בעוד כמה שעות, אני הולכת להתעלל בו...אבל לפני כן, האם יש לכם מתכון מנצח? חשבתי לדחוף אותו בנייר כסף עם לימון, שום ועשבי תיבול רק אין לי מושג אם זה מתאים...ולא ממש רוצה להרוס את ארוחת שישי לסועדים. תודה!
עזבי אותך מניקי ב. לי יש את המתכונים הכי טובים גם לחריימה וגם לדג מרוקאי . יש לי אפילו חותמת טיב מרונית . חריימה זה ההוא עם הרוטב - חצי שעה מקסימום . מרוקאי זה ההוא שאין לו הרבה רוטב , הוא יוצא פריך כזה - צריך להיות על האש לפחות שעתיים וחצי .
שמושיבים על פחית בירה או על מתקן. שבתחתית שלו מפזרים בנדיבות מלח בישול. ואל תוך העור משפשפים עמוקות תערובות תיבול. ופשוט צולים בתנור ככה בלי לעטוף ובלי כלום. יוצא פריך מבחוץ ונימוח מבפנים. אפשר אפילו להשאיר קצת בירה בפחית בשביל האדים .. יוצא יאמי