דג טלפיה

AdiNH

New member
למרות הרוע שלך ההמלצה החמה שלי

לעטוף בנייר כסף עם פרוסות לימון שום ועשבי תיבול,אני בדכ גם מוסיף עגבניות שרי ובצל אני בא לארוחת ערב
 

Vdrums

New member
קצת מאוחר, אולי לשישי הבא, הנה הטלפיה שלי:

מורח על הדגים לימון ומלח, מטגן אותם קלות במחבת, מעביר לפיירקס מלבני. מטגן במחבת שום ובצל, מוסיף קוביות גמבה, גזר, חצאי עגבניות שרי. מתבל בפפריקה, מרק עוף, מלח, פלפל, פלפל חריף, שם מעט מים שיתבשל על אש נמוכה 5 דקות. מוסיף כוסברה קצוצה מערבב עוד דקה ושופך הכל על הדגים בפיירקס. מפזר צנוברים ומכניס לתנור ל15-20 דקות בחום גבוה.
 

Ronit FL

New member
מר תופאי,

אנו הנשים, אין לנו זמן מיותר לבזבז במטבח, יש לנו מניקור-פדיקור לעשות. בבקשה קצר הליכים בהכנת המנה ודווח בהקדם.
 

Vdrums

New member
לבזבז? לי כל הסיפור לוקח חצי שעה. ב20 דקות

שזה בתנור את יכולה להתחיל לטפל בשתי אצבעות וזה תופיסט, תופאי זה בקולנוע
 

nissimlev

New member
טובאני ינסה להסביר בפעם השלישית

לא זוכר איפוא זה היה אבל ראיתי תוכנית ששמים את הדגים הטילפיה בתוך אקווריומים אם דגים גדולים והסיבה היא שהם משמשמים לנקוי החירבונים של הדגים הגדולים בזה שהם אוכלים את הצואה ככה שהמים אמורים להיות נקיים הם משמשים פילטר רק השאלה מה אם החירבון שלהם מי אוכל את זה טוב זה לא אמור להיות כך לכל דגיי הטילפיה שבעולם שהם מתרבים בצורה כזאת מהירה שכבר עדיף על חיטה או תפוח אדמה או כל מזונות חלבונים ביחד אומרים שהדגים שלנו ממזרח התיכון אלו הם שיש להם את התכונות להיתרבות מהר אגב יש עשרות סוגים שונים של טילפיה הם דגיי מים מתוקים כמו בכנרת או בנגב מיכמורת נחלים אגמים אבל מסוגלים לחיות גם במים מלוחים וניזונים מזבל דגים הנילוס יכולים להיות בסין בצילי או בפלורידה אז לאכול או לא אולי באול פוד או בריל פוד מגדלים אותם בצורה נאה כמו הסיפור של התרנגולות והפרות גם להם יש ויש הדגים אמורים להיות צמחוניים
 

Vdrums

New member
הסברת בפעם הראשונה. עכשיו זה יותר ברור.

אם לא נמות מהדגים, נמות ממשהו אחר. חפיף.
 
למעלה