דיווח מהשטח...

SpaceDog

New member
דיווח מהשטח...

אהלן חברים. חזרתי לפני כמה שעות מניו יורק, משתי ההופעות שהיו לטורי באולם הקטן של המדיסון סקוואר גארדן. זה ששתי ההופעות היו מעולות, זה אתם רק יכולים לתאר לעצמכם. ההופעה של ה-11.10, שבה פיפ עלתה, היתה מעלפת חושים ברמות כואבות. טורי התפרעה, קיללה, נגעה בעצמה, זה היה פשוט הורס. אני אשתף אתכם בדבר שאתם בטח הכי סקרנים לדעת- מה היא אמרה עלינו. אז ככה- אחרי הצ'אט שהיה איתה ביום שישי בצהריים באתר שלה, היא הגיעה למדיסון סקוואר לעשות סאונד באלאנס. כמובן שעבדכם הנאמן התייצב שם בגשם השוטף, רק כדי לגלות (לשמחתי) שאנחנו בסה"כ 16 איש. היה קור אימים וגשם זלעפות. כעבור שעה בערך טורי יצאה ל-M&G, כשעם כל אחד היא דיברה בערך חצי דקה-דקה. ואז הגיע תורי. היא ממש התרגשה לראות אותי, ואני בכלל הופתעתי שהיא זוכרת אותי מהמפגש בארץ וגם מלפני שנתיים וחצי בתקופת הביקיפר. ציטוטים כמו "ערב שלא אשכח בחיים", "נתתם לי אנרגיה מדהימה ואהבה ענקית", "קהל חם ואוהב" וכו' וכו'. היא פשוט דיברה עלינו במשך חמש דקות תמימות, ואני הרגשתי איך אני מתמוסס מהתרגשות. היא אמרה שכל אומן צריך לעיתים חיזוקים מהקהל, וחיזוק שכזה היא מעולם לא קיבלה. בM&G של ה-12, כשאנשים שמעו שאני מישראל, הם שאלו מה בדיוק היה בהופעה אצלנו, ולמה הסטליסט היה כזה ארוך. כולם, אבל כולם, פשוט התקבצו סביבי, ומסתבר שהשמועה לגבי אותה הופעה מסתובבת בכל העולם. בהופעה השנייה שוחחתי ארוכות עם ההורים שלה שישבו לצידי, אנשים מקסימים. הם אמרו שהם היו אמורים להצטרף אליה להופעה הזאת, אבל לאמא שלה אסור היה לטוס יותר מדי שעות ברצף. שניהם אמרו שטורי לא הפסיקה לספר עלינו במשך ימים ארוכים. כמו שנאמר- Bliss. ועכשיו כמה פרטים, חלק משמחים וחלק קצת פחות. טורי עובדת על מיוזיקל שייצא בשנת 2009. עדיין אין פרטים לגביו, הודעה מסודרת תצא בחודשים הקרובים. וזה אומר, למי שלא הבין, שהאלבום הבא ייצא לפחות ב-2010. לפחות. ולפני שאתם תולשים לעצמכם את השערות, שאלתי אותה לגבי הסיבוב הנוכחי, מה מתוכנן לנו להוציא (שנדע כמה לחסוך). ובכן, את שתי ההופעות בסאן פרנסיסקו יצלמו ל-DVD, ובנוסף יש מצב שייצאו גם בוטלגים מהופעות נוספות שהתקיימו. לא ידוע אם ההופעה אצלנו תהיה אחת מהן. וזהו זה. אלו הפרטים ככה, בגדול. במידה ואפרסם כתבה ב-ynet אני אעדכן אתכם. חיבוקים ונשיקות.

אוף טורי מעולה ../images/Emo7.gif.

תודה על הדיווח וכיף לשמוע שנהנת! יש עוד הופעות בתכנון שלך?

רעוּת

New member
די נו ../images/Emo7.gif

הייתי כמה רחובות משם
אני אפילו יודעת על איזה גשם אתה מדבר, זה הגשם שבגללו עיכבו לי את הטיסה בשעתיים וחצי

noosh

New member
אההה הרגת אותי עכשיו ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לא המצאת את זה? בטוח? אוף די. היא צריכה לחזור לפה. איך יצא לך לשבת ליד ההורים שלה? ואיך זיהית אותם בכלל? וואו. כלכך כיף לשמוע על החוויות האלה, ואם יש תמונות, עוד פרטים שבא לך לחלוק וכד' - תרגיש חופשי להעלות
.

shiray

New member
היא אוהבת אותנו! היא באמת אוהבת אותנו!

