דואל בלייד

Guid

New member
הממ...

יש סיכוי שנקבל MaxHP סופסוף?

Don Nirtin

New member
בגלל שאני לא מתמצא בקשתים../images/Emo87.gif

- Arrow bomb damage increase from 150% to 230% damage. - Power Knockback damage increased to 280%. - Thrust's max level decreased to 10, giving the same 30 Speed. - New skill: ‘Dodge’: something vague with attack or defense increase or so… I really have no clue, only that it’s 20% at max level ^^ - Puppet's HP increase from 6000 to 8000 - Inferno's damage increase from 160% to 450% - Arrow rain hits 10 monsters with 400% - Strafe damage increase from 100% to 150% - Silver Hawk’s damage increased by 50% at all levels - Mortal Blow’s animation changed. - New skill: “Marksmenship”: Passive skill that ignores the defence rate of the enemy, also gives +10% maxHP. - New skill: ‘Vengeance’: Can KB the monster from close, stun it and hit the surrounding monsters with 500% (I thought also stunning them) at a 50% chance for each time a monster comes close (for 4 seconds). - Phoenix can STUN at a 95% rate for 1 second - Dragon Breath damage increase from 100% to 190% - Hurricane damage increase from 100% to 200% - Concentrate gives 35 attack at max level for 50% of the MP, cooldown of 5 minutes, smart-casted. - Bow Expert’s W.Atk bonus increased to 30, gives 10% mastery more then previous (total mastery with this skill is 90%)​
אין לי מושג מה מכל זה רלוונטי אלייך.

Guid

New member
אלוהים אדירים!!!

Arrow Bomb מקבל עוד שיפור?! 230% זה פשוט.... עוצמתי בטירוף!!
והאינפרנו בכלל! הם הקפיצו אותו מנזק מקסימלי של 160% ל450%! 450!!! והArrow Rain גם משתפר קצת, וגם הסטרייף! ומשנים את האנימציה של מורטאל-בלוו, ויהיה סקיל חדש!!
ואני בכלל לא טורח לבדוק מה קורה בעבודה רביעית, כי גם ככה אין לי מושג מה הולך שם...
יש מצב שאני היחיד בפורום שאשכרה הולך להרוויח מהמפץ הגדול...?

Macbook

New member
למה לדוגמה שקוסמי קרח לא ירוויחו?

לא כל הקטע מאחורי קוסמי קרח או אש או בישופים זה האולטימייט שלהם... באמת, אנשים, כל מי שפתח קוסם אך ורק בשביל זה שיפרוש כבר עכשיו.
אני למשל, הולך להנות מההתחזקות של צ'יין לייטנינג וביג באנג... ואולי גם האימונים יהיו יותר מגוונים...

מ י ל ר

New member
אבל עדיין יתנו לך סטירה והופ אתה תמות

ואתה לא תוכל לבוא להתאמן איתי למרות שאתה פי 2848373849 חזק ממני :/

הקשתים יצאו בין המורווחים בסיפור....

עוד עבודה שקיבלה בוסט רציני זה הלוחמים הישנים שבקושי עומדים בקצב.....

גם ההרואית שלי תצא מורווחת בגדול !

מחכה כבר להרוג ביג פוט ב 3 דקות... אם אקבל את ההרואית שלי שתקועה באיזור לא ידוע כרגע אני מכינה MM. היא כבר דרגה 51 כמעט.

כל המקצועות מתחזקים

חלק פחות חלק יותר למשל דואל בלייד חזק מידי ברמות נמוכות וחלש ברמות גבוהות אז הם מסדרים את זה..... כל העבודות בעקרון יעשו הרבה יותר DMG מעכשיו אבל גם למפלצות יהיה יותר HP אבל צריך פחות EXP כדי לעלות רמות ככה יהיה טיפה יותר קל להגיע לעבודה 3 אבל לעבודה 4 יהיה טיפה יותר קשה לפי מה שהבנתי... ( החישוב של יחס HP:EXP ביחס לכמה % הורידו כדי להגיע לרמה הבאה ממה שהיה צריך הוביל אותי לזה.....) בעיקרון זה MAPLE 2.0 הרבה NPב של EVENT נמחקים ומתחילה עבודה חדשה ועוד הרבה

shlomii41

New member
שנייה!

