דיווח מהשטח...

shiray

New member
חחחחח אם זה לא היה מבוסס על ספר...

היה אפשר לחשוב שהיא תעשה מיוזיקל שלם, עם עשרות דמויות, וכל דמות היא טורי-משהו....

אגב פיצול...

הוא היה קיים עוד קודם, בביקיפר שהיא עשתה מלא gardens. הייא חייבת טיפול.

shiray

New member
חחח אבל היא לא טענה שהיא גנים

והיא לא תקעה עלים בשיער... והפיצול התחיל מכל הקולות בלוציפר, לא? אלה כנראה הסמים האלו שעשו הכל...

behappy

New member
ס'קטע../images/Emo3.gif

שזה אחד הדברים הכי יפהפיים והכי מקסימים, הפיצול הזה בלוציפר, קולות יפהפיים, שמיימיים שמקיפים אותך כשאת הולכת עם המוזיקה הזו ביום מלא עננים אפורים ומחייכת, ועכשיו כשזה נבנה לכדי דמויות ממש, הדיעות הן אחרות. או שזה קשה לעיכול מדי, או שזה פשטני מדי או שזה פשוט וואט דה פאק היא רוצה מאיתנו עם כל הפרצופים והפיאות והתלבושות. עכשיו כתבת כאן את הבסיס בעצם: שזה משהו שתמיד היה בה. וזה כל כך יפה. היא לא רק ישות אחת. אף אחד מאיתנו לא. [טוב, אני חייבת להכניס: we all mad here, hehehehe |הכובען המטורף שיחיה|]. אולי היא פשוט נותנת לזה את כל המקום שהיא זקוקה. או שישנתי פחות מדי שעות שוב.

behappy

New member
(ומתי

יופי הופך לכיעור, אולי אנחנו צריכים רק רמזים, אולי הרמז הוא היפה והישר לפרצוף הוא מכוער, ] סורי על התנסחויות עילגות. יללה ברחתי.

ב-א-מת!!!

זה כל כך נכון עם הפיצולים. קולות היו הרבה לפני לוציפר!!! ומחזותזמר
הם דבר נפלא, תלוי אילו, וכאילו, אני מחכה, אני ממש מקווה
שהיא לא תאכזב[וש...יוני תמותוש...]

בדיוק.זה כל הכיף בטורי -

היא תמיד מפתיעה ואף פעם לא מפסיקה לעניין אותך .. אני ממש אוהבת את זה , ברור שיהיו חלק מההחלטות והדברים שהיא עושה שנאהב יותר וחלק שפחות , אבל ככה זה צריך להיות .. וזה ממש נכון לדעתי לגעת גם בדברים שאף פעם לא חשבת שתיגע בהם , ולהתנסות .. לבדוק את גבול היכולת שלך ,קיצר,אני ממש בעד

rfranko

New member
הוווו ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני נמסה מרוב עונג זה לא שלא ידענו שזה היה ערב אלוהי זה ממש שמח לשמוע את זה ממנה

shagook

New member
אתם פשוט טהורים ../images/Emo99.gif

רינת סיפרה לי עכשיו על מה שטורי אמרה. הייתי חייב לראות בעצמי. וואוו!!! מדהים שכולנו שותפים לזה וכל אחד מאיתנו נתן מעצמו לחוויה הזו לאורך השנים בחו"ל ובהופעה שלה ברעננה. אין לי ספק שטורי רואה עד כמה האהבה הזו גדולה ואמיתית. ועל כן - זהו הפורום הטהור ביותר ברשת.

shiray

New member
עאלק טהורים...

קוראים לטורי זונה ומכוערת עם מלא בוטוקס, אומרים שיש לה סרטן (די!!!!!) וכותבים כל שניה כמה אנחנו הולכים להתאבד או להרוג אנשים... עם אנשים טהורים כאלו...

shiray

New member
חחח אבל בחודש האחרון כתבתי

בערך חצי מההודעות בפורום.... גם אם כולם טהורים חוץ ממני, זה עדיין בעייתי... ועכשיו אני בכלל מובטלת שיושבת בבית, עושה ריפרש לאתר דרושים בYNET וכאן...

behappy

New member
אוח, איזה יופי../images/Emo13.gifכל כך כייף לקרוא את זה ../images/Emo20.gif

למעלה