דגל ביום העצמאות

אמממ

אין ספק שאתה חושב בגדול. כמו ספיר

Epignosis

New member
זה מקום סביר לאפיזודה מעבר מדינתנו..

מספרים, שבתקופת הצנע ישבה ממשלת ישראל לדיון כיצד אפשר לפתור את הבעיות הכלכליות של המשק הישראל בלי מדיניות הקיצוב. פנחס ספיר, שר התעשייה, הרים את ידו והציע שנצא למלחמה נגד ארצות הברית וכך ארצות הברית תשתלט עלינו ותממן אותנו כמדינה הארבעים ותשע שלה.שר הביטחון, פנחס לבון, הגיב: "זה רעיון לא רע, אבל מה נעשה אם ננצח אותם????"

סלסרו

New member
א-המ. זה לקוח מ"העכבר ששאג"

ספר מאת Wibberley שנעשה לסרט - בכיכובו של פיטר סלרס שמגלם 8 דמויות בסרט!

אצל רוב החרדים, במיוחד האנטי ציונים

זה באמת הדגל האמיתי - בעצם הדגל האמיתי שלהם הוא שטר הדולר. אם זה הדגל האמיתי שלך, כדאי לך להסתפח לקהילת סאטמר. שם בודאי תמצא הרבה חברים לדעה.

אחר

New member
לא ממש מחאה

אלא סלידה מכל הרעיון שאמורה הנפת הדגל להביע

R a c h e

New member
אצלי דגל תלוי על הרכב

בבית הורי היה תלוי דגל מאז אני זוכרת את עצמי ועד היום החל מיום הזיכרון ועד אחרי יום ירושלים

אבזץ

New member
תליתי.

אבל אז בדיוק נגמר הניר טואלט. כל הקטע של קידוש הדגל מעורר בי חלחלה, ודה-ז'וו של להט דתי למראה חפצי קדושה למינהם. ובכלל, רוב זמני אני שונא את המדינה, שמתחרבנת מול פני. וכל זה לא מפריע לי לשבת ולבכות מול הטלוויזיה ובכיכר ביום הזיכרון...

לא תליתי.

כי לא בא לי. די! כמה אפשר לחיות על חשבון העבר והעתיד? אוקיי אז סבא שלי נתן את העשור היפה בחייו למען הקמת המדינה, ואם לא נשמור על המדינה אז מי יודע לאן נגיע. אבל עכשיו חרא, ועכשיו לא בא לי לתלות. אני כבר לא מזדהה עם אף אחד מהערכים שהמדינה הזו מיצגת. היא מיצגת ערכים בכלל? היא נישט אהין נישט ההער. בזבוז פשוט בזבוז, היינו יכולים להיות להיות מדינה ממובילות העולם.

מותר לי

New member
מעולם לא תליתי דגל ביום העצמאות...

ובשנתיים האחרונות אפילו לא חשבתי על אופציה כזאת... (בשנים הקודמות נמצא מי שתלה) הדגל אצלי הוא לא ממש מקור לגאווה, יש יותר מידי דברים שהמדינה הנחמדה כאן צריכה לשפר, ואני חיה אותם יום יום... כשאני רואה דגל ישראל? אכזבה
בבית שלי לא יתנוסס דגל של המדינה.

למעלה