רומן- תהנה לך להיות משבית שמחות לאומי. מזל שלא קנינו את זה יוווו איזה כיף לך! אני לא מאמינה שלא טסתי לשם- שהתכנית הפכה לLA ואז התבטלה, שלא היו כרטיסים נורמלים לNY כשהתכנית של LA התבטלה, ושחשבתי שזה באמת רעיון טוב ללכת לעבוד שם... ולהזכר להתפטר מאוחר מדי. והבנתי שייצאו בוטלגים להורדה מאייטונס או משהו כזה, ממש מעט זמן אחרי ההופעות עצמן, לא? ושאח"כ יראו איזה בוטלגים טובים במיוחד ואותם יוציאו על דיסקים. לגבי המיוזיקל, היא דיברה על זה קצת בצ'אט... באסה שזה דוחה אלבום הבא אפשרי.

boy for pele

New member
חוזר בי לגבי מה שאמרתי אז כמעט לחלוטין.

לא יודע אם זו ההופעה הגדולה ביותר שלה מבחינתה, אבל ללא ספק שעבורה זה בהחלט אחד השיאים בקריירה הארוכה שלה. שוקל לחזור בי מעוד דבר שאמרתי פה - אמרתי שהייתי מעדיף הופעה בערים שהן לא סן פרנסיסקו, ניו יורק או לוס אנג'לס, ונראה שהייתה הופעה גדולה מן החיים. אם כי לSpaceDog גם היה מזל של לנהל עם טורי שיחה די ארוכה (ככה נראה), ולדבר עם ההורים שלה, מה שבטח מעצים את האווירה.

boy for pele

New member
אני פשוט מקנא.

נשמע כמו חוויה גדולה מהחיים. אתה יכול לספר קצת על ההופעה? כלומר לא בהכרח סטליסט, אבל מה היו ההיילייטים, איך היה האולם והאקוסטיקה, איך היה הקהל, מה היא אמרה בין השירים, וכל המסביב. מה שכן, בכיף הייתי מוותר על המיוזיקל הזה נראה לי.

Applebite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא נעים לי להגיד, אבל אני ממש שונאת מיוזיקלס ולדעתי טורי שכותבת מיוזיקל רק מעצים ומדגיש את כל השינוי שלה. כבר דשנו בזה המון בזמן האחרון (רק לא במיוזיקל), ואין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שמיוזיקל זה סוג של סמל ענקי של מסחור ומשהו מאוד מאוד רחוק מהמוזיקה שהייתי רוצה שהיא תעשה (אפילו מהמוזיקה הפוליטית של ADP. זה ריק לגמרי מכל הבחינות).

shiray

New member
זה תלוי מאוד איך הוא עשוי...

מיוזיקלס בלונדון זה לאו דווקא כמו שאנחנו רגילים פה, שמביאים מחו"ל את ההכי מיינסטרים כדי שיהיה הימור בטוח... וזה לא שאני כזה מתלהבת מהרעיון של מיוזיקל, אבל מצד שני לכו תדעו, זה משהו שהיא פתאום תוכל להפתיע בו ממש.

behappy

New member
ביורק הפתיעה../images/Emo3.gif ועוד עם החולה נפש הזה,

לפחות סרט אחד שלו ניתן לצפייה בזכותה

shiray

New member
יווו לשבור את הגלים שלו זה הסרט הכי חותך

בעולם.... ושהכי גורם לך לרצות לדפוק לגיבורה כמה מכות כדי שתתפכח

shiray

New member
בדגוויל לא כזה שנאתי את הגיבורה

בלשבור את הגלים היא פשוט הייתה מפגרת... באמת שלא הבנתי למה לעזאזל היא נמצאת בפוזיציה הזו, ולמה היא לא מוחה... בדוגוויל היא לפחות ניסתה לברוח, זה שזה לא הצליח זה משהו אחר... חוץ מזה, הסוף....

behappy

New member
סעמק עם הגיבורים הדפקטיביים שלו ../images/Emo10.gif

הוא כלכך צריך מכות חשמל, האיש הזה

Applebite

New member
זה מה שזה מסמל בשבילי

כולי תקווה שהיא תפתיע, אבל אני לא רואה את עצמי מופתעת לטובה ממיוזיקל ובמיוחד לא מהעובדה שטורי כותבת מיוזיקל. למשל, אני די מעריכה את דני אלפמן וטים ברטון (שכותבים סוג של מיוזיקלז, אבל לא לגמרי לפי הנורמות), אבל אם הם היו טורי ואז היו הופכים לדני אלפמן/טים ברטון, הייתי מתאכזבת. מסקנה: מיוזיקלז בשבילי זה קקה

rfranko

New member
לפי מה שהבנתי זה הולך להיות מגניב למדי

ואם לא, אם לרגע היא תעשה משהו כמו אבבא או אלוהים יודע מה אני אישית #$^$%^^*&)&^^@$%#$%^#$ בה

behappy

New member
זה בדיוק העניין

מיוזיקל הוא לא בהכרח משהו ממוסחר ומיינסטרימי. וטורי לא ממש עושה מוזיקה מיינסטרימית או שגרתית, אז למה שהיא תעשה מיוזיקל כזה? אני דווקא סקרנית... והיא הרי כ"כ תיאטרלית, וגמככה יש לה מלא דמויות כשזה רק דיסק, יהיה מגניב

למעלה