דוסית1

כנראה שאת צודקת ובכלל לא כועס

פשוט כך היה ניראה לי שכותבים את המילה הזאת ולאחר ברור אחרי הערותיך נמצא שצקת תודה על התיקון ושהארת את עיני

3 תיקוני שגיאות....

וסליחה מראש, נראה כותבים בלי י` אחרי הנ`, ולא ניראה. בירור כותבים עם י` אחרי הב`, ולא ברור. ובמילה "שצקת" התכוונת לכתוב שצדקת....

אתה לא מבין שמסוללארי

אתה לא שם לב לכל זה כמו שראית צקת או חסר י וכו` שהם דברים שגם עם שמים לב אין כוח לתקן זה עבודה קשה סתם שאלה אתה גולש ממחשב או מסוללארי?

אני גולש מסלולארי...

ואם יורשה לי ואל תכעס, כמה שיפוצים להודעתך האחרונה, ולא שאני מלאך, גם לי יש פה ושם שגיאות קטנות, אבל יש שגיאות שמשנות לגמרי את משמעות הדברים, לדוגמא כתבת עם במקום אם, והמשמעות היא שונה לגמרי, או כבר כמה פעמים ראיתי שאתה כותב סוללארי, ואין בכלל מילה כזאת, כותבים סלולארי....ושוב, סורי....

לגבי סלולארי אני לא יודע ואפשר ואני

אבדוק אבל אמרתי לך לפעמים זה סתם דברים שאתה לא שם לב ממהירות שאני כותב וגם זה בשיטה עיורת לא לשכוח תבין תענין

תאמין לי שאם הית מגיב במהירות שאני

כותב , וגם מגיב וכותב הרבה גם לא הית מתיחס לטעויות של עוד י או חסר י האצבעות פשוט רצות אני כותב בשיטה עיורת וזה גם הסיבה שיש לפעמים טעויות אבל קטנות מאוד במה שדוסית תקנה אותי אני יכול לומר שהיא חדשה לי את זה אבל ממש לא על מה שאתה כתבת לי פה זה נשמע יותר שאתה מנסה לחפש מישהו מאשר לתקן אותו עבוד על עצמך בקטע הזה ממש לא בריא להצלחה בחיים

מה יש כאן לאהוב.....

אם אהבת, סימן שלא הבנת את הפואנטה. למיטב הבנתי הדלה, אין בהודעה הזאת מחמאה נוטפת צופים, אולי ההיפך.....

שניכם לא הבנתם אותי כלל !

אמרתי שזה מחמאה? סהכ" אמרתי שאהבתי את הרעיון שהוא כתב, ותשים לב שאני עכשיו מתכתב איתך אני כותב לאט יותר אז עכשיו חפש את הטעויות

אתה לא מבין....

הוא התכוון ללגלג עליך, ואתה אומר שאהבת את הרעיון שלו? לגבי הטעויות, הסברתי לך כמה פעמים, הכוונה היא לא לטעויות כתוצאה מכתיבה מהירה אלא על טעויות שחוזרות על עצמם בקביעות ואותם טעויות, שנוגעים מחוסר ידיעת איות נכונה...

לכן אמרתי שבכאלו דברים

אני לא מתביש לומר טעיתי והפוך לדעת זה דבר טוב ולא משנה אם זה מאחרים ולכן אין לי בעיה אבל שבאים אלי בצורה של חסר י יותר י זה מכתיבה מהירה ואת זה כולם פה צריכים להבין

אני שמח שהבנת...

יהיה אכפת לך אם אתקן אותך? וכך במשך הזמן תלמד? אם זה מפריע לך אז לא, אני בסך הכל רציתי שתיקח את זה לתשומת לבך.....

בכיף אני רואה בזה יותר ענין של

פזיזות מאשר שגיאות כתיב כל פעם שתראה משהו תעשה פזזזזזזזז אני יבין יאלה בא נזוז מהנושא הזה לנושאים יותר מענינים ובכא" תודה על הדאגה אם תשים לב על שגיאות כתיב שיש פה לאנשים תבין מזה שגיאות אבל כמו שאמרתי נזוז לנורא אחר אז ממצב דוד?

מצטער.....

אני אבל לא סובל שכותבים עם שגיאות כתיב, ומילא שגיאה אחת או שתיים אבל בכאלה כמויות כמו שזה אצלך, ואני לא מחפש אותך דוקא, אל תהיה פרנואיד, ועובדה שאני גולש מסלולארי וכותב במהירות לא פחותה משלך, ובכל זאת בלי שגיאות כתיב. ויש גם שגיאות שקשורות לאינטליגנציה תחבירית בסיסית, אם אתה לא בטוח אם כותבים סלולארי או איך שאתה כתבת, ואתה עוד אומר שתברר, זה כבר מצחיק, סורי.

יכול להיות שאתה צודק לא אמרתי שלא

אבל יש הרבה מילים שכיון שמבטים אותם אם נקוד מסוים זה מה שמבלבל אותי לגבי הכתיבה

סליחה עם ולא אם שמתי לב אחרי שנשלח

אתה רואה את הפזיזות? אני שולח לפני שאני מהגהה את הטקסט אבל זה טוב שאתה אומר לי כי אני כצת פזיז אבל לא נורא נתגבר גם על זה , וכמו שאמרתי זה לא בושה ללמוד מאחרים רק שיהיה על מה אז ממך למדתי לבדוק שוב ולא להיות פזיז,טוב לך בענים עכשיו? אז תמיד שאתה מגיב על שרשור שלי תגיד שזה אתה ונכתוב יותר לאט.

אם לא אכפת לך....

כותבים מגיה ולא מהגהה, וגם לא כותבים בענים אלא בעיניים, וגם כותבים כשאתה ולא שאתה.

עוד פעם תשים לב

שאתה אומר לי על עוד י או כשאתה במקום שאתה זה לא טעות זה תלוי בנושא שאתה כותב אז מה אתה עכשיו רוצה דוקא "כשאתה" באמת לא מובן ושוב יש מילים שאתה צודק אבל לפעמים זה סתם דברים בלי חשיבות

למעלה