דואל בלייד

yonVata

New member
וכל מה שאני טוען...

זה שאין לי מושג על מה אני מדבר
ולכן אני אשתוק עד שניר יסכם את הפאץ' כשהוא יועיל בטובו להגיע

Don Nirtin

New member
כשיהיה טעם לכתוב על הפאץ' הזה../images/Emo87.gif

תאמין לי, הוא יהיה בפורום מפורט . כרגע, אין ממש טעם כי יש עוד זמן עד שהוא יגיע.

deisy

New member
יקירי

הדמות שלנו היא דמות תומכת, קח את זה בתור יתרון מאוד גדול שלא קיים אצל שאר הדמויות... התקפה - תמיד אפשר לתקוף, קצת פחות נזק או קצת יותר, כמו כולם.. תאכלס - שים ציוד טוב ותוכל לתקוף יותר מדמויות אחרות גם... תסתכל על החצי כוס המלא של הכוס - הרי לא יוותרו עלינו כי שינו לנו את ההתקפה... רמת הרצויות שלנו בפרטי ובבוסים תמשיך להיות MUST הרי... למרות שאני מבינה אותך לגמרי, אבל אם תסתכל מהכיוון הזה של התמונה - תראה צבעים קצת אחרים
הרי זו עובדה בעצם השינוי הזה, אז הכי כדאי להסתכל על החיוב ולא על השלילה
(גלית משתדלת להיות אופטימית
)

yonVata

New member
כל עוד זה יגרום לך לכתוב כאן יותר...

אני מוכן שתתפסי איזה גישה שאת רוצה
מה שהתכוונתי היה שאני אומנם תומך, אבל בזמן שמחזקים את כל שאר הדמויות (AKA פאץ' איזון) את הפריסטים והבישופים השאירו בצד לשחק עם ה...... שזה קצת מבאס... זה הכל... לא חש קיפוח, לא חש מנוצל, סתם קצת באסה, יעבור
ומין הסתם להיות רצוי בפארטי זה סבבה, הבעיה זה שאפילו בפארטי אני מקבל אחוז יחסית נמוך... מה שאומר שאני צריך פארטי עם מפלצות שמביאות מלא אקספי...
אבל מה אני מספר לך? את מין הסתם כבר יודעת את כל זה...

deisy

New member
לאט לאט...

אני ממש מבינה על מה אתה מדבר... אבל מה שיש זו עובדה הרי... העיקר שכיף לשחק עם הדמות לא?

שריתושי

New member
יש לי חברה טובה שיש לה בישופ

ברמה ממש גבוהה והיא אומרת שזה ידפוק לה את הג'נסיס כי יהיה זמן של חצי דקה בין כל מכה. איך אפשר בכלל להתאמן עם זמן המתנה בין התקפה להתקפה? וגם לא מקובל הרעיון שבישופים או קלריקים או בכלל העבודה הזו שאנשים אומרים שהיא כאילו עבור תמיכה. למה להם לא מגיע לתקוטף ולקבל אחוזי אקספי כמו כולם? למה הם צריכים להיסתפק בשאריות של איקסי מאחרים בתוך פרטי?

yonVata

New member
../images/Emo45.gif

אני מחריז בזאת על הלפו"ב (העמותה למען פריסטים ובישופים) ולא נשקוט עד אשר יסכימו לכל בקשותינו!

שריתושי

New member
אתה יודע.. בעיקר עכשיו

שהם שינו את כל האחוזים שמקבלים מי שמצורף לפרטי. פעם לפחות זה היה נורמלי, ועכשיו הם הורידו את האחוזים שמקבלים. אז למה זה שווה? בשביל שהם יעשו לאחרים בלס והסקיל שמעלה אקספי? בשביל זה הם נצרכים בפרטי? לדעתי לא שווה בכלל את הזמן שמושקע אם הם לא יכולים גם לתקוף ולקבל את כל רוב האחוזים וצריכים להסתפק באחרים שיעשו את העבודה בשבילם. נראה לי שביג בנג הזה הולך להרוס את מייפל לגמרי. מה יהיה על הפייטרית היפה שלי?

Gods Revenge

New member
אני לא מבין על מה התלונה פה...

