דוסון?!!!...... צ'ארלי!!!!!

DAN1EL

New member
טוב, זה לא בדיוק שמלה אבל...

את יכולה להתחפש למשוגעת נמלטת עם כותנת משוגעים לבנה, את גם יכולה להתחפש לאישה בהריון עם שמלת הריון לבנה. את יכולה גם לא להתחפש, או לחילופין - להתחפש למשהו שלא דורש שמלה לבנה. שמחתי לעזור.
רק...אם אפשר, אני רוצה להחליף את הפרס.
לילה עם אודרי\נטשה, אוקיי? תודה.

Dawson girl

New member
יש לי! ג'יזס זה אדיר!!!

וזה קשור (בעקיפין...) לדוסון, שזה הכי טוב
תתחפשי לקארי מהסרט של סטפן קינג.. לא זוכרת מה השם שלו. ההיא שהיתה מלכת הנשף ושפכו עליה דם של חזיר.. היא לבשה שמלה לבנה (שנהרסה כליל אמנם). תקחי סרט כזה כמו של מלכת יופי, שימי כתר על הראש, של מלכה (יש בחנויות מלא כאלה), תעשי תלתלים ושפכי על עצמך קטשופ או צבע אדום שאת משתמשת בו באמנות (תערבבי עם מים, שיהיה נוזלי). וזהו! את קארי! ולמעוניינים: פנו לפרק של ליל כל הקדושים בעונה החמישית! "ארבעה סיפורים מפחידים"!
מקווה שעזרתי.

Dawson girl

New member
ועוד משו

אני רוצה לשנות את הפרס! (מה יש רק לדניאל מותר? אפליות!! אפליות!!) אפשר לילה עם דוסון במקום?...

אני לא מעניקה לילות עם דוסון..

ה אמור להיות פרס!
ונמש... אני שמחה שדניאל אהב את הרעיון אבל ממש לא הבנתי מה זאת או מי זאת?

DAN1EL

New member
את לא מכירה את קארי?

יש לך חור בהשכלה של סרטי אימה!! נו נו נו! חחח סתם, האמת שבארץ פחות מכירים אותה מבארה"ב...(לא שהייתי שם..)

Dawson girl

New member
זה בסדר, אני גם לא ממש מכירה...

פשוט אני מכירה את סטפן קינג (רררררר רק מהלהגיד את השם שלו יש לי צמרמורת), שהוא סופר אימה מהמצליחים בעולם.. והוא כתב הרבה ספרים שמפורסמים בארה''ב, עשו הרבה סרטים מהם (לדוגמא "מיזרי"). אז אחת הדמויות באחת הסרטים/ספרים היא קארי, צעירה שהולכת לנשף הסיום ומוכתרת למלכה, ושופכים עליה דם של חזירים... חחח אני רצינית! אז אודרי התחפשה לזה בפרק המדובר, ואם היא יכולה, את ודאי יכולה! מה גם שזה גאוני!

DAN1EL

New member
וואללה, שכחתי שאודרי התחפשה לזה!

סטיפן קינג מלך! הוא כתב את הספר שעליו מבוסס הסרט האהוב עלי - "ילדי התירס"! סרט גדול, עשו עליו גם פרק פארודיה ב"סאות' פארק"
לא משנה...בכל אופן, העלילה של "קארי" היא כזאת ליתר דיוק: קארי היא נערה לא פופולריות במיוחד...בלשון המעטה. לאט לאט היא מגלה שיש לה כוחות על-טבעיים, ובנשף הסיום "חבריה" לשכבה משפילים אותה (כן, מכתירים אותה למלכה ואז שופכים עליה דם של חזירים כמו שאמרת), ואז הכוחות שלה מתפרצים והיא מתנקמת בהם בדרכים די...אכזריות.
אגב, יש לזה גם סרט המשך "קארי 2 - הזעם", די גרוע...

DAN1EL

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

חולק עלייך בעניין צ'ארלי, אבל שיהיה.

sweets are good

New member
אני איתך, דניאל../images/Emo70.gif

גם אני לא מבינה מה ההתלהבות הגדולה ממנו... אתן מוזמנות להסביר לי בהזדמנות...לא מוצאת בו שומדבר מיוחד... בסדר, אז הוא נראה לא רע...אבל עדיין...הוא לא משהו... (סליחה אם עוררתי את זעמן של הבנות...אל תכעסו יותר מידי...)

../images/Emo12.gif

עוררת את זעמה של הבת הזאת
לא סתם. אני צוחקת.
פשוט אני וצ'אדינקע נשואים אז אני לא אוהבת שאומרים עליו דברים לא חביבים
אנייואי.. לדניאל אני כבר רגילה
.. אבל את מהמין הנשי!
(נכון?) איך את יכולה לא לסגוד ליצירה כזו מקסימה??
טוב נו.. החלטתי שאני מרשה לך שתהיה לך דעה משל עצמך.. אבל רק לך.:-}

LillipooT

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo65.gif../images/Emo60.gif

ואני מסכימה.. צ'אד חמודדד

למעלה