דחוףףףף חייב עזרה

דחוףףףף חייב עזרה

קיצרררר שומעייייים אני רוצה לדעת יעני ללכת למדיום בשביל לדעת תעתיד שלי ובלאגנים אבל יש כאלה מדיומים שסתם עובדים על אנשים לוקחים להם תכסף זה מה ששמעתי מאנשים שמתעסקים המון שנים במיסטיקה אז אין לכם מה לנסות לכחיש ויש רמאייייייים אני רוצה אבל שמישו ממכם יתן לי הסברים בנוסח על האהבות שלי על המזל שלי אני רוצה לדעת אם מישו שם לי עין הרע ואם יש לי נאחס ואיך לצאת ממנו זמן האחרון סתם משעמם וכאלה אז אני רוצה לדעת אז תעזרו לי כפרות עלכם תודההההההה מואההההההההה

yin4yang

New member
הממ

הממ..תלך לקורא בקלפים הקלפים אמינים ולא כדורי בדולח וכאלה אגב אתה נראה לי אדם מאמין..אז לפי הדת וה"רבנים שלנו" זה סוגר תמזל ומשבש אותו אז תחליט..

לא פיה

New member
אולי כדאי לך לקבל יעוץ אסטרולוגי

לפעמים חוסר מזל פשוט קשור בכוכבים (אם אתה מאמין בדברים כאלו) ולעיתים זה סתם חוסר מזל, זה לא אומר שמישהו הטיל עליך קללה. לא הייתי ממליצה לך ללמוד על העתיד יותר מדי, זה יכול להוביל רק לדברים רעים. אנשים הדורשים כסף עבור יכולותיהם המאגיות הם כמעט תמיד רמאים ושרלטנים. יש סיבה טובה מאד שהעתיד אינו גלוי לנו. מכיוון שאני מאמינה שאין לך נסיון במאגיה, הייתי ממליצה לך להשאיר את העתיד במקום אליו הוא שייך- בעתיד. ובמישור טיפה אחר- אם נאחס לך בזמן האחרון אולי כדאי שתמצא משהו שאתה אוהב ותתמקד בו. החיים לא תמיד טובים ומעניינים. יש תקופות יובש. זה טבעי.

לפיה ולYINYAN

אחת קראה לי בקלפים ואמרה לי הרבה דברים חלקם נכונים היא אמרה שיש לי ביד את כוכב הכסף! את יכולה לתת לי הסבר בדיוק על זה והיא לא לקחה ממני כסף על הפתיחת קלפים כי היא חברה של דודה שלי והיא לא אחת שלוקחת כסף היחא באמת מבינה היא קראאה אותי כמו ספר פתוח אני יש דברים שאני מאמין בהם וכאלה שלא למשל עין הרע אני מאמין שמישו מהמשפחה שמקנא בך הוא שם לך עין הרע איך אפשר לוריד עין הרע? אני חייב לדעת איך לסיר עין הרע למשל אומרים "בלי עין הרע טפו טפו טפו ודופקים על שולחן עץ או על כל עץ" את חושבת זה עוזר ואם את יודעת משו על הסרת עין הרע בקשה תגידי ליייי זה חשוב לייייי מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

ממממממממ

מההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה קורהההההההההההה? מה מה מה מה מה מה קורה קורה קואר הקור הוגיכחדשגטיאןודטיודשרזע

suki da yo

New member
ג´סטין! לא פיה!

שמישהו ממכם יענה על זה, כי ממש לא יזיק לי צחוק משחרר:)

simba00

New member
קרובה במיוחד...

אבל לג´סטין יש את המקבץ דברים האלה ששמורים אצלו במחשב שהוא מוציא בהזדמנויות חגיגיות שמחפים על כל קטילה אפשרית שיש לו...

לא פיה

New member
אוקי, כבר הבנתי שאתה לא סובל אותי

אבל אתה חייב לקפוץ על כל הזדמנות אפשרית בשביל לרדת עלי? jish.

suki da yo

New member
לא יפה, שיהיה ברור

שממ אין יל שום דבר נגדך. אני אמנם לא מאמינה בדרך שאת ( לפעמים) וג´סטין ( בדרך כלל) עונים למשהו שאתם ( ורובנו) מוצאים מיותר או מטופש, אבל אני פשוט אוהבת את זה:) זה יכול לגרום לי לצחקק שעות:) ובכל מקרה, לכולנו יש רגעים של איבוד שליטה... אני פעם נתתי לאח שלי מגה-כאפה ברגע כזה:) אוי העונש החטפתי...

suki da yo

New member
כמובן שניסיתי לכתוב לא פיה

מסתבר שגם ההקלדה שלי לא משהו.....

simba00

New member
אל תעניקי לעצמך את הכבוד הזה..

אני לא שונא אף אחד... אותך אני אפילו לא לא אוהב... למען האמת את חביבה... הקטילות של ארסיות אבל משעשעות אותי... ג´סין פחות כי לא יודע משו בו מעצבן אותי מההודעות הספורות שראיתי שלו... אל תדאגי אין לי בעיה אתך זה סתם מהנה ואילו קלות לגחך על הדמיון בינך ובינו בצורה פיקציונית בלבד כי אני לא מכיר אף אחד מכם באמת...

לא פיה

New member
מאד נזהרתי עם המילה "שונא"

אני מאד בררנית במילותי (belive it or not) ולכן כתבתי "לא סובל", לא "שונא". אגב, אני וג´סטין אכן היינו מיודדים במשך תקופה מסויימת ולכן אני לא מתפלאת שיש דמיון בין התגובות העוקצניות שלנו.

עם כל הכבוד...

סתם מתוך תהיה, למה אתה צריך מדיום? מדיום מתקשר עם רוחות. למה אתה צריך את זה? אם אתה רוצה משהו שיהיה נכון, סמוך רק על עצמך
. ודברים כאלה לא עושים בשביל "בלאגאנים".. זה לא כל כך פשוט ושטותי כמו שאתה חושב שזה(אתה, איך שאני אוהבת לקרא לזה,טיפשת
) ואם אין לך כח ללמוד, ואתה רוצה שמישהו יגיד לך אם מישהו שם עליך עין הרע, לך למישהו. אז מה? אז תלך לשרלטן! קורה! לא תדע עד שתנסה.

yin4yang

New member
חחח

אני ממש ""אוהב"" את אלה אשר מנסים לעשות דרך קלה יותר!! תקשיב בן אדם.. במאגיה..ובכל דבר בחיים אין קיצורי דרך! תלמד תקרא הרבה תקרא כל מה שאתה יכול בנושא ואל תפסיק ללמוד..

תחזרו לא הבנתם ותענו לי רציני

אין לי מצב לסתלבט אני רוצה לדעת איך מורידים עין הרע ואיך אני יודע אם מישו שם עליי תענו ברצינות בחייאת

למעלה