זה לא שיום אחד וויזט באו ושינו את הדמות, הסקילים שלה היו ברורים מלכתחילה,ומי שפתח קלריק ידע את זה, זה שהוא בחר להתעלם מזה לא נותן לו לגיטמציה לבוא ולהתלונן על זה עכשיו. ויותר מזה, אז נכון שלהיות קלריק זה קקה,אבל כל זה משתנה מהרגע שמגיעים להיות פריסט, כי גם אם אתם ממש חלשים אתם מקבלים כמעט פי 2 אקספי,שזה תוספת מטורפת של אקספי על כל מפלצת שאתם הורגים, אז ככה שגם אם לוקח לכם פי 2 זמן להרוג מפלצת לבד, זה עדיין לגיטימי. חוץ מזה שאם נתעלם רגע מהBig bang ברגע שאתם נוגעים בעבודה הרביעית, אתם טסים ברמות, לא בקטע של "שלומי טוב, מה שלומך?" אלא טסים בקטע של "זה ציופר, זה מטוס , לא! זה ציפורמטוס!" כי ג'נסיס גם עושה נזק מטורף וגם לא לוקח בקושי mp. מה שbig bang יעשה זה רק להשוות אתכם לשער הקוסמים... וכן קלריק עדיין ישאר קקה. ולגבי הפייטרית שלך...אל תדאגי, ברנדיש הופך להיות סקיל של עבודה שלישית, ובעבודה רביעית אתם מקבלים סקיל חדש ממש מטורף! לעומת זאת... מה יהיה עם ה DrK שלי....

deisy

New member
קלריק זה לא קקה ../images/Emo46.gif

לא יפה לקרוא לו ככה! קלריק מיועד לסוג אנשים מסויים, ולא מתאים לכולם

yonVata

New member
קלריק זה כן קקה ../images/Emo46.gif

כל הרעיון בקלריק זה לחכות איתו לעבודה 3, וזה ממתש מתיש F3 וליאור.... הייתי מת שפריסט יהרוג פי 2 יותר מהר... ביחס לכל עבודה אחרת אנחנו חלשים בערך פי 2... ומין הסתם לבד האקספי (אפילו הוא פי 1.5) עדין עולה לאט מאוווד! מה שכן אני חייב להגיד שכשאני פתחתי קלריק פתחתי אותו בידיעה שזה מעפן בעבודה 2, וזה קשה בעבודה 3, אבל זה משתלם בעבודה 4... ואני קצת מתבאס מהשינויים האלה...

ווינגז

New member
ממש הצחקת אותי עם הקטע של הטיסה ../images/Emo6.gif

באופן כללי אני מסכימה איתך, אבל גם מסכימה עם גלית - צריך גישה מאוד מסויימת כדי להיות קלריק, זה לא אומר שזו דמות גרועה. בסופו של דבר הוגדר מראש שזו דמות תומכת שצריכה הרבה פעמים עזרה מדמויות יותר התקפיות, אבל ידענו את זה מראש. זה לא אומר שאסור להתמרמר לפעמים, אבל בעיניי היא עדיין דמות כיפית.

deisy

New member
חברה, אתם לא קולטים דבר אחד

כשפריסט\בישופ נמצא בפרטי הוא מעלה לעצמו גם אחוזים יותר מהר ואם זה פרטי של שלושה אז בכלל ה HS עובד על מקס! תקשיבו, כשאני משחקת לבד אני מקבלת הרבה פחות אקספי מאשר כשאני משחקת עם סיו (וכן, אני הורגת יותר מפלצות בו זמנית ממנה בגלל הג'נסיס) ועדיין האחוזים שלי רצים הרבה יותר מהר מאשר אני משחקת לבד! גם הHS נותן לי יותר הרי! חוצמיזה, הקול דאון יתן פשוט אופציה לזגזג עם סקילים אחרים..מכה גנסיס מכה ביגבנג למשל..

Don Nirtin

New member
אותו הדבר קוסמי הקרח יכולים להתבכיין../images/Emo87.gif

כי דפקו להם את הבליזארד. אז מה?! הצעד הזה של להרוג את הקסמים הכי חשובים של קוסמי קרח בישופים ואש- הכרחי ביותר. זה ימנוע בעיקר את בעיית הליצ'ים שנקסון נחושה בדעתה לעצור בכל מחיר. אני אומר- תחכו עד שהפאץ' של הביג באנג יגיע.

Guid

New member
אם כבר בביג-באנג עסקינן:

מישהו יודע מה תהיה ההשפעה של המחלה הזו על ריינג'רים?

Don Nirtin

New member
טובה../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

הם מתחזקים לפי מה שאני זוכר.....

למעלה