דחוף ..!

ניצקוש

New member
דחוף ..!

מי שיודע!! חוות הפארק פתוחה גם בשבת??? עם כן אז מתי? אני מסכימה לנצל"ש ...חח אבל תענו לי...

RoNy S

New member
בדרך כלל השער נעול

אבל יום שבת הזה יש תחרות פנימית

אמממ../images/Emo41.gif

החווה כעיקרון פתוחה.....אומנם לא רוכבים על הסוסים...רק באים להאכיל

TauraMan

New member
פתוח, תמיד.../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אבל ימי שבת רק אני והחולדות שם

talkk

New member
אממממ...בעיקרון כן..

אבל לא לרכיבות/טיולים... רק אפשר לבקר והפרטיים כמובן יכולים לרכוב...

Unreachable

New member
כן

אבל הסוסי בצפר לא עובדים אז אין שיעורים הפרטיים (ואין הרבה) יכולים לרכב. אני לפעמים יוצאת עם מישי.. בכלל לא רוכבים הרבה בשבת, או נמצאים באורווה. באים, מאכילים, מוציאים לחצר חוזרים בערב- מאכילים+טיפול מיוחד למי שצריך ולחצרות\תאים

אין כל כך מה לדון בזה....חחחח

כן, החווה פתוחה....ואם יש מזג אויר סביל-טוב+ אז מפוצץ..... בדרך כלל אם נגיד היה שבוע גשום, ואז יש שבת "שמשית" (עלק!!!חחחח) אז גם דיי מפוצץ.... אבל אני לא תמיד הולכת בשבתות....משתי סיבות.... 1. בדרך כלל או שאני במנז' עם הילדים הקטנים=סיוט!!!!!!!!! או שאני יוצאת לטיולים=יכול להיות נחמד...זה מאוד תלוי בקבוצה....חחח...אם זה פלצנים כאלה זה ממש ממש לא נחמד...אה כן...וגם אם יוצאים עם ערסים כאלה...לא שיש לי בעיה עם ערסים....אבל לא ממש נחמד לרכב איתם..... 2. אני נוסעת או משהו ואני לא יכולה לבוא....או שפשוט אין לי כח... בקייץ אני נמצאת הרבה יותר בחווה....כי יותר נחמד לעבוד...ואם זה בחופש אז בכלל זה טוב באמצע שבוע....סוף שבוע זה סתם מעצבן....חחחח

S H I L G I

New member
תלוי מתי..

רעות אמרה לי (תודה רעות
) ששבוע אחד היום חופש של הסוסים זה ביום שבת שבוע אח"כ יום ראשון שבוע אח"כ יום שני.. למרות שלדעתי היא פתוחה מבחינת שמטפלים בסוסים מאכילים והכל..אבל לא פתוחה מבחינת שיעורים וכאלה

לא למבקרים ושיעורים../images/Emo80.gif

החווה פתוחה לאנשים שבאים לעזור לחגית ולהיות עם הסוסים יום שבת זה יום חופש לכל הסוסים!

OHIO

New member
אממ כן...

אבל למה לתלמידי בצפר לבוא בימי שבת לחווה? בדך כלל הפנסיונים באים, או שמשחררים סוסים וכאלה.... וזה פתוח בבוקר לכמה שעות ואחה"צ לכמה שעות

horse girl1

New member
לבוא לטפל בסוסים פרטיים....../images/Emo121.gif

ואם משהו מאלה שרוכבים רוצה לצלם אותם שהם משוחררים אז כן
אבל לרכב על סוס בית ספר לא רק פרטיים
...

היא פתוחה בשבת..

אבל לא לטיולים או לרכיבות על סוסי בית ספר. היא פתוחה למי שסתם רוצה להיכנס ולראות ובעיקר לפנסיונים.. בדר"כ השער פתוח ב-5 אולי לפני ממש אין לי מושג.. מקסימום את נכנסת לשביל והולכת 10 דקות בהליכה רגילה עד סוף השביל עד שהוא נגמר לך ומגיעה לחווה זה לא כזה רחוק.. והחווה פתוחה בבוקר מ-7 עד 9 או משהו כזה.. ואחרה"צ מ-3 וחצי אני חושבת או 3 עד 7:45 בערב..

למעלה