אז למה אני צריך לחשוש מהבינג באנג? ואיזה סקילים משלימים עם nx והאם הם חשובים כל כך שחייב להעלות אותם ב-nx? כי הדואל בלייד שלי רמה 29 ואני רוצה לדעת אם יהיה כדאי להשקיע בו

אוקי דבר ראשון:

גיליתי שציך הרבה מאד NX ברמה גבוהה כי רק עכשיו נתנו את האפשרות לקנות את המסטרי בוקס דבר שני דואל בלייד הרבה יותר חזק ברמה נמוכה משאר העבודות אבל חלש יותר מרוב העבודות ברמה גבוהה בביג באנג אם לא תהיה רמה גבוהה אתה תתחלש....

shlomii41

New member
שניה

עכשיו אני רמה 31,איזה רמה גבוה אני צריך להיות? ואיך אפשר להשיג את המסטרי בוק,לא מקבלים nx חינם מהאיוונט או משהו?

shlomii41

New member
וגם

עוד כמה זמן הבינג באנג?ויש עוד משהו,אני נשבע לכם שהביאו לי בשרשור הקודם שלי אתר שיש בו בילד לדואל בליידר אבל אני נשבע ששינו אותו! אני עכשיו רמה 31 והם שינו את כולו ועכשיו אני לא יודע מה לעשות,מה למחוק שוב ולעשות שחקן חדש? זה כבר מעצבן! הם שינו את הבילד ואני לא יודע מה לעשות....

Guid

New member
בילד זה לא בעיה.

אתה לא חייב לעקוב אחרי בילד של אף אחד. פשוט תקרא מה כל סקיל אומר, ותחשוב מה אתה הכי צריך כרגע ותתחיל למקסס אותו.
ועדיין אין תאריך לביג באנג. זה עוד חדש בקוריאה, ככה שעד שזה יגיע אלינו יעברו עוד כמה פאצי'ם...

shlomii41

New member
אפילו

שזה נשמע די דפוק,אבל כדאי להתחיל דמות חדשה ולהיצמד לבילד החדש? כי הבילד הזה נראה טוב אבל זה מעצבן להתחיל מההתחלה

yonVata

New member
תלוי מה השינוי בבילד...

ואתה מדבר על הבילד של עבודה ראשונה או שניה? כי בנוגע לעבודה ראשונה אין באמת מה לפקשש בדואל בלייד, ובעבודה שניה... אתה בסה"כ רמה 31... כמה כבר הספקת לפקשש?

shlomii41

New member
הנה האתר

http://www.basilmarket.com/MapleStory-Guide-Ultimate-Dual-Blade-guide-314.html יש לי 20 Blade Mastery 3 Disorder בשביל בסקיל שהופך לבלתי נראה 12 Dark Sight 10 Triple Stab 3 Self-Haste 1 slash storm ולפני שזה השתנה מרו לי להעלות את המסטרי של הבלייד ועכשיו רשום שצריך לשמור את נקודות הסקילים

זה הבילד הכי מטומטם בעולם

מי שפרסם את הבילד הזה צריך ללכת לכלא ולקחת לו את הדמות מייפל ולהוריד אותה לרמה 0 שצריך ושיהיה צריך 9999999999999999999999999999999 EXP כדי לעבור רמה בישבילו !

shlomii41

New member
שנייה לא הבנתי?

אז מה אתה אומר? להמשיך עם הבילד שיש לי עכשיו או לפתוח דמות חדשה ולעשות לפי הבילד של האתר?

תראה 12 DARK SIGHT זה....

הטעות הכי גדולה שאפשר לעשות אוקי אני לא מומחה גדול אבל הנה התחלה(לא נתתי סדר תחליט אתה אני רק אומר לך מה להעלות מרמה לרמה): רמה 11-20 בסוף אמור ליהיות לך ככה (פחות או יותר) 10 DOUBLE STAB וכל השאר לשמור רמה 20-30 10 TRIPLE STAB 19 MASTERY 10 BOOSTER השאר לשמור רמה 30-55 20 SLASH STORM 20 FATAL BLOW 20 SELF HASTE ברמה 34- 3 DISORDER ואז ברמה 35- 2 DARK SIGHT מה שנשאר ל- BOOSTER כמה שאפשר רמה 55-70 1 FLASH JUMP אתה יכול לשמור את כל השאר או להעלות עוד ברק אחד משני הסקילים האחרים ולמקסס FLASH JUMP אבל אם לא תעלה נקודות רמה 70-120 ישר בהתחלה יכול ליהיות לך מקס FLYING ASSULATER טוב ברמה 55 והלאה אני לא הכי בקי זה מה שהתכוונתי לעשות......

למעלה