דוסון?!!!...... צ'ארלי!!!!!

MAYY1

New member
דוסון?!!!...... צ'ארלי!!!!!

דוסון קריק אחלה סדרה...למרות שדיי טחנו שם את כל הדוסון ג'ואי עניין ושלאט לאט למדתי ...לשנוא את דוסון... אבל אחד הדברים הטובים שהיו אי פעם בסדרה הזאת...זה פשוט השחקן שמגלם את צ'ארלי... אני בטוחה שאתם יודעים למי אני מתכוונת כי אין מצב שפספסתם אותו ... אחחח איזה בחור משובח... מה דעתכם???

דעתי שהוא שלי ../images/Emo9.gif

הוא בהחלט מקסים. אנחנו נשואים באושר כבר כמה שנים.. אניוואי. השם האמיתי שלו זה צ'אד מייקל מאריי

shira245

New member
אל תתייחסי אליה../images/Emo3.gif

היא קצת מה שנקרא מטורללת אבל פה בפורום אנחנו לא רוצים לנפץ לה את האשליה אז אנחנו יעני מאמינים שהם נשואים. בכל מקרה,צ'אד הוא בהחלט לא מכוער והוא נראה טוב אבל לא יותר מיזה. *נסקלת*

גם שונאת את דוסון ../images/Emo66.gif

וגם אוהבת את צ'רלי. אלה, זאת בת דודה שלך?

צ'ירההההה../images/Emo42.gif

התגעגעתי אליייך
מתי את באייסי?? (יש לי סיפורי חופציל לספר לך.. טוב.. לא משו מיוחד מדיי..אבל עדיין) ו..''לא יותר מזה'?? נסקלת בהחלט!

../images/Emo32.gifאנשי פורום יש לי משימה בשבילכם

נארף. אתם צכים למצוא כמה שיותר תחפושות שאפשר להתחפש אליהם עם שמלה לבנה!(לוותר מראש על מלאכית פיה וכלה) הזוכה יזכה ב... מממ לילה עם צ'רלס (ודניאל,בשבילך עם קייטי סדר?!) לא במת.. אני חייבת למצוא משו..

shira245

New member
שמלה לבנה?!....

גוויה? איזה מין סוג שמלה?! וחופצילה,גמני התגעגעתי
נדבר בקרוב

כפית15

New member
משו עם שמלה לבנה.... אממ... ../images/Emo141.gif

מלכת השלג!
או... אמממממממממממממממממממ... לדגל ישראל~
חברה שלי התחפשה לזה פעם, זה היה ממש יפה! אה! עוד רעיון~ מרלין מונרו!!! מקווה שתאהבי!

../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

''עוד רעיון~ מרלין מונרו'' זאת התחפושת המקורית..כאילו.. זה שמלה לתחפושת של מרלין מונרו..הבעיה האי שאני רחוקה מלהיות בלונדינית ואני לא מוצאת פאה-ואני גם שונאת פאות והשיער שלי ארוך מדיי..בלע.. אז אני חושבת שאני אעשה מזה אסירה... אני אעשה על כל המשלמה פסים שחורים ואני אלך עם אזיקים שאחד יהי על היד ולשני יהיה מחובר שלט שיהי כתוב ''אסירה מס' בלה בלה בכלא רופין,אגף י'7'' או משו כזה.. נראה כבר.. מלכת השלג זה מאגניב.. אבל איך עושים דבר שכזה<?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני כותבת: אסירה מס' _ _ _ _ בכלא רופין אגף י'7

DAN1EL

New member
דגל ישראל??

אוי ואבוי, זה בטח נראה כמו גופת חייל עטופה או משהו...

גמאני חשבתי על הקטע של האישה

בהריון אבל.. מה הקשר לשמלה לבנה??
ולמשוגעת הייתי שמחה להתחפש אבל השמלה הזו (שקניתי בשישים שקל ולכן אני אתחפש איתה) לא מתאימה לזה

למעלה