דיון בקשר לדת

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif אני.

תכל'ס, אני מאמינה באלוהים. מאמינה שיש מישהו למעלה שמשחק בגורל שלנו (לטוב ולרע) ושזה לא הגיוני שאין מישהו כזה.. נו. שגורם לדברים לקרות. לעומת זאתתתת! אני לא מדליקה נרות, לא צמה וכו' וכו'. למה? כי אני באמת לא מרגישה שזה מקרב אותי לדת. במה זה עוזר לי? (אה, אני שומרת על כשרות במילא, אני לא אוכלת בשר מעבר לשניצל.
)

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gifאהמ

חילונית, מאמינה מאוד, בדר"כ לא מתווכחים איתי על זה כי יש לי דעה חזקה מאוד, ולא נראהלי שהיא תשתנה מתישהו. שומרת כשרות, צמה בכיפור, לא מדליקה נרות.. קשה לי קצת לשמור שבת וכאלה כי המשפחה שלי לא תשתף פעולה. אבל בעתיד אני מאמינה שאני אהיה יותר מסורתית.

Angel On Earth

New member
אני חילונית

לא מאמינה באלוהים,לא שומרת על כשרות,לא מדליקה נרות שבת ולא צמה ביופר כיפור.(
)

אתאיסטית..

אני לא צמה ביום כיפור לא שומרת שבת אני צימחונית, אז אני לא אוכלת בשר, ככה שחזיר וכו' לא יצא לי לאכול. בקיצור קיבוצנקית.

Phoebe D best

New member
חילונית

אני חילונית לגמרי.. אני לא יודעת עד כמה אני מאמינה באלוהים.. ובמשיח ממש לא! אני לא שומרת על כשרות, לא מדליקה נרות, לא צמה (מתוך עקרון.. אני חושבת שזה מטומטם לצום רק כי כולם צמים בלי להתחבר למשמעות האמיתית) ורואה סרטים כל יום כיפור.. ולמרות זאת אני יהודיה שגאה בדת שלי! אני חושבת שיש דתיים שיחשבו שאני לא באמת יכולה להיחשב יהודיה אם אני לא שומרת את כל הדברים האלה.. אבל חגים אני חוגגת ואני מאוד אוהבת את זה ככה..

galileho

New member
אוקי דוקי

חילונית מאמינה באלוהים לא שומרת קשרות לא מדליקה נרות בשבת לא צמה ביום כיפור

Mical the III

New member
חילונית בכל דרך

לא מאמינה, לא שומרת על כלום. חוגגת חגים רק כי זה עם המשפחה ואמא רוצה שיהיה לי אכפת.. מה לעשות, אבא קיבוצניק מוחלט ואמא קצת שומרת, אני ילדה של אבא

Mr Slider

New member
אני . ../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

דתי ! מאמין ברור !! משיח ברור !! תחיית המתים מאמין ועוד איך ! שומר על כשרות ! מדליק אני לא כי אני בן
צם את כל הצומות בשנה .. ובכל זאת אני מגדיר את עצמי לא דתי

למעלה