דוליז חדשות.

למה למה למה!??!?!?! אני צריכה שמלה!

בעעעעע עזבו אני סתם.. בע..לחוצה... אני עדיין מתלבטת דאמט שרשרו, תמעכו את השרשור חתונה שלי... אני רק...סניף...רק..סניף..רציתי שמלה...
כן כן אני דואגת לעצמי ואני
בזה

אבל אניוואי...הנה אחת חדשה שלי

זה--אהם---דולי! אבל, מסתתר פה סיפור! *מרגש* אממ... זה ליצן, שהמופע שלו כבר התיש אותו כל כך! אבל אי אפשר להפסיק עכשיו! המופע חייב להימשך! והוא, סחוט, מיואש, אבל עוד מעט תורו... עוד מעט הוא חייב לבדר את הקהל! ואז כל העצב וחוסר האונים, יסתתר מאחורי האיפור העליז שמרוח על פניו. הא, אני כל כך מזדהה איתו לפעמים
אישית, אהבתי אותו. אני מאוד רוצה ביקורת בונה רעה ואכזרית. ואפשר גם מחמאות...זה לא יזיק הא...
ותגיבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גרר

KitKat nop

New member
יפה כל כך..

האמת לא ממש שמתי לב להצללה ולאיכות של הדולי אבל זה כל כך מרגש.. *סניף סניף* שיער מאגניב... שלומ נועה

¥EleVatioN¥

New member
מ-ד-ה-י-ם../images/Emo70.gif

רעיון כל כך יפה... מרגש או סופסוף דולי עם מסר
ישר כוח מאוד אהבתי

Doly Girl

New member
בובוה ישנה אבל...

אף אחד לא הגיב לי עלייה... אז מה אתה חושבים???

KitKat nop

New member
האמת

כן אני יודעת זה לא מענין אבל אני עובדת בארבע ימים האחרונים לעשות דולי שהיא אמורה להיות כביכול זאת -----> אז תראו את התוצאות בהמשך (איי גס) נועה

Shusho

New member
בהצלחה עם הדולי, ושאלה:

מאיפה את משיגה א התמונות המדהיות האלה? גם אני רוצה!

KitKat nop

New member
תודה , ו

את התמונה הזאת ועוד כמה השגתי מאתר ששמו אותו באחד השרשורים הקודמים ... אבל אין לי את הכתובת ... סורי..
נועה

BaMbA babe

New member
מצאתי את האתר!!

נורא רציתי לעזור אז חיפשתי ופישפשתי ומצאתי! http://www.gamecombos.com/games/ggx/media/gallery.html מקווה מאוד מאוד שעזרתי!

sukhz

New member
התמונה הזאת לקוחה מתוך המשחק GGX

ועצה שלי : אם אתם רוצים לעשות משהו מקורי , תיקחו דמויות מאנגה\אנים ותעשו לעשות אותם. זה בהרבה יותר מקורי מכל השמלות האלה ...

KitKat nop

New member
דולי חדשה שיער עקום --

הגעתי למסרקנה סופית אני לא יודעת לצייר שיער ... גר וגם נעליים (באותה הזדמנות ) לפחות הבסיס יפה... תודה לסיגל נועה

הוא דווקא בסדר../images/Emo12.gif

למה אתם לא מגיבים על הליצן העצוב שלי? בעע אמ קיטקאט הנעליים באמת לא משהו אבל השיער דווקא יפה הג´ינס יצא לך ממש טוב!!! ו...לא הבנתי מה זה הגרב מחליפת צבעים? זה אמור להיות ירוק שקוף? ומה זה הפסים שבצד שלהם? פסים? אה... סך הכל היא נחמדה (אני לא כל כך אוהבת בייס כאלה זה ברבי?) תגיבו לי גם קטילות!! קטילות!! אני רוצה קטילות!!

Dying degrEe

New member
ההצללות בחולצה

של הליצן טובות אבל במכנסיים לא, השיער, היית צריכה לעשות אותו יותר נשפך או משהו, לדעתי... זה כל מה שאני זוכרת ששמתי לב שעיצבן אותי

SashaGirl

New member
נראה כאילוו

הבגדים שקופים ח והינה שלי מאותו בייס חסר שער ונעלי עקב שאין לי מושג איך עושים אותם תעזרו מי שיכולה ותפתחן בגדול

בלבלה

New member
לא אהבתי ת´מכנס ../images/Emo4.gif

כאילו, אם היית עושה רק ג´ינס, בלי רגל לבנה (?!) אז זה היה פצצות, כי הג´ינס יצא באמת יפה אבל מזה הציבעוניות הזאת ? אמור להיות גרביים ?

למעלה