דיג´ימונים בסוכה!

Digi Lista

New member
דיג´ימונים בסוכה!

ובזה נפתח רשמית חג הסוכות בפורום! בוודאי אנשים מסויימים תוהים איך לעזאזל אפשר לקשר בין חג הסוכות שהוא אחד משלושת הרגלים(מה שאומר שהוא חג חשוב עוד מימי עבר...)לבין תוכנית הטלוויזיה היפנית דיג´ימון...בעיקרון המחשבה הזאת הגיונית מאוד אבל אל תשכחו שמדובר כאן במנהלת עם דימיון מפותח, שיגעון תמידי וטירוף ענקי... הגיע הזמן להפעיל את גלגלי המוח(לי יש פטור, אז רק אתם...
)לכבוד החג... נתחיל מדיון בנושא "את מי הייתם רוצים\לא רוצים לארח בסוכה ולמה?", אני הייתי רוצה לארח: טאי ,טאקויה ודיוויס(כי יש לי חיבה מאוד עמוקה כלפיהם, יש לנו אופי דיי דומה ויהיה מצחיק....) ריקה(כי היא ממש דומה לי! ובקרוב תהיה לי גם כלבה על שמה אז צריך להפגיש ביניהן...) סוזי- סוזאנית(כדי שלאחי הקטן לא יהיה משעמם...). קארי(למרות חוסר אהבתי אליה- במילים עדינות..., אני צריכה לוודא אחת ולתמיד למי מאיתנו יש אינטואיציות יותר טובות!אני לא בטוחה שהיא תנצח!!!) קאזו-קנטה(כדי שיספקו להיטים כמו "שוחה לי באמבטיה" הענקי!) קן,מאט,הנרי וקוג´י( כי אם ישעמם לי לצחוק אני ארצה לנהל שיחות נפש עמוקות אל תוך הלילה...) וימון,גאטומון,ריינמון,אגומון,גאבומון,גילמון, קאלומון וטריירמון(הם כולם יאכלו, למעשה יזללו גם את עלי הסכך...וטריירמון שהיה שותף פעיל יסיים לאכול ויגיד לכולם "ריגעון!, כמה אתם יכולים לאכול?!"- הנרי יקח אותו הצידה וילמד אותו מזה טאקט...) ואורח הכבוד(המתאשפז האחרון...) הוא כמובן הדיג´ימון הכי חמוד בעולם, בעל הקול הכי שטיחי בעולם, זה שמתמזג איתי דיגיטלית לאימפסטטנמון...ניחשתם נכון, זה יהיה אימפמון וכול מי שיתפרע במסיבה יחטוף בדאבום גרוס לפנים!. עכשיו תורכם... חכו, לא נפטרתם ממני... מה עוד נעשה בסוכות?... נחגוג להילה וליאקומו יומהולדת(התאריכים בלוח האירועים!) ונפציץ לכבודן במה שביקשו!. נשחק במשחק "דברים שלא ידעתם על..." חשבתי שהפעם נעשה על אנג´מון מה דעתכם?(נורא בא לי לרדת עליו...)ואם יהיו רעיונות אז בעוד משחקים... נכתוב פיק משותף(בלי קשר להוא על שני ושאר העולם...) שיתחיל ויגמר בשבוע הזה של סוכות והוא יעסוק איך לא בדיג´ימונים בסוכה(או משהו כזה, אני אאלתר ואתם תצטרפו לשיגעוני...) ואני רוצה לראות כמה שיותר משתתפים!(הפיק לא יהיה בקבצי וורד אלא בהודעות רגילות כדי שלא נתבלבל, שאני לא אתבלבל ליתר דיוק...). ומה עוד?...לא יודעת, מרוב חרישה על תמונות המחשבות שלי מעורפלות(מאיפה הבאתי פתאום את המילה הזאת?...). ובינתיים, חג סוכות שמח!

יאקומו

New member
*שורקת* זה הולך להיות שבוע עמוס!

טוב, אני בעד דברים שלא ידעתם על אנג´מון, ותמונות שקשורות לחג. אני הייתי מארחת בסוכה את כ-ו-ל-ם מכל העונות, אפילו אם יהיה מאה עונות, את כ-ו-ל-ם! ואורח הכבוד שלי יהיה כמובן ווילרמון! הדיג´ימון שלי, זה יהיה הזמן המתאים להציג אותו לפני כולם!

Digi Lista

New member
שכחתי לציין(הזדמנות להקפיץ...)

התמונה היא של טאי ואגומון שמתכוונים לבנות סוכה(והיא תהיה מוארת אבל לא ירוקה!!!מה הם שלומית?...) הם סוחבים את הסכך...

Digi Lista

New member
שרשור דביל, תקפוץ!

אתה חדש רק היום בשתיים עשרה נכתבת וכבר אתה מרמה ולא קופץ???

