דוסית1

הנה....עכשיו תבין....

למה אני מתכוון, עכשיו אחרי ששלחת את ההודעה והגהת, ואז ראית שטעית ובמקום לכתוב עם כתבת אם, זאת אומרת שמבחינתך ההודעה שלך בסדר חוץ מזה, וזה לא נכון, אתה כתבת מבטים במקום לכתוב מבטאים, ואת זה לא ציינת כי אתה בכלל לא ידעת שצריך לכתוב אחרת, ועל זה אני מדבר, על הטעויות שנובעות מאי ידיעה ולא ממהירות כתיבה, גם בהודעה שאחרי זה כתבת כצת, ואין בכלל מילה כזאת, אלא כותבים קצת, עכשיו הבנת למה אני מתכוון?

שוב לא אמרתי שאתה לא צודק פעמים

זה מחוסר ידיעה איך לכתוב את המילה פעמים שזה טעות מחוסר הסתכלות ופעמים אני מדבר על סלינג שאתה אומר שאין מילה כזו ואני לא פרופסור לעניני לשון שאני אמור להסתכל על כל מילה ולחשוב היא מופיעה במילון או לא מופיעה. מבין?!

תגיד,

אתה משתייך למגזר החסידי השמרני? ובביתכם דוברים אידיש כשפת אם? אני אומר לך למה אני שואל, כי שגיאות כתיב נפוצות אצל 2 סוגי אנשים, א, כאלה שבאו מבית חסידי אדוק ששם דוברה שפת האידיש כשפת אם, ולכן שפת העברית שלהם אינה כל כך תקנית, ב, כאלה שלא קראו הרבה, אם זה ספרים. עיתונים, מאמרים, וכו`. ולכן הם לא זוכרים מה איותה המדוייק של כל מילה, הקריאה המרובה מפתחת אינטליגנציה לשונית ודקדוקית גבוהה, ועכשיו שאלתי אליך, לאיזה מהקטגוריות הנך משתייך?

ממש לא ותסתכל על התגובה בשרשור

לפני ותבין הכל ותאמין לי שרק בגלל שאני מתכתב איתך עכשיו אני בודק את הטקסט לפני שאני שולח מה שאני לא עושה אף פעם אבל תקרא את מה שכתבתי לך בשרשור לפני ותבין את הענין

ההודעה שכתבת עכשיו....

ממש תענוג לעיניים. רק תוסיף קצת פסיקים, נקודות, סימני קריאה, וכו` וזה יהיה מושלם!

חנוך617

New member
אז אתה חייב לדעת

שבפורום יש כללים אחרים. לא מטנפים את הפורום בהודעות זולות. לא מנדנדים. ו... זה לא פורום שידוכים.

דוסית1

New member
לא יודעת מאיפה ישייבע...

שאב את המידע בכ"א אם זה מתחיל בב` זה עשוי להיות בני19 יותר מזה לא כ"כ זכור לי.. נו, אני שונאת שנותנים לי לנחש! :)

דוסית1

New member
די נו... תחוס עלי....

בדיוק כמו שדברתי איתך בצ`אט, דברתי עם רבים נוספים... בוא נעשה עסק, אתה אומר לי תכינוי, אני אומרת על מה דברנו.... מתאים?

למעלה