דולי חדשה

Hugs a Kisses

New member
הקפצה

זה פה מאתמול ואני זקוקה לתגובות, כי שיניתי את הסגנון שלי ואני רוצה לדעת אם הוא טוב וענת למה התכוונת? אפשר יותר פירוט...?

תכוונתי שהדגדים היו רגילים מדי...

סתם מכנס רגיל וחולצה טי-שירט רגילה... אבל הסטייל טוב. כמו שלי
אממממ....אכן, יש לי פופיק.

Hugs a Kisses

New member
מי אמר שאין לך פופיק?!../images/Emo9.gif חחח

נכון עשיתי בגדים בכוונה רגילים כי ניסיתי לעשות עם אור וצל ועדיין לא מסובך מדי, רציתי לראות עם הסטייל טוב ואיזו צנועה את מה אני אגיד! חחחחחח אבל מה שנכון נכון! חשבתי שזאת הכוונה אך לא היית בטוחה, אתן מוזרות, מי יודע?! תודה אבל!

HaMsTeR

New member
השיער נחמד והדולי נחמדה! והנה אחת

שאני הכנתי, מהסוג הזה...

Invisible TaL

New member
בובה חדשה! מוקדשת לרותי! ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

כי עשיתי אותה על הבייס שלה... למרות שיצא לי ממש מכוער.. ולא עשיתי שיער, כי לא הצלחתי! אז מי שרוצה לעשות... מוזמנת...
ורותי- בובות מדהימות!!!

Hugs a Kisses

New member
איזו בובה מדהימה!

אבל מה עשית לה גרפיים? ניסיתי לעשות מגפיים הא... לא יצא לך נראה לי אבל חמוד ביותר! אני אוהבת את החצאית בעיקר! תנסי לעשות שיער את מוכשריה תצליחי ותודה!

Invisible TaL

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif לאב יו רותי../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

ותודה על ההקדשהההההה
ואם מישהו תוהה... (רותי במקרה) אני לא יכולה להתחבר לאיי סי קיו, אני פה רק לשנייה, אני חייבת לזוז...!

Hugs a Kisses

New member
למה רותי במקרה?!.

התוהה למה בהודועותיי יהיו נקודות. נקודות. נקודות. זה בגלל התערבות עם טאאאאאאל יקירתנו המנוקדת. חחח. רעיון שלי!.

Tinke®Bell

New member
דולי חדשה שלי..

היא היתה *אמורה* להיות עם סגנון של הצללה בפוטושופ,אבל מכיוון ש*אין* לי פוטושופ אז ניסיתי לעשות אותה בצייר ויצא.. בלעע.. אתן כבר תראו בעצמכן
anyway- הניסיון הזה גרם לי להוריד פוטושופ ^^ ואני ב- 24%

לא רוצה להתחצף או משהו

אבל אני אשמח לקבל קרדיט (כגון הוספת החתימה שלי לצד הבובה) על העיניים של הבובה שלך

למעלה