אבל הסוסי בצפר לא עובדים אז אין שיעורים הפרטיים (ואין הרבה) יכולים לרכב. אני לפעמים יוצאת עם מישי.. בכלל לא רוכבים הרבה בשבת, או נמצאים באורווה. באים, מאכילים, מוציאים לחצר חוזרים בערב- מאכילים+טיפול מיוחד למי שצריך ולחצרות\תאים
כן, החווה פתוחה....ואם יש מזג אויר סביל-טוב+ אז מפוצץ..... בדרך כלל אם נגיד היה שבוע גשום, ואז יש שבת "שמשית" (עלק!!!חחחח) אז גם דיי מפוצץ.... אבל אני לא תמיד הולכת בשבתות....משתי סיבות.... 1. בדרך כלל או שאני במנז' עם הילדים הקטנים=סיוט!!!!!!!!! או שאני יוצאת לטיולים=יכול להיות נחמד...זה מאוד תלוי בקבוצה....חחח...אם זה פלצנים כאלה זה ממש ממש לא נחמד...אה כן...וגם אם יוצאים עם ערסים כאלה...לא שיש לי בעיה עם ערסים....אבל לא ממש נחמד לרכב איתם..... 2. אני נוסעת או משהו ואני לא יכולה לבוא....או שפשוט אין לי כח... בקייץ אני נמצאת הרבה יותר בחווה....כי יותר נחמד לעבוד...ואם זה בחופש אז בכלל זה טוב באמצע שבוע....סוף שבוע זה סתם מעצבן....חחחח
) ששבוע אחד היום חופש של הסוסים זה ביום שבת שבוע אח"כ יום ראשון שבוע אח"כ יום שני.. למרות שלדעתי היא פתוחה מבחינת שמטפלים בסוסים מאכילים והכל..אבל לא פתוחה מבחינת שיעורים וכאלה
אבל לא לטיולים או לרכיבות על סוסי בית ספר. היא פתוחה למי שסתם רוצה להיכנס ולראות ובעיקר לפנסיונים.. בדר"כ השער פתוח ב-5 אולי לפני ממש אין לי מושג.. מקסימום את נכנסת לשביל והולכת 10 דקות בהליכה רגילה עד סוף השביל עד שהוא נגמר לך ומגיעה לחווה זה לא כזה רחוק.. והחווה פתוחה בבוקר מ-7 עד 9 או משהו כזה.. ואחרה"צ מ-3 וחצי אני חושבת או 3 עד 7:45 בערב..