינה באלוהים, לא שומרת על כשרות, לא מדליקה נרות שבת, לא צמה ביום כיפור, למרות שאני מנסה כדי להוכיח לעצמי שאני יכולה וכל זה.

חילונית.

לפעמים מאמינה טיפה ולפעמים לא. לא יודעת, זה בא לי בתקופות. אבל אני לא ממש שומרת מצוות וכל זה, ככה שחילונית אני תמיד
כל המשפחה גם, הכי חילוני שאפשר. אבל אנחנו חוגגים חגים. לפחות את פסח וראש השנה, אניוואי.

Under the GUN

New member
אוקיי..

אז ככה, לדעתי אלוהים זה בולשיט אחד גדול אבל לא כמו מאיה (מאיה נכון?) אני לא אוכל לאנשים פיצה מול הפרצוף אני לא צם, אוכל לא קשר, נוסע בשבת, אני לא עושה קידוש (ההורים כן) אז בגלל שבהגדרה שלי בתור בנאדם בארץ אני יהודי כי אמא שלי יהודיה, טכנית אני יהודי אבל אני מחשיב את עצמי כאטאיסט.. צ'יזבורגר זה אחד מהדברים הכי גדולים שיצר האדם (לא אלוהים) מה שכן, הידידה הכי טובה שלי היא שומרת שבת וכל השיט הזה.. ואני די צוחק עליה, ובגלל שפעם באתי אליה בארוחת שישי ולא ידעתי את כל השירים האלה שהם שרים, את כל הקידושים וזה אז הרגשתי כמו אידיוט בקטנה.. היא הייתה בשוק כשבארוחת שישי אצלנו בקושי עושים קידוש (ועשינו רק בגללה) אלוהים זה שטויות

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo2.gif

תגיד מה שאתה רוצה על האמונה שלך אבל קצת כבוד לאלו שכן אכפת להם, ה' זה ממש לא בולשיט ובטח שלא שטויות.

Under the GUN

New member
לדעתך זה לא בולשיט

לדעתי כן, ויש לי פול תאוריות שמוכיחות את זה

eladan1

New member
חילונית..

אני מאמינה בה' ושומרת על כשרות אבל לא אם תעודות.. או לאכול חלב אחרי בשר לאחר כמה זמן.. מדליקה נרות בשבת אך לסבתא שלי שנפטרה..:\ ואני לא צמה

למעלה