יאקומו

New member
טוב ליסטה,

אני מתחילה על אנג´מון! 1. השיער שלו בעצם ורוד, הוא צבע אותו. 2. הכדורים שיש לו על החזה הם שאריות של הכדורים כשהוא ניסה להתאבד (
) 3. הוא ניסה פעם לגנוב את הכובע של טי.קיי מהעונה הראשונה, אבל נתפס על ידי גטומון.

niiko

New member
הנה קצת

4. הוא ניסה לרות בעצמו בגלל שבאותם מקומות בול, היו לו חצ´קונים. 5. הוא מאוהב ברנאמון 6. הוא רוצה את סוזי בתור שותפה, טי קיי נראה לו או מבוגר מדי (עונה 2) או צעיר מדי (עונה 1) 7. הוא היה במלחמת העולם 1 2 8. הוא מדבר קבוע באי סי קיו עם מישהי שקוראת לעצמה המוחשית 9. כשהוא הולך להפגש עם המוחשית, הוא יגלה שזה... קנטה!!

Digi Lista

New member
המשך...

רציתי, פשוט רציתי כבר לקטול את הבנאדם (לא אישי נגדו, בדרך כלל הוא אפילו דיי חביב עליי, אבל...טוב בואו לא נדבר על זה)או בשפה המודרנית "לעשות ממנו אפס!"(וכשאני מחקה את ריקה זה גם נשמע טוב!...)ולהוציא כאן בגלוי את כול המידע עליו!!!(שאתם כמובן עדיין לא יודעים...) 10. הוא היה גם במהפכה הצרפתית(ערפו לו את הראש ובגלל זה הקסדה...) 11.שמו האמיתי הינו יהודה(יהודמון...חלה כאן תופעה לשונית של העלמות אות אהו"י...). 12. יש על שמו אפילו שיר(137 פעמים מוזכר שמו בשיר!), השיר מכיל מילים מקוריות כגון "יהודה,יהודה,יהודה,יהודה..." 13. ואיך שכחתי? את המשך המילים "תן לו בעניבה, תן לו בחליפה..." מסתבר שאני לא היחידה אותה הוא הרגיז(הוא בגד בי למי שהתעניין...) 14. יש לו פיצול אישיות(לא נורא יהודמון אתה בחברה טובה, אני למשל מגדלת ומטפחת בזמני הפנוי עשרות מיליונים של פיצולי אישיות, אני משקה ומטפלת בהם עד שהם יגדלו וינטשו את הקן...גוזליי,אנא שובו אליי...) זהו כרגע(תראו איזה אוסף של פרטים עדכניים ובלעדיים עליו הבאתי הפעם...
. נ.ב יאקומו קיבלתי את כול ההודעות, אני אענה בסביבות אחת עשרה וחצי כי עכשיו אני הולכתלראות סרט בערוץ הולמארק עם שחקן שאני מאוד מאוד אוהבת...

DiGiHiLa

New member
עכשיו אני..

15. הוא שונא בצל 16. הוא צופה בתוכנית "בחווה של דוד משה" בערוץ הופ 17. הוא מחומצן הוא חימצן את השיער השיער המקורי שלו היה בצבע שחור כעורב! 18. הוא אוהב לאכול צדפות

יאקומו

New member
אז לא, בפורום אקס מן... (יש כזה?)

בטח שפה! ליסטו´ש הכינה במיוחד בשבילנו! חברי הפורום!

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif!

כמו שאמרתי אתמול כיף לי להשקיע כאן את כול מה שאני יכולה רק בשביל לשמוע שאתם מרוצים!

LILO digital

New member
לסטטוש

היי, מה נשמע? מזמן לא דיברנו הנה תקצירי העונה הראשונה... סוף סוף!!! (כתבתי בעצמי... כבוד...) (שלחי לי אימייל)

DiGiHiLa

New member
לילוווווווווווווווווו

היייייייייייי כמה זמן לא היית כאן.....התגעגענו

niiko

New member
ל... ל... לילולה!!!

הייייייייייייי!! איך חזרת? פיצולים: למה חזרת... סמו יא פוסטמות!! חזרת!

יאקומו

New member
לילו!

הייתי בטוחה שניתקו לך את האינטרנט! מה שלומך? מה קורה? מה חדש? מה העניינים? מכירה אנימורפס? רוצה לעזור להציל פורום של אנימורפס? תכנסי להודעה "דחוף חייבים לקרואאאא!".

יאקומו

New member
אה כן, שכחתי לשאול...

לילו, מתי תאריך היום הולדת שלך? אנחנו עושים ימים מיוחדים בימים שיש יום הולדת! כפי שאת יכולה לראות בכרטיסים האישיים (אני יודעת שיש אצלי ואצל הילה) או בלוח אירועים!

Digi Lista

New member
אני אענה...

17.5.1986 היא גדולה ממני בדיוק אבל בדיוק בחצי שנה!. אתם רוצים להרוג אותי?אני הולכת לראות סרט בהולמארק(ג´סי אהובי...)ואתם מפציצים...אני משרשרת הכול להודעה לכבוד סוכות(אני רוצה שהרבה יראו אותה...). גם הילה,גם לילו וגם טאקויה חזרו(טוב בערך...) עכשיו רק צריך שגם השאר יחזרו(פוקיגירל,גאטומון,קסנדרה פוטר,רוקטשיפר....וכמובן מאיה בר שלום-כדי שאני אעתיק את ההודעה לכבודה שכתבנו מזמן...)ושיצטרפו עוד(סתם כי אני במצב רוח לקלוט חברים חדשים...כמו תמיד...)...

למעלה