פיק משותף לחג הסוכות בלבד!
ואין לו קשר לפיק על השני,שאר העולם, הכלב של השכן והגיסה של סבתא!(ראיתם מצאתי שם מקורי לפיק...). הפיק הזה מיועד רק לסוכות וכשחג הסוכות יגמר(כמה עצוב, הוא יגמר ואז נתחיל באמת ללמוד עד חנוכה }8) גם הפיק יגמר ויכנס למאמרים!. אז אני אתחיל ואני מאוד מקווה שישתתפו הרבה(כמה שיותר), גם כאלה שלא אוהבים להשתתף בדברים כאלה בדרך כלל... הפיק הזה נקרא "דיג´ימונים בסוכה"(שם זמני, אלא אם לא יהיה שם אחר...). זה היה חג סוכות דיג´ימוני וכולם חשבו כמוני...טוב, אולי לא כולם כי אני חשבתי על החבר הכי טוב שלי טאי בנמצא כרגע רחוק... אתם צריכים להבין שטאי ואני חברים עוד מהמעון, אני יודע שאני אעשה ה-כול בשביל טאי והוא יעשה הכול בשבילי, אני סומך על טאי בעיניים עצומות!. טאי לא באמת נמצא רחוק, לפחות לא במובן הגיאוגרפי רק שאחרי מה שקרה טאי כעס נורא והתרחקנו מאוד, אני מתגעגע אליו הוא היה כמעט כמו אח בשבילי!. מרוב שבחים על טאי שכחתי להציג את עצמי- קוראים לי מאט אם כי עכשיו אולי מגיע לי שיקראו לי מת...או חזיר, או מניאק, זה יהיה כנראה חג הסוכות הכי עצוב שהיה לי. חג הסוכות הראשון שלי בלי סוכה משותפת עם טאי. הכול קרה בגלל מישהי ששנינו אוהבים וקוראים לה סורה, סורה מעולם לא התייחסה אליי יותר מאשר "חברו הטוב של טאי", למעשה אף אחד לא הכיר אותנו בנפרד תמיד היינו ביחד- טאי ומאט- מאט וטאי.אומנם רבנו הרבה אבל בסוף תמיד השלמנו, בדרך כלל איך שבאנו לבקש מהשני סליחה השני כבר ידע וסלח, תמיד סלחנו אחד לשני, הפעם המצב שונה... אוקיי, זה לא הכי טוב, אילתרי בלי תיכנון מראש ויצא לי מה שיצא, תמשיכו ויהיה מעניין...