דחוףףףף חייב עזרה

Dirrrty

New member
זוהר אתהההההההה

קרעתתת אותי עכשיווווו פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באלוהים אתה כזה קורע! ואתם- מה אתם לא קולטים שהוא עובד עליכם? הוא מסתלבט עליכם! פחחחחחחחחחחחחחח די זה קורעעעעעעעע אל תקשיבו לו הוא סתם עובד על אנשים... הוא אמר לי שהוא יגרום לי לצחוק וצדקקקק חחחחחחחחחחחחחחחח..... פעם הבאה זוהר- אל תגרום לאנשים להתייחס אליך ברצינות כשאתה סתם מסתלבט כדי להצחיקקקק..... חחחחחחחחחח ביי לכםםםםםם

yin4yang

New member
מה הולך פה?

מה זה פיספוסים מה השטויות האלו? ובנוגע לך סימבה... קיצורי דרך באים מהשטן..

simba00

New member
קיצורי דרך באים ממני!!

כמו כל דבר אחר שאני עושה!!! הוא בא ממני!!!!!!! אז עם אני מקצר דרך אני עושה את זה למען עצמי והתוצאות הן בשבילי!!! אני לא מבין איפה השטן נכנס בכל זה???

לא פיה

New member
אפילו אם הוא באמת "מסתלבט"...

התשובה יכולה לעזור לאנשים במצב דומה שבאמת זקוקים להכוונה כלשהי. אין לחש-קסם להסרת עין הרע כפי שאין לחש-קסם לשום דבר. כשמתעסקים בעל טבעי לרוב דרוש תהליך. לאדם שאינו מנוסה במאגיה הייתי ממליצה לשאת חפץ שיקר לליבו בתקווה שיגן עליו- ברגע שאתה מאמין שאתה מוגן יש סיכוי טוב שבאמת תהיה מוגן. ואיך אומרים? Sometimes it´s just all in your head.

L e s t a t

New member
לא מסכים עם משהו קטן

על טבעי? מה על טבעי? אם את קוראת לזה על טבעי אני מציע לך לחזור לבסיס וללמוד אותו שוב כי פספסת כמה נקודות מאוד חשובות.

ובכן כפרה שלי

אני מדיום מאוד גדול ואני רואה אותך מלא עין הרע.וזה ברור מקנאים בך ,ויש הרבה סיבות,להורדת עין הרע,תקנה קילו שום תקלף ותניח מתחת למזרון,כך 30 יום,עד תחילת הירח,ואל תתקלח 30 יום ,בתחילת חודש הבא,תתקלח וזרוק את השום לים ,בחצות ליל,וכל העין הרעה תחלוף,בדוק.בקשר לעתידך אז כך אתידך ברור למדי הרבה הפתעות צפויות לך,הרבה דברים טובים מחכים לך ,חכה בסבלנות כבר בעוד חודש צפוי לך משהו מרגש וחדש,אז תתעודד יש לך עתיד טוב ודברים טובים צפויים לך,עם המון אהבה אורלוגין הגדול.

magica

New member
נו ברור (תגובה לשוקוליקה)

אם הוא באמת לא יתקלח 30 יום המשהו המרגש יהיה שבפעם שאחרי שהוא יתקלח אנשים שוב יתקרבו אליו. אומרים ברבה יותר מאמונה אחת שהמים והטבע הם אחד מהמטהרים החזקים ביותר ביותר אז הם הוא לא מתקלח 30 יום זה לא אמור לפגוע בו (תוסיפו לזה את העובדה שגם גילו קשר ישיר בין הבריאות הפיזית בין ההגיינה לבין מניעת מחלות כלומר שבלי הגיינה...) האם יש דרך יותר אפשרית לעזור לו האם הוא בכלל רציני שלכם (מקוווה ש)חוזרת נ.ב. מישהו פרץ את השם שלי ונכנס מתישהו לפורם מוזיקה שחורה לא הבנתי על מה הוא כתב אבל אם זה פגע במישהו זה לא אני ואני מתנצלת

magica

New member
שאלה

ובכן יש הרבה שחושבים שהוא לא רציני מישהו מאמין שהוא באמת רציני?

כןןןןן אני רצינייייי כנסו

למה אתם חושבים שאני לא רציניייייייי????? דבר ראשון אם לא הייתי רציני לא הייתי ביכלל שואל אותכם למה אני אין לי זמן לסתלבטיות כמו שכבר הבנתם ואם אני מסתלבט אז זה בטאקט ככה סתם שאלתי אותכם כדי לבין פחות או יותר אני לא צוחקקקקקק ולא מסתלבט מצפה לתשובות רציניות ולא כמו שום 30 יום כי שוקוליקה ניסתי את זה וזה לא עזר חחחחחחחח הנה ראיתם כאן בשורה האחרונה לא הייתי רציני חחחחחחח קיצרררררר עכשיו נחזור לרצינות תענוווווו יאללה ביייייי כפרות

מה ניסית?

לא להתרחץ 30 יום ,לא יכול להיות כי אחרת הכישוף היה מצליח.תחזור על זה שוב

?

הודעות רצינות בבקשה רק רציניות בקשה מי שלא רצינייייייי לא לטריד תודהההההה אין לי זמן לשטומות תודה בייייייייי כפרות מואההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

רק רצינוווות

רק רצינוווווות בבקשהההההההההה אם אתם לא רציניים אז אל תגיבו בסדררררר רק רצינות בבקשה תודהההההההה בייייייי מת עלכם כפרוווווווווות מואהההההההההההההההההההההההה

למעלה