ואגב לא כל הפרצופים שם הם שלי.. רק חלק... אם קשה להבדיל - אני אפריד אותם או משהו או אחתום על אלה שעשיתי אבל רק אם באמת אנשים פה לא יודעים ולא מבדילים קיי? אז תגידו לי
סליחה על ההצפה אבל שכחתי לומר שהבדים לא כל כך התאמצתי כי העיקר היה השיער הראשון שעשיתי מה דעתכם ענת בבקשה תגיבי על השיער עם עצות שיפור ולא רק קישור לאיזו כתובת מהסיבה הפשוטה שהקישורים לא עונים לי
i m at a friend´s house that dont have hebrew in her computer anyway michal i wanted to say that i didnt mean it that way i asked everyone to say what they think but i said anat-please dont answer only with a website connection thats what i ment not please answer anat it sounded that way though sorry if u did get it cuz its hard to explain it in english when i´ll come back home i´ll write it in hebrew
מצטערת על האנגלית. אני בבית של חברה שאין לה עברית על המחשב. אניוואי מיכל אני רוצה להגיד שלא התכוונתי בדרך שאמרתי שכולם יגידו מה הם חושבים אבל אני אמרתי ענת (הערת המתרגמת המטומטמת- יעני היא רצתה להגיד שכולם יגיבו אבל בטעות אמרה ענת? מ.ז.ק). בבקשה אל תענו רק עם אתר, זה מה שהתכוונתי. לא "בבקשה תעני ענת" אם זה נשמע ככה. מצטערת אם קיבלתם את זה ככה כי זה קשה להסביר באנגלית שאני יגיע הביתה אני אכתוב בעברית. ?????
בכל מקרה, סולחים ואוהבים. ולפעם הבאה, יש מן כפתור מתחת ההודעה (איפה שכל הדגש, סדגש, הכי בצד שמאל)) שכתוב עליו עברית. תלחצי עליו ותוכלי לכתוב מממחשבים של אחרים
היא התכוונה שענת תענה בלי קישור לאתר, כאילו שכולם יענו, אבל כשענת תענה אז שלא תשים קישור כי היא לא יכולה להכנס לקישורים... ...פשוט יש לה בעיה רצינית עם נקודות ופסיקים...
הוא די יפה...העניין הוא שבקוקו\קוקיות השיער נמשך אחור, ולא יושב על הראש, כי זה נראה כאילו השיער פזור ותקעו בו שני עיגולים... אני גם לא אוהבת שהשיער יושב על הראש עד כדי כך שהוא נראה כאילו הוא חלק מהראש ולא שיער שמעליו... ו....לעשות קווי מתאר ולא להצליל מהם לא תורם בדיוק...לא יודעת איך להסביר.
בעמוד אחד יש 20 שרשורים. כל פעם שנפתח שרשור, שרשורים אחרים עוברים לעמוד הבא, ואם פותחים סתם שרשורים אז השרשורים החשובים באמת עוברים... הקפצה זה כשכותבים תגובה, אז השרשור עולה להתחלה של הפורום, וכשאת כותבת תגובה עם תוכן של לפחות 10 תווים, זה מקפיץ למעלה את השרשור, וגורם לו לחזור להיות בראש הדף.