דוד המלך לא היה חרמן.

נץ666

New member
מסיבה נורא פשוטה

אם מערכת החינוך המפגרת, יחד עם מערך הפיקוח והבקרה שלה נתנה למורה הזה/הזו להזיק במשך 30 שנים, מן הראוי שתתיחס אל המורה הזה בכבוד, הוא כנראה מילא תפקיד חשוב מאוד. אני גם לא בטוח שמשכורת טובה תביא אנשים טובים יותר למערכת. אבל די, נמאס לי לדבר על מורים, שכר, מערכת החינוך

אני חושבת שההיקשים השגויים

נעשים בגלל שהוא מתלהט ומתרגז ושוכח לספור עד עשר (אני מקווה שהוא גם לא מורה לחשבון).

ixmix

New member
לאחר שספרתי עד עשר

החלטתי לשאול אותך למה את בוחרת באמירות מעליבות ואישיות, במקום שיש ויכוח עקרוני.

ixmix

New member
בשמחה.

את בוחרת להתייחס למקצוע שלי, תחת על הסבר דעתך. את מחווה דיעה על התנהלותי בניתוח אופי שאת עושה לי בלי להכיר אותי, שבו את כותבת שאני מגיב בלי לחשוב וכתוצאה מאימפולסיביות זו אני מגיע למסקנות שגויות ("ההיקשים השגויים נעשים בגלל שהוא מתלהט ומתרגז..."). את מרחיקה ומביעה תקווה שאיני מורה לחשבון כי אני שוכח לספור עד עשר ("ושוכח לספור עד עשר (אני מקווה שהוא גם לא מורה לחשבון"). כשאת טוענת במשפט וחצי שאני אימפולסיבי שמגיע כתוצאה מכך למסקנות שגויות ולכן לטעמך איני ראוי לשמש מורה לחשבון - זה מעליב. האם הצלחתי להסביר למה זה מעליב? האם תרצי לכתוב את דעתך בנושא, מעבר לתקוותייך האישיות לגבי תחום העיסוק שלי, האימפולסיביות שלי או טענה לא מגובה על אי נכונות ההיקשים שלי?

החצי השני של המשפט

(לא מורה לחשבון, לא מורה לתופים) נאמר בצחוק. העניין עם ההיקשים השגויים- מה לעשות, אתה מגיב לדברים שפר"ס לא כתב עליך.

ixmix

New member
אתה מתעקש ללכת לאישי. שוב.

אני מצביע על כך שבפרסום שבחרו אנשי המערכת של כוכב נולד, כדאי היה לא לעגל ולתת מספר מדויק יותר, לקרב לחצאים), או בכל מקרה לפרסם סכום שמצטבר ל 100% ולא ל 101%. אתה מסיק מהענין (שהיה אמור להיות אמירה הומוריסטית על סכימת אחוזים בתכנית ל 101%) שאני בור שלא יודע לעגל. אז תשובה אישית לתהיה אישית (שאינה אלא רצון לנגח ולהכפיש): אני יודע לעגל, אני יודע מתמטיקה ברמה גבוהה, אני בוחן עצמי כל שנה בכל רמות הלימוד לתיכון ומקבל 100 בכולן - ביום שלא אקבל מאה אצטרך לבדוק מה השתבש ולשפר אותו בדחיפות (ידע ברמה גבוהה במתמטיקה היה אחד הדברים שסייעו לי בעבודתי בעבר כמנהל פרוייקטים בהיי טק). ועתה כשהסרנו את זה מהשולחן, תוכל למצוא עלבונות אישיים חדשים להטיח בי? הרי אני מורה, אז אני וודאי לא איש טוב, כבר כתבת "שאנשים טובים לא רוצים לבוא להוראה". אה, בעצם כבר עשיתי לביתי במקצוע אחר, אז אולי אני בכל זאת טוב? - אתה תחליט לפני מנת שצואה המילולית הבאה שתרצה להטיח. בהצלחה.

האשמת אותם בבורות.

אם זה היה הומור- אני מתנצל. או שאני מושפע בצורה קיצונית מהפר"דיות, או שזה באמת לא היה מצחיק. ואתה האחרון שיכול להתלונן על הליכה לנושאים אישיים.

זילות השפה או זילות המעמד?

האם הבעיה היא בעצם השימוש במילה או בעובדה שהיא השתמשה בו בכיתה בשיח עם תלמידים ו/או בשיעור תנ"ך? הרי אני מניחה שעצם השימוש במילה אינו בלתי-קביל עליך, אלא שבסיטואציה שבה נעשה בו שימוש היה בו מן הזלזול במשהו. אז מה מפריע לנו? - שהמילה הושמעה? - שמורה השתמשה בה בשיעור? - שהדבר נאמר על דוד המלך? אני מניחה שאנשים שונים יגיבו ב"כן" ו"לא" שונים על שלוש השאלות הללו.

נץ666

New member
רק הערה לסדר / נו, אני מורה, לא?!

מדוע הטיעון הוא לגופו. חלק מהקרבות המילוליים המיותרים כאן הם בגלל תגובות+הערות לגופו של כותב.

למעלה