דוסית1

חנוך617

New member
נראה לי שצריך להחרים

אותו ואת הודעותיו. אם נראה לך לעשות זאת תפתח שרשור ונראה כמה יהיו בעד הענין.

דוסית1

New member
ישייבע...

קולטים אותך בצורה יוצאת מן הכלל... רק רציתי להעיר לך על טעות מאד נפוצה אצלך כנראה ולא כנריאה או משהו כזה... מקוה שאתה לא כועס עלי...

ועוד דבר לישייבע....

כאחד שמתיימר להגדיר את עצמו כחבר עם נסיון בפורום, בכל זאת עוד לא למדת איך לא להציף. איך כתבת מטעויות לומדים......

כנראה שאתה עוד לא צברת נסיון מספיק

בשביל להבין שמסוללארי זה קורה הרבה והדבר לא בשליטתך הבנת ברוך?!

הנני לחדש לך....

שיש לי נסיון יותר ממך בגלישה מסלולארי, וזה כן בשליטתך, אחרי שאתה מסיים לשלוח את הודעתך, תתנתק מיד ללא שום השתהות מהאנטרנט ואחרי שיצאת לגמרי תכנס שוב דרך הסמניות, אם תעשה ככה אז זה יותר לא יקרה לך, יש עוד כמה קומבינות אבל זה הפתרון הכי מועיל.

זה רשום אצלי בסמניה

אבל הענין שלפעמים זה נשלח באותו רגע פעמים ולפעמים שכותב הדף אינו נטען הקומבינות שהזכרת עוזרות אחי תאמין לי שיש לי נסיון רב ומכיר את כל המשחקים אבל לא תמיד זה בידים שלך

חנוך617

New member
תיקון טעות

אחרי שאתה יוצא אתה ממש לא חייב לחזור. כדאי שתנוח קצת...

אם נכתב לך...

שהדף אינו נטען, אין מה לעשות, ואל תעשה חזרה, כי אז ההודעה מכפילה את עצמה, אבל צריך גם קצת סבלנות כי לפעמים אפילו שנכתב הדף וכו` ההודעה כן נשלחה והיא מגיעה אחרי דקה או 2.

בקיצור לא תמיד הקומבינות שהזכרת

עוזרות ואנחנו מיודעים להם אז פעם הבאה שאתה כותב לא להציף תבין שזה לא ככ" פשוט, הנה לפחות למדת עוד משהו זה לא בושה ללמוד מאחרים כמו שאני מדוסית ואולי גם אני אלמד ממך אבל שיהיה לענין ולא להתקיף על רק OK איש

kזאבי

New member
וכאן נרדם לו דודי, נדם קולו.

ולהוי ידוע שמי שלא מתעצל ואחרי כל שלח מתנתק, אין לו הודעות כפולות.

וכאן התעורר דודי,

נכון מאד, אבל אין לי כוח להתווכח איתו, הוא בטוח שהוא צודק ויודע הכל, נו, מה אני יכול לעשות?! ואנחנו נמשיך לסבול מתופעת ההודעות הכפולות.....

למעלה