דיג´ימונים בסוכה!

Digi Lista

New member
זה אישי נגדי...

כשאני לא נמצאת כתבתם מלא הודעות ועכשיו כשבאתי(והכנסתי את התקצירים של לילו+ כמה שמות של פרקים שזכרתי אם כי לא את כולם ובנוסף גם תמונות שיאקומו שלחה לי לגלריות של שינזו...)אבל במקביל הייתי כאן וניסיתי להקפיץ את השרשור הדביל בסוף כשהצלחתי כולם נעלמו...

DiGiHiLa

New member
אחותי.!!!

לא נכון הם נעלמו גם לי....אני כאן איתך תראי הנה אייקון של ג´רית....והבובה שלה

Digi Lista

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo13.gif זה סתם היה מוזר...

אני יוצאת וכולם נכנסים, אני חוזרת כולם יוצאים...

Digi Lista

New member
פיק משותף לחג הסוכות בלבד!

ואין לו קשר לפיק על השני,שאר העולם, הכלב של השכן והגיסה של סבתא!(ראיתם מצאתי שם מקורי לפיק...). הפיק הזה מיועד רק לסוכות וכשחג הסוכות יגמר(כמה עצוב, הוא יגמר ואז נתחיל באמת ללמוד עד חנוכה }8) גם הפיק יגמר ויכנס למאמרים!. אז אני אתחיל ואני מאוד מקווה שישתתפו הרבה(כמה שיותר), גם כאלה שלא אוהבים להשתתף בדברים כאלה בדרך כלל... הפיק הזה נקרא "דיג´ימונים בסוכה"(שם זמני, אלא אם לא יהיה שם אחר...). זה היה חג סוכות דיג´ימוני וכולם חשבו כמוני...טוב, אולי לא כולם כי אני חשבתי על החבר הכי טוב שלי טאי בנמצא כרגע רחוק... אתם צריכים להבין שטאי ואני חברים עוד מהמעון, אני יודע שאני אעשה ה-כול בשביל טאי והוא יעשה הכול בשבילי, אני סומך על טאי בעיניים עצומות!. טאי לא באמת נמצא רחוק, לפחות לא במובן הגיאוגרפי רק שאחרי מה שקרה טאי כעס נורא והתרחקנו מאוד, אני מתגעגע אליו הוא היה כמעט כמו אח בשבילי!. מרוב שבחים על טאי שכחתי להציג את עצמי- קוראים לי מאט אם כי עכשיו אולי מגיע לי שיקראו לי מת...או חזיר, או מניאק, זה יהיה כנראה חג הסוכות הכי עצוב שהיה לי. חג הסוכות הראשון שלי בלי סוכה משותפת עם טאי. הכול קרה בגלל מישהי ששנינו אוהבים וקוראים לה סורה, סורה מעולם לא התייחסה אליי יותר מאשר "חברו הטוב של טאי", למעשה אף אחד לא הכיר אותנו בנפרד תמיד היינו ביחד- טאי ומאט- מאט וטאי.אומנם רבנו הרבה אבל בסוף תמיד השלמנו, בדרך כלל איך שבאנו לבקש מהשני סליחה השני כבר ידע וסלח, תמיד סלחנו אחד לשני, הפעם המצב שונה... אוקיי, זה לא הכי טוב, אילתרי בלי תיכנון מראש ויצא לי מה שיצא, תמשיכו ויהיה מעניין...

DiGiHiLa

New member
אני לא יודעת איך להמשיך

אחותי אני באמת גרועה בדברים האלה אני מצטערת.......באתי לכתוב אבל ממש לא יצא לי....

Digi Lista

New member
...חבל...

לא יצא לך טוב לדעתך או לא יצא לך כלום בכלל?...גם לי זה לא יצא משהו, סתם חירבשתי ומה שיצא יצא... אגב, זוכרת את מה ששלחתי לך לא מזמן(זה סוד כרגע אז ברמזים...) התקדמתי הרבה, אני עובדת על זה בתקווה לסיים...

DiGiHiLa

New member
לא יצא לי כלום בכלל...

אני זוכרת !!!יו תמשיכי.....זה יוצא מעולה ומה שכתבת בפיק לסוכות יצא לך ממש יפה!!!!!!!!

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

הזה לסוכות יצא מוזר לגמרי בלי מחשבה אני מקווה שיתפתח מיזה משהו...(או שאני איאלץ להמשיך את זה לבדי...אבל זה לא יגמר...) את רוצה שאני אשלח לך עוד?...אני דיי תקועה...

Digi Lista

New member
אוקיי...

אני כרגע מנסה לעבוד...אני אשלח לך ונראה במה תוכלי לעזור, זה מזכיר לי שאני צריכה לענות ליאקומו כי הבטחתי קודם...אם אני לא אשלח היום אז מחר אוקיי?(אני פשוט מאמצת את כול האנרגיות שלי בשביל זה...)

DiGiHiLa

New member
טוף.....

תשלחי לי ברגע שתוכלי...ואני ינסה לעזור..........ותעני ליאקומו כי הבטחות צריך לקיים (הבטחתם יונה עלי של זית.... סתםםםםםםם) חחח

Digi Lista

New member
אני אענה...

גם אני דוגלת בהבטחות צריך לקיים(השיר אגב מאוד במקום!) רק שקשה לי לעשות יותר מידיי פעולות בבת אחת...גם לכתוב כאן, גם ... וגם לענות ליאקומו ולשלוח לך...למרות כול פיצולי האישיות שלי אני רק אחת...(אולי אני אחליף לפיצול המפוצל?...פיצול יעיל שיכול לעשות המון פעולות בבת אחת...)

DiGiHiLa

New member
חבל שאי אפשר באמת

קודם תעשי מה שהבטחת ואחרי זה תראי אם יש לך זמן לשלוח לי....וזה....איך אני שונאת לישון....חחח בואי נעשה הפגנה נגד שינה!!!!

niiko

New member
על איזה פיק אתן מדברות?

כי אני לא יודעת עם שום פיק חוץ מהפיק של שני. אני יכולה להשתתף?

Digi Lista

New member
ברור שאת יכולה להשתתף!

וזה גם מומלץ. הפיק נמצא כמה הודעות מעל ההודעה הזאת הוא נקרא "פיק משותף לחג הסוכות בלבד"(נדמה לי שככה קראתי להודעה אתמול...), את יודעת מה?אני אפתח שרשור חדש כדי למנוע בלאגנים.

למעלה